B
BenNeriman
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SipidiGonzales
batıkların rengini açmıyor..ben o batıklarla oynamıştım ondan dolayı leke olmuştu onları açtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlardan kurtuluş varmı bilmiyorum ama görüyorum ki bütün kızların derdi olmuş nerdeyse, bende bir bende var sanırdım. 18 yaşında kullandığım epilatör yüzünden mahvoldu güzelim bacaklarım. artık takmıyorum eteğimi de giyiyorum, yazın denizde yanınca güzel oluyor sanki biraz kapanıyor. kısacası kendimle barışık olmak zorundayım, yoksa tak tak nereye kadar, bi dünya tüyle uğraşıyorum zaten bide bu zıkkım olasıcayla mı uğraşim :)))))))))))))))))):umursamaz:
ben bugün aldım kızlar 59 tl fiyatı ssürdüm şimdi bikaç gün geçsin yazarım size yine
kızlar bacaklarımda siyah siyah batılar vardı dışarı vurmaya başladı daha dün sürdüm bugünde sürdüm şuanlık süper genitalede sürdüm orda bi değişiklik yok şuan zaten orası içinde doktora gitmiştim önce onun verdiği ilaçları kullancam ama bacaklarım için süperzemuszemus
Ya arkadaŞlar yaklaŞık 1 aydır kullanıyorum... Ama hİÇ bİr deĞİŞİklİk yok bende sanırım bunların hİÇ bİr Çaresİ yok ÜhÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ