Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 senelik evliyim ve yan yana olduğumuzda dokunmadan yapamam, ayak parmağım bile olsa ona değecek ve bu ten uyumunu ilk buluşmamızda anlamıştım. Nefesini ensemde hissedince helee... ama ben aşık olmuştum siz büyük bir sevgiden bahsetmemişsiniz o yüzden ten uyumu mu yoksa sadece bir cinsel çekim mi anlayamadım.
dokununca sarılınca daha da sarılası geliyorsa insanın evet ten uyumu :) eski sevgilimin kendi ten kokusuna bile bayılırdım ben ki normalde itici gelen şey.
Ten uyumu olabılır . Ama erkegın cok aktif olsugjnu gostermez burada okudugumuz konulara bakarsak.. evlenmeden once cok isteklıydı deyip sonrasında vahım seyler anlatam arkadaşlar var.. cok uzn sure yalnız kalmadıysanız ten uyumudur.kaldıysanız libido yüksekliği olabılır