tencere seti ve misafir yemek takımı alırken nelere dikkat edilmeli?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bu konularda tecrübesizzim açıkcası misafir yemek takımı ve tencere seti alırken nelere dikkat edilmeli sizce?
tencere için aşağıdaki takım nasıl mesela?

Son düzenleme:
Ben de takipte kalayım. Berbardonun takımlarını düşünüyordum makinede yıkanma garantisi varmış. Ömür boyu kullanırım sonuçta

Birincisi garantili olması ikincisi mümkünse kapaklari cam olmasin üçüncüsü bulasik makinenize rahatça yerlestirebildiginiz bir yemek takimi olsun. Ve modasi hemen geçmeyecek bir takim olsun.

Ben de takipte kalayım. Berbardonun takımlarını düşünüyordum makinede yıkanma garantisi varmış. Ömür boyu kullanırım sonuçta
bernardonun 12kişilk misafir tkmlrnı nette gördüğüm kdryla çok beğenmedm açıkcası ama günlükler mükemmel...ben karaca ve küthya arasındayım ama bakalm

Bende bernardonun yemek takimi teflon tencere seti war cok memmunum.sadce teflonlarin disi simli.gibi oldugu halde makineye koydum en cok kullandigimin disi soldu gibi .makinede yikanmasi kosuluyla zewkine hitabedeni alabilirsin bence:) catal kasik ta genelde pahali yemek setlerinde hediye veriyorlar onlarda kullanisli.guzel gunlerde kullan.karacadanda memnun kalirsin kahvalti setini kullaniyorum bende

az önce bunu gördm ve aşık oldum kullanışlımı iyimi markası ?

Eklentiler

• 62217-emsan-miray-8-parca-paslanmaz-celik-tencere-seti-r1.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 1.294
bernardonun 12kişilk misafir tkmlrnı nette gördüğüm kdryla çok beğenmedm açıkcası ama günlükler mükemmel...ben karaca ve küthya arasındayım ama bakalm
Daha çok vintage bir tarzı ya da osmanlı motifleri var. Benim de çok bayıldığım olmadı ama kalitesi,garantiai önceliğim.

bernardonun günlük takımlarından almayı düşünüyorm kahvaltı takımınıda karacadan alıcam sanırım

çatal kaşıkta önerdiğinizz bir marka var mı

Cam kapaklar küçük bir darbede patlayabiliyor.patladiginda ise un ufak oluyor. Benim gibi sakarliklariniz yoksa cam kapak da alabilirsiniz tabiki :)

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bu konularda tecrübesizzim açıkcası misafir yemek takımı ve tencere seti alırken nelere dikkat edilmeli sizce?
mümkünse takım alma..parça parça al derim..kapakları cam aslında iyi oluyor ama tercih meselesi..
takım alma dememin sebebi çok büyük tencereler oluyor onlar hiç kullanılmıyor..pilav tenceresi ayrıyeten seramik olabilir..

canım Kütahya derim tabak olayında..bernardoda şikayet çok okudum..

Daha çok vintage bir tarzı ya da osmanlı motifleri var. Benim de çok bayıldığım olmadı ama kalitesi,garantiai önceliğim.
canım simli tabakları tercih etme makinede bozulur hemen en iyisi bile olsa..kütahyada daha günlük tarzlarda var aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…