- 28 Ekim 2012
- 507
- 528
- 103
- 29
cok tesekkur ederim yarin hemen gidip alicam eczaciyada sorarim insallah annesi babasi yoktur karnimda o kucuk kurtun ;(Bak bu ilaç 3-4 lira falan galiba . o 10 liralık diğeri pardon çok etkili bu yo...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkur ederim yarin hemen gidip alicam eczaciyada sorarim insallah annesi babasi yoktur karnimda o kucuk kurtun ;(Bak bu ilaç 3-4 lira falan galiba . o 10 liralık diğeri pardon çok etkili bu yo...
klozetindenmi cikmis ( 2 metremiymisZamane kurtlari da bir garip! Onlar da mi hormonlandi acaba? Bir arkadasinda klozetinden 2 metre mi cikmisti neyy
Zamane kurtlari da bir garip! Onlar da mi hormonlandi acaba? Bir arkadasinda klozetinden 2 metre mi cikmisti neyy
cok tesekkur ederim yarin hemen gidip alicam eczaciyada sorarim insallah annesi babasi yoktur karnimda o kucuk kurtun ;(
Ay eveeet. O arkadaşı çok iyi hatırlıyorum. Bize mal demişti.
türleri varmış ne zamandır oldugunu bilmedigim icin ilerlemistir belki diye korktum evet metrelerce olabilcek kadar buyuk olsbiliyormus . google a yazmaz olaydim moralim cok kötü
korkutmadiginiz icin tesekkurler dshs susn cok kucuktu tirnak gbi ince ipede benziyor . baska yoktur umarim yarin bi ilac alip denyim haftaya sirada alirimtenya cok onemlı yahu
korkutmak ıcınn degıl ama bı an evvel doktora gıtmenız ıcın soyluyorum 1 metre boyunda yılan gıbı olabılıyor ılerledıkce tedavısı zorlasıyor ve bu ev halkına bulasabılen bırsey
hergun yumurtluyorlar ıcınızde bu daha mı ıyı
bakalim yarin aksam unarim kurtulurumAllah aşkına inanmayın orada yazılan şeylere. DoktorlarSitesi diy bir site var üye olup danışın uzmanına yarın gündüz danışın ama. Bir kaç doktora sorun ama onlarda doktora gidin diyecek. Bişey yok ki bir tahlil o kadar nette herşeye inanmayın.
hem tuvaletinden 2 metre sey cikan o sonra size niye mal dedi anlamadimKim ki o ? :)
Kim ki o ? :)
hem tuvaletinden 2 metre sey cikan o sonra size niye mal dedi anlamadim
Ayağı incinmiş, kv, anne, anneanne gelmiş yanına. Kocam niye gelmiyor diye ağlıyordu. Kocasını aramış telefonu gülerek açmış kardeşi ile şakalaşıyormuş, kardeşinden kıskanıyordu. Biz de eleştirince gücünü mü bıraksın ne işi var 4 kadının içinde diye mallar dedi. Bir kaç gün önce de klozette kurtlar var 2 metre diye konu açmıştı.
1metrelik tenya doktordan daha korkutucudur emin ol.ne oldugunu biliyorum ama korktum doktora gitmekten 1 metre bile olabiliyormus
peki :) kizmasin gorupAyağı incinmiş, kv, anne, anneanne gelmiş yanına. Kocam niye gelmiyor diye ağlıyordu. Kocasını aramış telefonu gülerek açmış kardeşi ile şakalaşıyormuş, kardeşinden kıskanıyordu. Biz de eleştirince gücünü mü bıraksın ne işi var 4 kadının içinde diye mallar dedi. Bir kaç gün önce de klozette kurtlar var 2 metre diye konu açmıştı.
Canim ya o mevzu baska sen takma kafana. Lafin gelisi demistir o. Kullanilmayan bir tuvaletmis orasi. Internette herseyin abartilisi var. Uzme canini. Onlara bakip moralini altust etme. Doktora git sana ilac verir. Gecer Allahin izniyleklozetindenmi cikmis ( 2 metremiymis
Nutellali ekmek yerken okumayaydim iyidi...:)
suan gitme şansım olmadığı icin haftaya sıra alıcam cok tesekkurler :)))tenya değil de kıl kurdudur o, tenya öyle olmaz.
ayrıca dalga geçen arkadaşlar, gerçekten de tenyalar öyle 1 merte boyuna ulaşabiliyor, görmüşlüğüm var.
doktora gidip dışkı vereceksin sadece, bir de selofan bant diye bişey var, sabah kalkar kalkmaz popona yapıştırıp verilen cama örneği yapıştırıyorsun o kadar.
korkacak soğuyacak bişey yok.
kıl kurdu çıkarsa özellikle çarşaflarını filan sık sık değiştir ve iyi yıka, iç çamaşırını da ayrıca ve de ütüle.
Bugün eczaneye gittim anlattim And...l diye bir ilac verdi 3 gun ac karnina iki tane ic bir hafta ara ver sonra yine aynisini yapcaksin kurtulcaksin dedi . bugün saat dört gibi içtim hala dün elli kere tuvalete giden insan kabız oldum resmen ;((Yok yok korkma :)) ama ihmal edersen sülaleyle gelir valla