- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
-
- Konu Sahibi maydanozsuyu
Buz çok önemli ne kadar çok canın yanarsa yansın diren ve uzu koy canım..bana korse gibi bi sey verdiler. dirsege kadar gecirmem gerekiyor. giymesi çok zor. giyerken ölüyorum resmen. çok dar.
Çok ağrı vardı dirsege takilan bandaj benzeri birsey de kullanmistimşişlik ve hassasiyet var mıydı?
Çok geçmiş olsun. 14 yıldır bende de tenisçi dirseği var. İlk bir iki yıl çok çektim. Sonra geçti o yoğun ağrıları bir daha yaşamadım. Sadece orada ki sinir sıkışması çok sık olarak omuz ve sırtta kas ağrısına neden oluyor. Ona da alıştım artık. Ben o dönem dirsek alteri kullandım. Sık sık soğuk kompres yapıyordum. Birde yatarken kolumun altına yastık koyuyordum. Ve kas gevşetici, ağrı kesici. Bu anlattıklarımın hiçbiri tam anlamıyla tenisçi dirseğini geçirmiyor malesef. Sadece rahatlatıyor.var mı bu hastalığa sahip olan..
ağrıdan duramıyorum..
resmen ağlıyorum..
bağırtacak kadar zonklama var.
yardim edin ne yapman lazım.
doktorlar bir şey yapmıyorlar ağrı kesici dışında ve hiç kesmiyor ağrısını...
duvarlara vurucam kafamı ağrıdan...
bana da verdiler korse gibi bir şey nasıl takılıyor bilmiyorum.medikaldeki kiz da ağzında geveledi bir seylerÇok ağrı vardı dirsege takilan bandaj benzeri birsey de kullanmistim
işin kötü tarafı bebeğim var kucak istiyor surekli o ağlıyor ben ağlıyorumÇok geçmiş olsun. 14 yıldır bende de tenisçi dirseği var. İlk bir iki yıl çok çektim. Sonra geçti o yoğun ağrıları bir daha yaşamadım. Sadece orada ki sinir sıkışması çok sık olarak omuz ve sırtta kas ağrısına neden oluyor. Ona da alıştım artık. Ben o dönem dirsek alteri kullandım. Sık sık soğuk kompres yapıyordum. Birde yatarken kolumun altına yastık koyuyordum. Ve kas gevşetici, ağrı kesici. Bu anlattıklarımın hiçbiri tam anlamıyla tenisçi dirseğini geçirmiyor malesef. Sadece rahatlatıyor.
dirseğim kitlendi mesela normal mi buÇok geçmiş olsun. 14 yıldır bende de tenisçi dirseği var. İlk bir iki yıl çok çektim. Sonra geçti o yoğun ağrıları bir daha yaşamadım. Sadece orada ki sinir sıkışması çok sık olarak omuz ve sırtta kas ağrısına neden oluyor. Ona da alıştım artık. Ben o dönem dirsek alteri kullandım. Sık sık soğuk kompres yapıyordum. Birde yatarken kolumun altına yastık koyuyordum. Ve kas gevşetici, ağrı kesici. Bu anlattıklarımın hiçbiri tam anlamıyla tenisçi dirseğini geçirmiyor malesef. Sadece rahatlatıyor.
Ben kilitlenme hatırlamıyorum. Ama o zamanlar çoluğum çocuğum yoktu sizin gibi. Muhtemelen siz çok zorladınız. Bu halde bebek bakmak zordur. İsterseniz doktora durumunuzu bir anlatın. Belki bir kortizon iğne verir.dirseğim kitlendi mesela normal mi bu
Ben kilitlenme hatırlamıyorum. Ama o zamanlar çoluğum çocuğum yoktu sizin gibi. Muhtemelen siz çok zorladınız. Bu halde bebek bakmak zordur. İsterseniz doktora durumunuzu bir anlatın. Belki bir kortizon iğne verir.
Eşim fırında çalıştığı için kürek kullanırken olmuştu bir süre tenisçi dirsekligi verdiler medicalden aldık kısa sürede krem de sürünce geçmişti