Ten uyumu olabilir mi

Bugün şöyle rahat bir şekilde elini pat pat bacağıma koydu destekleme hareketi gibi. O zaman ben de elektrik gibi bir şeyler hissettim de, bu kesin abazanlık diyerek size anlatmak istememiştim. 😂
Seninki gene tanisip olan birsey ya benimki
Gorucu usulu evlendik esimle
Ilk gormeye geldiler ikincide konustuk yalnizdik
Ay bir gorsen oturup kalkmasi cumleleri beni mest etti
Eline dokunmayi o kadar cok istedim ki ten uyumu nasil diye fevkinde fevkindeymis nisanlaninca ogrendim 😄😄😄😌
Ya ne bileyim ben rahat rahat karşılık veremiyorum ona, o ise çok rahat. Daha önce benden hoşlandığını halde daha utangaç, mesafeli flörtlerim de olmuştu, bu adam onlardan bayağı farklı. O yüzden anlamlandırmaya çalıştım kendi çapımda
Benim es te oyleydi
Ayy ayy ayyy. Büüleee nasıl desem ıslak ıslak tenleeerr sürekli Bi çekim iki kişi arasın da büüleee sürekli aşna fişna :/ Anca bu kadar kötü anlatabilirdim 2 çocuk eşle ayrı şehirler vah ki ne vah :KK70:
Ah canim ayri sehirlerdemisiniz nasil dayaniyorsun

Esin orda yalniz sonucta 😄😄

Bence var. Ben tam bir erkek düşmanıydım eşimle tanışmadan önce, ama altı boş bir düşmanlık veya feminizm ayağı vs değil, çocukluk arkadaşım kocası tarafından öldürülünce tüm erkeklerden korkar ve nefret eder olmuştum. Sonra eşimle tanıştım ve bi tek ondan nefret etmediğimi fark ettim fjdjs Tabi abartının ötesinde gerçekten sıcaklık vardı aramızda, bu olmasa olmaz zaten.

Cinsel açlıkla alakalı değil, siz bu yönden ne kadar eksik de hissetseniz karşıdaki adamla aranızda çekim yoksa yoktur. Söz ettiğiniz şey bence kesinlikle ten uyumu ve bir ilişkinin olmazsa olmazı. Ben bunu yalnızca tek bir erkekle yakaladım ve asla unutamadım.
Ayyy o cok zor bende yaşadim aldatmayla bitti oyle olunca hem nefret hem aşk zirvede yasadim ama çok acı cektim umarim unutturacak birisi cikar sizin de benimde karşima

Erkeklerin flort edipte dokunmak istemeyenini bilmiyorum zaten o kismi cok onemli degil de sizin hissettiklerinizden yola cikarsak sizin tarafta yogun cekim var gorunuyor ama daha ilişkiniz yeni ilerleyen zamanlarda da devam ederse bu durum ten uyumudur muhtemelen. 😁
Ve ten uyumu için illa aşik olmak gerekmiyor. Bu aşkla ilgili bisey degil.

Ya ne bileyim ben rahat rahat karşılık veremiyorum ona, o ise çok rahat. Daha önce benden hoşlandığını halde daha utangaç, mesafeli flörtlerim de olmuştu, bu adam onlardan bayağı farklı. O yüzden anlamlandırmaya çalıştım kendi çapımda
ben genel olarak ten uyumundan, dokunma isteğinden bahsettiğinizi sandım. Ki bu birbirinden hoşlanan iki kişi için olmazsa olmaz bir şey. Eğer elim onun saçına gitmiyorsa, masada nerede oturursam oturayım ayağım bir şekilde onun ayağına değmiyorsa,otobüste boş koltuk varken ona yakın olmak adına ayakta gitmiyorsam zaten o ilişki değildir benim gözümde :halay:
Ama 'belki yaşını söylemiştir' diye eski mesajlariniza baktığımda +18 topigine de bu konuyu açtığınızi gördüm. Yani anladığım kadariyla bahsettiğiniz şey 'birbriimze temas etmeyi seviyoruz,ten uyumumuz var. Bu,yatakta da uyumlu olacağımızı göstergesi mi' gibi bir soruysa göç başka turizm başka demek istiyorum :)) bence kesinlikle bir kıstas değildir. Misal KKda çok fazla kadın var , nişanlısı daha sevgiliyken,nisanliyken kuytuda oynaşmak için delirirken evlenince 'baci gardaş' a bağlayan. Ayrıca normalde dokunmasindan , teninden hoşlanabilirsin ,kadın ruhundan anlıyor diye dusunebilirsin ama yatakta gerçek bir felaket olabilir. Yani iki kişinin tutkulu öpüşmesiden bile yataktaki uyumu belli olmaz. Hayal kırıklıkları yaşanabilir. Kaldı ki sizin durumunuzda arada beline falan dokunmus adam ... Yani buncacik doneyle bir yorumda bulunulamaz.

Seninki gene tanisip olan birsey ya benimki
Gorucu usulu evlendik esimle
Ilk gormeye geldiler ikincide konustuk yalnizdik
Ay bir gorsen oturup kalkmasi cumleleri beni mest etti
Eline dokunmayi o kadar cok istedim ki ten uyumu nasil diye fevkinde fevkindeymis nisanlaninca ogrendim 😄😄😄😌

Benim es te oyleydi

Ah canim ayri sehirlerdemisiniz nasil dayaniyorsun

Esin orda yalniz sonucta 😄😄
Valla Bi 15 ay daha böyleyiz sevgili gibi olduk 2 hafta da bir görüşüyoruz :KK70:

Ten uyumu olabilir

Ya da uzun zamandır bir ilişkin yoksa heyecan duymuş olabilirsin de

Aman korona var eğer yabancı biriyse dikkat etmeni öneririm

İkizler burcu. :) Valla geri de durmaya çalışıyor ama farkediyorum, bayağı dizginliyor kendini. Sanki benden çok o ten uyumu yakalamış benimle gibi. 😅
😁😁😁 amanın ikizler 🙄☺️😆😅 çok eğlenceli oluyorlar gerçekten. Aman kafana takma fazlasını güvenebildiğin biriyse duygularını kontrol etmeyi bırak bence didikleme yaşa. Zaten kalbin sana gerçeği fısıldayacak merak etme 🥳🥳

Bana şimdiye kadar hangi erkek sarıldıysa yani sehvetli bir şekilde heyecanlandım ve iyi hissettim, sadece ben istemeden onlardan hoşlanmadan adım atıp sarılanlar hariç. Bence bu hissettiğin ten uyumu degil hoşlandığın biriyle böyle olması normal, sevişince anlarsın ten uyumunu diye düşünüyorum cunku benım sarıldığımda heyecanlanıp hosuma gidip sevişince sevmediğim kişiler de oldu guzel duygular uyandırmadı yani

Ten uyumu olduğu kadar aranızda bi çekimde vardır yani ben öyle olmuştum eşimle yüUüze görüşünce bir çekim hoşlanma olmuştu hayırlısı olsun hakkınızda

X