- 13 Ocak 2020
- 44.547
- 167.836
- 33
- Konu Sahibi bombycinus
Dokanınca ne hissettin
Evet, ten uyumu. Ben de eşimi ilk gördüğümde cazip bulmamıştım. Dokanınca anladık.
Eliynen yoklamayan da ne biliym.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dokanınca ne hissettin
Evet, ten uyumu. Ben de eşimi ilk gördüğümde cazip bulmamıştım. Dokanınca anladık.
Öyle de olmuyor şimdi bana, ne yalan söyleyim.dokansa bile titriyor insan
Şaka yapmıştımÖyle de olmuyor şimdi bana, ne yalan söyleyim.
ALLAH iyiliğini versinAbbovvv ben anlatmak istemiyorum
Dokanmadan olmazEvet, ten uyumu. Ben de eşimi ilk gördüğümde cazip bulmamıştım. Dokanınca anladık.
Seninki gene tanisip olan birsey ya benimkiBugün şöyle rahat bir şekilde elini pat pat bacağıma koydu destekleme hareketi gibi. O zaman ben de elektrik gibi bir şeyler hissettim de, bu kesin abazanlık diyerek size anlatmak istememiştim.
Benim es te oyleydiYa ne bileyim ben rahat rahat karşılık veremiyorum ona, o ise çok rahat. Daha önce benden hoşlandığını halde daha utangaç, mesafeli flörtlerim de olmuştu, bu adam onlardan bayağı farklı. O yüzden anlamlandırmaya çalıştım kendi çapımda
Ah canim ayri sehirlerdemisiniz nasil dayaniyorsunAyy ayy ayyy. Büüleee nasıl desem ıslak ıslak tenleeerr sürekli Bi çekim iki kişi arasın da büüleee sürekli aşna fişna :/ Anca bu kadar kötü anlatabilirdim 2 çocuk eşle ayrı şehirler vah ki ne vah
Ayyy o cok zor bende yaşadim aldatmayla bitti oyle olunca hem nefret hem aşk zirvede yasadim ama çok acı cektim umarim unutturacak birisi cikar sizin de benimde karşimaCinsel açlıkla alakalı değil, siz bu yönden ne kadar eksik de hissetseniz karşıdaki adamla aranızda çekim yoksa yoktur. Söz ettiğiniz şey bence kesinlikle ten uyumu ve bir ilişkinin olmazsa olmazı. Ben bunu yalnızca tek bir erkekle yakaladım ve asla unutamadım.
tamam bu kadarı da yeterli olduAyy ayy ayyy. Büüleee nasıl desem ıslak ıslak tenleeerr sürekli Bi çekim iki kişi arasın da büüleee sürekli aşna fişna :/ Anca bu kadar kötü anlatabilirdim 2 çocuk eşle ayrı şehirler vah ki ne vah
ben genel olarak ten uyumundan, dokunma isteğinden bahsettiğinizi sandım. Ki bu birbirinden hoşlanan iki kişi için olmazsa olmaz bir şey. Eğer elim onun saçına gitmiyorsa, masada nerede oturursam oturayım ayağım bir şekilde onun ayağına değmiyorsa,otobüste boş koltuk varken ona yakın olmak adına ayakta gitmiyorsam zaten o ilişki değildir benim gözümdeYa ne bileyim ben rahat rahat karşılık veremiyorum ona, o ise çok rahat. Daha önce benden hoşlandığını halde daha utangaç, mesafeli flörtlerim de olmuştu, bu adam onlardan bayağı farklı. O yüzden anlamlandırmaya çalıştım kendi çapımda
Sıcak bir et kusura bakma güldüm vallahiParfüm sıkıyor hep, kendi kokusunu tam alamıyorum ama kötü değil. Sıcak bir et değmiş gibi hissediyorum açıkçası elimi tutunca. ama sarılınca hoşuma gitti bayağı
Valla Bi 15 ay daha böyleyiz sevgili gibi olduk 2 hafta da bir görüşüyoruzSeninki gene tanisip olan birsey ya benimki
Gorucu usulu evlendik esimle
Ilk gormeye geldiler ikincide konustuk yalnizdik
Ay bir gorsen oturup kalkmasi cumleleri beni mest etti
Eline dokunmayi o kadar cok istedim ki ten uyumu nasil diye fevkinde fevkindeymis nisanlaninca ogrendim
Benim es te oyleydi
Ah canim ayri sehirlerdemisiniz nasil dayaniyorsun
Esin orda yalniz sonucta
amanın ikizler çok eğlenceli oluyorlar gerçekten. Aman kafana takma fazlasını güvenebildiğin biriyse duygularını kontrol etmeyi bırak bence didikleme yaşa. Zaten kalbin sana gerçeği fısıldayacak merak etmeİkizler burcu. :) Valla geri de durmaya çalışıyor ama farkediyorum, bayağı dizginliyor kendini. Sanki benden çok o ten uyumu yakalamış benimle gibi.
Sabir cek tabi sen memnunsan baskaValla Bi 15 ay daha böyleyiz sevgili gibi olduk 2 hafta da bir görüşüyoruz