Ten uyumu olabilir mi

Bence cekim varsa cinsellikte fazla olabilir
Biz 4 yillik evliyiz hala o sicaklik gecmedi birazda atesli oldugumuzdan bence
Hala aksamlari sarilip uyuyoruz
Aaa esimle beni anlatmis
Parfüm sıkıyor hep, kendi kokusunu tam alamıyorum ama kötü değil. Sıcak bir et değmiş gibi hissediyorum açıkçası elimi tutunca. ama sarılınca hoşuma gitti bayağı
Sicaklik iyidir kışın hic usumezsin

Bence aynen ten cekimi inş hersey guzel olur . Yani bazen diyoz ya ay bu buna nasil bakmiş fln aslinda o cekimden dolayi cirkinlik fln goz gormuor tecrubeyle sabit abazalikla alakasi yoktur valla bak

Beni çokça beğendiğinin farkındayım, onu anlayabiliyorum ama, ben ten uyumu hissetmediğim için mi, yoksa utangaç olduğum için mi o kadar içine düşemiyorum emin değilim. Sadece heyecanlanıyorum.

Allah iyiliğini versin güldürdün beni ten uyumu mu abazanlık mı diye
Ben sevgiliyken eşim elimi tutup parmaklarımı tek tek öpmüştü daha yeni zamanlarımızda. İçim sıcacık olmuştu elektrik çarpması gibi irkilmiştim aynı zamanda. Parmaklarımdaki o hissi 15 sene geçmesine rağmen hala hatırlıyorum. (Ten uyumu sanmıştım ama benimki de abazanlıkmış galiba )

Valla flört ettiğim herkesle ten uyumu hissediyorum, böyle milim milim yanaşmak, durduk yere gayriihtiyari el temasları, kocaman sarilmalar, ve devamı... Hiç de öyle asrın aşkından falan değil, zaten teninin bir çekimi var ki ikimizi çekmiş yani (eş dost tanıştırmasi-internet bulusmasi- yüz yillik iş arkadaşıyla flört etme durumu yaşamadım hiç. Tanıştığımda bir şey oluyorsa oluyor)
Yani bence eğer siz de ortada bir aracı olmadan,salt birbirinizden hoslandiginiz için bir araya gelmiş iki kisiyseniz zaten böyle bir çekim olması çok normal. Asıl insanin temasta bulunmak için delice bir istek duymadığı insanlarla ne işi var,ben de onu anlayamıyorum.
Son soru da, erkeğin sarılması , sokulması cinsel açıdan aktif olduğunu nasıl gostersin ki? Çok saçma. Onla bunun yanı ne alakası var?

Aşk duydum sevmeyi hoslanmayi duydum da ten uyumu ne oluyo

Bugün şöyle rahat bir şekilde elini pat pat bacağıma koydu destekleme hareketi gibi. O zaman ben de elektrik gibi bir şeyler hissettim de, bu kesin abazanlık diyerek size anlatmak istememiştim.

Ya en azından yabancı gibi hissetmiyorum, sanki uzun zamandır birlikteyiz gibi hissediyorum dokununca
Belli sınırları olan biriysen dikkatli olmalısın çok fazla dokunuyor demişsin amacı ne ön e onu anla sonra yaşayacaksanda pişman olmayacaksan yaşa. Ama dediğim gibi cinsel iliskideki uyum farklı olabiliyor.

Cinsel açlıkla alakalı değil, siz bu yönden ne kadar eksik de hissetseniz karşıdaki adamla aranızda çekim yoksa yoktur. Söz ettiğiniz şey bence kesinlikle ten uyumu ve bir ilişkinin olmazsa olmazı. Ben bunu yalnızca tek bir erkekle yakaladım ve asla unutamadım.

Belli sınırları olan biriysen dikkatli olmalısın çok fazla dokunuyor demişsin amacı ne ön e onu anla sonra yaşayacaksanda pişman olmayacaksan yaşa. Ama dediğim gibi cinsel iliskideki uyum farklı olabiliyor.
Haklısınız, aslında kendini geri çekmeye çalıştığını da görüyorum ama yine de benim sınırımın ötesinde bir dokunma isteği var. Ama onun beni bu kadar beğendini görmek de hoşuma gitmiyor değil.

Ya ne bileyim ben rahat rahat karşılık veremiyorum ona, o ise çok rahat. Daha önce benden hoşlandığını halde daha utangaç, mesafeli flörtlerim de olmuştu, bu adam onlardan bayağı farklı. O yüzden anlamlandırmaya çalıştım kendi çapımda

Neden yaa anlatıp arkadaşa yardımcı olmak istemez misiniz
Ayy ayy ayyy. Büüleee nasıl desem ıslak ıslak tenleeerr sürekli Bi çekim iki kişi arasın da büüleee sürekli aşna fişna :/ Anca bu kadar kötü anlatabilirdim 2 çocuk eşle ayrı şehirler vah ki ne vah

Aşık olmadan tabiki ten uyumu oluyor. Bazı insanlar durup dururken çok da ahım şahım değilken daha iyileri gözünüzün önündeyken o dikkatinizi çeker. Benim arkadaşım bu konularda çok tecrübeliydi sağolsun tenler de birbirini çağırır derdi ayrıca çok sokuluyor daha çok ta tanımadan şey etmeyin fazla ( kesin boğa burcudur yada yükseleni boğadır dokunmadan duramazlar ))

İkizler burcu. :) Valla geri de durmaya çalışıyor ama farkediyorum, bayağı dizginliyor kendini. Sanki benden çok o ten uyumu yakalamış benimle gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…