tencere seti ve misafir yemek takımı alırken nelere dikkat edilmeli?

Biz bütün takimlari hisardan almistik. Yeni modelleri nasildir bilmiyorum ama ona da bakabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bu konularda tecrübesizzim açıkcası misafir yemek takımı ve tencere seti alırken nelere dikkat edilmeli sizce?

Ben de takipte kalayım. Berbardonun takımlarını düşünüyordum makinede yıkanma garantisi varmış. Ömür boyu kullanırım sonuçta

Bernardo bir numara bence, mutfakta en ufak şeye kadar ordan aldım ben. Hem de piyasanın yarı fiyatına. Kampanyaları takip edin.

Döküm tencere almayın. Onlarda yemek pişirmek ölüm resmen. Çok hızlı pişiyor, altını kapatsan da pişirmeye devam ediyor. Dibi tutmayan pilav yapamadım daha onlarda. Seramik tencere ve tavalar mükemmel. İçi krem dışı yeşil olan seriden aldım. Tek kelimeyle muhteşemler. Çelikler sıradan her marka gibi diyebiliriz. Çelik tencere ben hiç sevmiyorum nedense. Annem zorla aldırdı 3 kez ancak kullanmışımdır.

4lü takım bu canım mesela ilk sayfaya tekrr yükledm bakrsan

tencereler çok şeker ama böyle takımların içinde işe yarayan sadece en küçüğü oluyor günlük kullanım için.
ki zaten bunları sürekli makineye atmak iyi olmaz.misafir için çok şık.
cam kapaklı severim bende ama kenarlar metal olmalı kapağın koruması için.

kullanışlı değil mi yani canım bu set?

çok teşekkür ederim cevabınız için not aldm söylediklerinizi

kullanışlı değil mi yani canım bu set?
yok kullanışlıdır elbet ama demek istediğim boyutlar iki kişi için çok fazla.
rengine zaten vuruldum.benimde tencerelerim hep renkli.günlük kullandıklarımı da öyle almıştım ama bi süre sonra renkler matlaşıyor makinada.
eğer bunları aldıysan misafir için kullan bence.herkesin iştahı açılır.
bir de canım mesela şu seramiklerin petekli olanları değilde düz olanları bana göre daha kullanışlı.
günlük tencerelerini takım değilde istediğin boyutta tek tek al ama fazla büyük olmasın.
aklına takılan olursa sorabilirsin.

peki bu misafir için yeterli mi sence yanına b,rde tava filan mı gerek petekli olan nasıl oluo anlamadım canım seramide önerdiğin bir marka var mı birde?

peki bu misafir için yeterli mi sence yanına b,rde tava filan mı gerek petekli olan nasıl oluo anlamadım canım seramide önerdiğin bir marka var mı birde?
yeterli zaten kaç çeşit sulu yemek yapacaksın ki bi misafire.
tava gerekli olursa zaten seramik takımınların içinde tavası da var.
ama ben mesela tavuğu falan tavada değil de geniş seramik yada teflonda kızartıyorum ki yağda olmuyo ocak.
petekli derken yani hani dibi desenli gibi oluyor ya onlar.
seramikte günlük kullanmak için cem yada taç falan yeterli olur hem uygun hem kaliteli.
ben sürekli şunu kullanıyorum cem bu

ayrıca senin takımına şu çok süper olur emsanmış ama kapakları tamamen cam çok dikkatli kullanmak lazım

Eklentiler

• defne_somon.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 215
  • images.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 122
aaaa evet canım cem mi bu takıma uyuyo gerçekten.
bakalım seramik olayına daha girmedim ama aklımda bulunsun dediğin...ben aslında bu evlilik çeyiz setlerinden alıcaktım sonra baktım tek tek almakda aynı fiyata geliyor o zamn dedim tek tek istediğim markdn istediğim modeli alırım dedm bakalm...

yok canım mor olan emsanın yine.somon rengi olan cem.
evet ayrı ayrı al cıvıl cıvıl olsun hemde istediğin kombini yapabilirsin.yemek takımıyla
ben mutfakta renkli ürünleri çok seviyorum.şeker pembe mor sarı çiçekli falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…