• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ten kokusu :(

Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin koku:KK43: Bu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum:KK43: Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü:KK43:
donemlik olabilir mi? bi ara esimle ben de oyle hissetmistim. her gun dus almasina ragmen. ama ileri derecede itici degildi. zamanla yok oldu. simdi o konuyu almiyorum. yedigi ictigiyle ilgili olabilir mi?

Bu koku tamamen yedikleri ürün ile alakalı. Nereli bu beyefendi?
Bence degildir. Ben aciyi, baharatli yiyecekleri inanilmaz severim. Ama kotu kokmuyorum tenim mis gibi kokuyor. 🙄

Ha yer baharatliyi, aciyi terler? terler dus almaz, iste ozaman kokar. Ama o da boyle garip bi koku olmaz ki. Bildigin ter kokusunun bir tik daha yogunu olur bence..

Hergün yıkanıyorum diyen bı yakınım vardı.
Bı gün geldi kalmaya, ya inanılmaz bı koku...
Hiç böyle bı koku duymamistim ondan, pastirmada yemiş.
Çok yakınım olduğu için sordum sen nasıl yıkanıyorsun leş gibi kokuyorsun dedim. Duş aliyorum hergün dedi. Nasıl alıyosun bı anlat dedim. Kafasını yıkayıp vücuduna su tutup çıkıyormuş.
Dedim o öyle olmaz alıcaksın lifi eline sabunla köpürteceksin önce koltuk altini sabunla güzelce sonra vücudunu, sonrada sana özel alanını sabunlamazsan les gibi kokarsin suyla olmaz sadece dedim.
Neyse soktum hemen banyoya girdi yıkandı cikti mis gibi kokuyordu.
Yıkanmayı bilmekte önemli sabunlanmadan olmaz, vücudunu koltuk altını özel alanı.
İnsanız terliyoruz WC ye gidiyoruz.
vallahi bravo.. kac yasindan sonra yikanmayi ogretmissiniz. ama cok dogru. temizligi sacin kepeksiz ya da yagsiz gozukmesi sananlar var. bastan dokulen suyun vucudu yikadigina inaniyorlar. cok iyi yapmissiniz. cesaret isi tabi.

Ya meraktan tamamini okudum ne kadar cok kokan varmis:KK45: ama nasil okudum midem kalkti:kusmuk:
Koku en hassas noktamdir. Hayatta yapamazdim sanirim teni kokan biriyle. Dusununce sagliksal bir sorun gibi geliyor bana vucut uretiyor gibi. Yediklerininde kesinlikle etkili oldugunu dusunuyorum. Sarimsak cok tuketen biri olabilir . Neyse yazarken midem bulandi orneklendirmeyeyim:KK47: karsi taraf daha fazla iliskiden beklentiye girmeden bitirin bence. Kotu kokuyla saglikli evlilik hayati olmaz diye dusunuyorum.

Esimle birbirimizi kokladik 😂

Benim tenim nasil kokuyor dedim kokladi. Guzel dedi. Ben de onu kokladim. Normal yani guzel geliyor kokusu..
Ne oldu konu mu okudun forumda diyor 😂

Acaba teni mi kokuyor yoksa kokunun kaynagi farkli birsey mi 🤔 Ya bazen camasir makinasi garip bir koku birakabiliyor. Basima bir kere geldi ne yaparsam yapayim iki kere yikasam da camasirlar kuruyunca bir acayip kokuyordu.. Neden oldugunu bilmiyorum ama o kokudan zor kurtuldum. Boyle birsey olabilir mi ki. Bi yumusatici alip verseniz ise yarar mi acaba
Bu camasir makinasindaki koku durumu benimde basima geldi. Gozlemlerigim kadariyla bi program var ona koyarsam boyle kapali alanda tam kurumamis gibi pis bir koku oluyor. Tarif edemiyorum ama evet birkac yikamada siniyor zor cikiyor. Yumusatici deterjan falan care olmuyor . Oyle :KK56:

Ten uyumu olmazsa geberseniz de yürümez o ilişki. Bende o kanaatteyim malesef. Hanı dustan cıktıktan 1saat sonra üstünüzdeki koku varya sampuan dusjelının etkısı gectıgınde kalan koku kısının kendı kokusudur ve eger tahammul edemeyeceksenız sakın cıddı dusunmeyın. Cunku sız temızlıgıne kanaat getırdıgınız ınsanın o kokusuna bıle dayanamıyorsanız ter kokusuna asla dayanamazsınız. Bırazcık özel olcak ama ben eskı nişanlımla öpüşürken zerre haz almıyordum mesela. Öpmesin diye bakıyordum tıksınıyordum boynundan dudaklarından. Ama cok sevdıgım ıcın atlatırız ya nolcak dıyordum. Iyı kı ayrılmısım dıyorum. Sımdı esım her aksam sabah dusunu aldıgı halde (hamıleyım) sacı kokuyor tenı kokuyor. Adam kokmuyor ama bana oyle gelıyor hormonlardan. Bırde ten uyumsuzlugu olsa ben bebek falan yapamazdım sanırım. :KK43: :bicak:

Bence degildir. Ben aciyi, baharatli yiyecekleri inanilmaz severim. Ama kotu kokmuyorum tenim mis gibi kokuyor. 🙄

Ha yer baharatliyi, aciyi terler? terler dus almaz, iste ozaman kokar. Ama o da boyle garip bi koku olmaz ki. Bildigin ter kokusunun bir tik daha yogunu olur bence..
Bende cok baharatlı yerim ama hiç koku olmaz veya bi yakınım demedi ...hem hergun duş almam iki güne bir alırım hormonel bi durum olabilir

:) "Sence o " yöresel yemeklerde kullanılan yağlar var mesela bazı otlar var onlar ter kokusundan beter kokuyor yiyince. Çemen yesene bir bakalım kokuyormusun? O yoğunlukla da alakalı bir durum sen günde 50 gram tüketirsin başkası 500.. Kişisel bakımda yapsan malesef ki bazı kokular gitmiyor gıda türünde :)))

Eski işyerindeki bir arkadasimizda böyle bir koku vardı. kızcağız inanılmaz bakımlı vs. Ama kendine has tuhaf bir kokusu vardı, bir gün annesi gelmişti ve aynı koku annesinde de vardı. Sadece ben değil diğer arkadaşlar da farkediyordu kokuyu böyle bakımlı güzel bir kız nasıl böyle kokar anlam veremiyorduk.🤷
Bazı insanların kendine has ten kokusu oluyor malesef.

Kokuyorsa olmaz maalesef bir de düzgün temizlenmiyor muhtemelen yıllardır aynı alışkanlık olduğu için de koku sinmiş şimdi düzenli banyo yapan biri terlese o ter kokmayabilir bile ama özbakımı yapılmamış düzenli duş almamış kıyaferleri üst üste giyen biri terlerse leş gibi kokar...

Markette kasiyer bi kız vardı leş gibi kokuyordu kız inan ben o kızın arkadaşı olsam söylerdim onun iyiliği için gencecik kız neden bilmesin ki? Ama aynı kız belki de üniformasını defalarca giyiyor roll on kullanmıyor ve duş almıyor bunlar sonradan edinilecek alışkanlıklar değil ülkede diş macunu girmeyen evler varmış varın siz düşünün.

Ten uyumu denen olayda sürekli el ele dip dibe olma durumudur o an karşındaki ya da sen terlesen bile birbirine kötü kokmaz insan ter kokusu bile çekici gelir bazen ben temizlik yaparım ve terlerim eşim sarılsa o an amann dur terliyim duş alıcam derim o da yoo kokmuyorsun der.

Umarım karşınıza ten uyumunu yakalayacağınız biri çıkar bu şekilde olmaz maalesef

Baharat kokusu değil bu ama sanki bu adam yıkanırken şampuan ve sabun kullanmıyor gibime geldi.Dün duş aldım dedi 1 saar geçmedi yanımda arabada leş gibi koktu..insan azıcık şampuan sabun kokmazmı?

Bende tip2 var neredeyse eşim hergün koklar beni mis gibisin der ve parfum kullanmıyorum?
Ama tedavi görüyorsunuz.farkında olmayıp Dr a gitmeyen yada Dr a gidip de yanlış yönlendirilen o kadar hasta var ki..hadi tedaviye başlamış olsun,ilaçların yetmediği yerde şeker yine yükselir ve p koku oluşur bu vücudun ürettiği bi şey kimsenin elinde değil ki

Herkesin kendine has bir kokusu var ve o koku ne yapsanız değişmez.
Benim bir eski sevgilim vardı ilk gelince parfüm fln bastırırdı ama gecenin sonunda burnumın direği sızlardı. Adam her gün duş alsa da o koku gün sonunda geri dönerdi.
Bir de yapı herhalde kimisi azıcık otursa kalksa yürüse hemen terler onun da etkisi var sanırım. Kilo fazlası varsa o da tetikliyor.
Ama özetle o koku rahatsız ediyorsa devam etmeyin. Aynı yatakta o kokuyla nasıl olacak.
Bana şimdi eşimin terlediğindeki kokusu bile güzel geliyor.

Benim için koku çok önemli. Eski sevgilimin kokusuna aşık olmuştum. Kesif bir kokusu vardı, ama ben resmen adamın müptelasıydım. :confused: Yanımda yokken burnuma gelirdi falan.. Şimdi eşim hiç kokmuyor. Tuzsuz yemek gibi geliyor adam bana. Her şey tam, bir kokusu eksik! Beni bebekken tuza yatırmışlar ondan kokmuyorum diyor. Gerçekten de kokluyorum kokluyorum yok, 5 senedir 1 kere bile ondan ten kokusu alamadım. İtici bir kokudan iyidir gerçi, ne yapalım.
Bir arkadaşım var, o kötü kokardı. Sarımsak yermiş deli gibi, hemen kesmesini söyledik, kızın o kokusu gitti gerçekten de.
Baharat, et, sigara, hormonlar, kilo.. hepsi çok önemli nedenler.

muhtemelen hormonal bir sorunu var. yada vücudunda mantar olabilir. bilemedim. başka biri nazikçe bunu ona söyleyebilir mi acaba ? ortak bir tanıdığınız falan ? bu gibi durumlarda çoğu kişi farkında olmayabiliyor.

Back