- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
-
- Konu Sahibi bombycinus
Yıllar süren yalnızlığın ardından, şu pandemi günlerinde, yalnızlığa mahkum olmadığımızı kavrayıp, tatbik etmeyelim miKorona var korona sarılmayın
O bana sürekli dokunmak istiyor, ellerini çekemiyor ama ben utangacım. Çok da ilişkim olmadığı için anlayamıyorum malesefEvet işaret eder. Ben eşime aşık olduğumu sarılmakla anlamıştım. Öyle güzel bir his geçti ki içimden. Ten uyumumuz da çok iyi. Sürekli dokunmak istiyorum.
Valla keşke bilsem, böyle alevli malevli bir şeyler canlanıyor ama...Ten uyumu deyince sizin kafanızda ne canlanıyor?
O bana sürekli dokunmak istiyor, ellerini çekemiyor ama ben utangacım. Çok da ilişkim olmadığı için anlayamıyorum malesef
Cinsel yoğunluklu bir konu sarılıp öpüşürken bir çekim hisseder ama iş cinsel ilişkiye gelince uyum yakalamayabilirsiniz çünkü cinsel ilişki birçok faktörü barındırıyor. Ama tabi cinsel çekim olması içinde şu an sarılıp öperken iyi şeyler hissetmeniz gerek biribiriyle ilintili şeylerValla keşke bilsem, böyle alevli malevli bir şeyler canlanıyor ama...
Ahaha dikkatli dokun o zamanYıllar süren yalnızlığın ardından, şu pandemi günlerinde, yalnızlığa mahkum olmadığımızı kavrayıp, tatbik etmeyelim mi
Kokusu hoşuna gidiyorsa dokunduğunda heyecanlanıyorsan iyi hissediyorsan bu ten uyumuna işaret eder. Ama tamamen anlaman için sevişmen lazım :):)
Cinsel yoğunluklu bir konu sarılıp öpüşürken bir çekim hisseder ama iş cinsel ilişkiye gelince uyum yakalamayabilirsiniz çünkü cinsel ilişki birçok faktörü barındırıyor. Ama tabi cinsel çekim olması içinde şu an sarılıp öperken iyi şeyler hissetmeniz gerek biribiriyle ilintili şeyler
Demek istediğim size sarılırken heyecanlanıyorsunuz diye ten uyumunuz var denemez salt bununla ilgili değil ten uyumu çünkü
Ileri boyutlarda daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum
Yani hoşlandığınız için heyecanlanıyor olabilirsiniz ama tensel uyum dediğiniz şey için tek başına yeterli kriter değil heyecan onu diyorumSarılınca heyecanlanmak normal diyorsunuz o zaman
Erkekler kadınlara hep dokunmak ister.O bana sürekli dokunmak istiyor, ellerini çekemiyor ama ben utangacım. Çok da ilişkim olmadığı için anlayamıyorum malesef
Eller dezenfekte mi?O bana sürekli dokunmak istiyor, ellerini çekemiyor ama ben utangacım. Çok da ilişkim olmadığı için anlayamıyorum malesef