- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
bernardonun 12kişilk misafir tkmlrnı nette gördüğüm kdryla çok beğenmedm açıkcası ama günlükler mükemmel...ben karaca ve küthya arasındayım ama bakalmBen de takipte kalayım. Berbardonun takımlarını düşünüyordum makinede yıkanma garantisi varmış. Ömür boyu kullanırım sonuçta
Daha çok vintage bir tarzı ya da osmanlı motifleri var. Benim de çok bayıldığım olmadı ama kalitesi,garantiai önceliğim.bernardonun 12kişilk misafir tkmlrnı nette gördüğüm kdryla çok beğenmedm açıkcası ama günlükler mükemmel...ben karaca ve küthya arasındayım ama bakalm
bernardonun günlük takımlarından almayı düşünüyorm kahvaltı takımınıda karacadan alıcam sanırımBende bernardonun yemek takimi teflon tencere seti war cok memmunum.sadce teflonlarin disi simli.gibi oldugu halde makineye koydum en cok kullandigimin disi soldu gibi .makinede yikanmasi kosuluyla zewkine hitabedeni alabilirsin bence:) catal kasik ta genelde pahali yemek setlerinde hediye veriyorlar onlarda kullanisli.guzel gunlerde kullan.karacadanda memnun kalirsin kahvalti setini kullaniyorum bende
çatal kaşıkta önerdiğinizz bir marka var mıBende bernardonun yemek takimi teflon tencere seti war cok memmunum.sadce teflonlarin disi simli.gibi oldugu halde makineye koydum en cok kullandigimin disi soldu gibi .makinede yikanmasi kosuluyla zewkine hitabedeni alabilirsin bence:) catal kasik ta genelde pahali yemek setlerinde hediye veriyorlar onlarda kullanisli.guzel gunlerde kullan.karacadanda memnun kalirsin kahvalti setini kullaniyorum bende
neden kapakları cam olmasın?Birincisi garantili olması ikincisi mümkünse kapaklari cam olmasin üçüncüsü bulasik makinenize rahatça yerlestirebildiginiz bir yemek takimi olsun. Ve modasi hemen geçmeyecek bir takim olsun.
kalitesi nasıl peki?çatal kaşıkta nehir çok güzel bence.
şu desensiz incecik olan modeli süper.
o kadar hassas mı bunlar ya ben evde düşürmüşümdr mutlaka ama hiç öyle kırılmadıCam kapaklar küçük bir darbede patlayabiliyor.patladiginda ise un ufak oluyor. Benim gibi sakarliklariniz yoksa cam kapak da alabilirsiniz tabiki :)
mümkünse takım alma..parça parça al derim..kapakları cam aslında iyi oluyor ama tercih meselesi..merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bu konularda tecrübesizzim açıkcası misafir yemek takımı ve tencere seti alırken nelere dikkat edilmeli sizce?
canım Kütahya derim tabak olayında..bernardoda şikayet çok okudum..Ben de takipte kalayım. Berbardonun takımlarını düşünüyordum makinede yıkanma garantisi varmış. Ömür boyu kullanırım sonuçta
gayet kaliteli.ama şu da var tabi misafir için kullanacaksanız her gün makineye girmeyecekkalitesi nasıl peki?
canım simli tabakları tercih etme makinede bozulur hemen en iyisi bile olsa..kütahyada daha günlük tarzlarda var aslında..Daha çok vintage bir tarzı ya da osmanlı motifleri var. Benim de çok bayıldığım olmadı ama kalitesi,garantiai önceliğim.
Ömür boyu garantisi var bozulursa...canım simli tabakları tercih etme makinede bozulur hemen en iyisi bile olsa..kütahyada daha günlük tarzlarda var aslında..
tabakta sorun çıkmaz bernardoda..benim okuduklarım seramik tenceresindeydi..Ömür boyu garantisi var bozulursa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?