• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ten kokusu :(

Ev tamamen bu kokuyla kaplı..Ten kokusu olduğu buradan belli..Yıkanmayan kıyafet falan nedeniyle olsa tüm ev böyle kokmazdı sanırım..Nefesinden gelen koku da aynı:KK43:
Hımm bu durumda kullandığı bir ilaç yediği birşey yapıyor o kokuyu. Ten kokusu alabilen bir insanım. Nefesten aynı koku gelmiyor
Nefesten çok başka kokular geliyor :( İyice öğrenin ne yer, ne içer...

Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin koku:KK43: Bu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum:KK43: Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü:KK43:
Eski sevgilim bana eski sevgilisinin kokusundan hoşlanmadığını söylemişti ten kokusundan yani ben olsam ayrılabilirdim çünkü koku önemli

koku çok önemli birşey. Eşimin kokusunu içime çekmeden uyuyamıyorum çok bağlayıcı bişey ama aynı zamanda itici de olabilir sizinki gibi. Bazı insanlar böyle üstü başı değil teni kokar ben yapamazdım. Her konuda sıkıntı evlilik gibi bi durumda sıkıntı bence

2 kilo kaya tuzuna batırıp çitileyin :olamaz:
Olacak gibi görünmüyor sizin ilişki. eski eşide bundan muzdaripmiş madem düzelecek yanı yok demek.

üzücü yaa .
ama bende yapamazdım koku çok önemli .
sevgilim geldi aklıma :KK36: miss.
vazgeçin bari .olmaz çünkü

İş yerinde bir arkadaşımız aynen anlattığınız gibi kokuyordu. Odamıza geldiği an tüm koku odayı sarıyordu. Evliydi hatta acaba kocası almıyomu kokuyu diye düşünürdük. Ter kokusu değildi ama teninin kokusu buydu. Tabi terleyince daha artıyodur koku. Gerçekten zor bi durum insan ilişkilerini çok etkiliyor.

yedikleri içtiklerinden de olabilir
çamaşır deterjanından da olabilir
mesela sarımsaklı bişey yediğinde biz sadece ağzımız kokuyor zannederiz ama terimizin kokusu bile değişir bence çaktırmadan sorgulayabilirsiniz neler yiyosun gün içinde falna diye hangi şampuanı kullanıyorsun duş jelin hangisi gibi ya da siz hediye alın parfüm ve kötü koku karışınca daha bi kötü oluyo bence

Yediklerinden olamaz çünkü kilosuna sağlığına dikkat ettiği için çok çok az besin tüketiyor..Tükettikleri de hafif yiyecekler.Bir insan yediklerinden koktuğunda ter üreten bölgelerden koku geliyor özellikle.Bu öyle birşey değil.Her zerresi o koku ile bütünleşik..Varlığı böyle.Hastalığı da yok.Ama benim kanaatim kişisel bakımı zayıf ve malesef üst baş yıkamıyor..Bir de gerçekten ten kokusu ağır olunca..Buyrun size eziyet:(
Var böyle bir şey.
Komşumuzun oğlu 30 yaşında güzelbir kadınla evlendi ama 1 sene sonra boşandı. Kadın pis değilmiş ama kokuyormuş. Yan yana bile yatamamış.
Artık dayanamadığı için boşanmış.

Benim demek istediğim belkide nasibi değiller birbirlerinin oyuzden konu sahibi rahatsiz oluyor adamin kokusundan ten uyumu falan bilmem nasip değilse illaki bi sey çıkar koku olur baska bisey olur belki eşim nasibim olmasaydi bana kötü kokardi ya da bi sure sonra soğuma gelirdi vs vs. Koku hassas bi koku evet siz bu insanla ayni eve ayni yatağa girebileceginizi dusunmuyorsaniz ki açtığınız konudan da belli yol yakınken ya konuşun uygun bi dille ya da ayrılın hayirli geceler.. insaAllah anlayabilir bazi algısı bozuk beyinler :KK51:
Bunun nasiple ne alakası var anlayamadım herşeyi de böyle nasibe bağlamak bilemiyorum yani çok saçma😂 evet herkesin bi nasibi var hayatta ama adam leş gibi kokmuş nasibim bu evlenicem mecbur mu diyelim😂😂

Ya bence koku en önemli şey. Arkadaşlık ilişkilerimde bile cok dikkat ederim. Temiz,güzel kokmasına. Baharatlı şeyler et vs.. Cok yiyorsa o da sebep olabilir kokuya.

Var böyle bir şey.
Komşumuzun oğlu 30 yaşında güzelbir kadınla evlendi ama 1 sene sonra boşandı. Kadın pis değilmiş ama kokuyormuş. Yan yana bile yatamamış.
Artık dayanamadığı için boşanmış.
Koku birşeyi sevdirirde nefrette ettirir buna kanaatim tam artık..Düşünsenize mis kokan bir yemek..ve diğer yanda kötü kokulu..Birini yemek için can atarken diğerinr el süresimiz gelmez..

Pis olmakla alakası yok bunun. Bir arkadaşım var, hep banyosunu da yapar, parfüm sıkar, takıntılıdır özellikle parfüm konusunda ama sanki onun da üstünde ağır bir yemek kokusu var sürekli. Dışarda buluşup oturunca farketmiyorum ama arabaya bindiğinde farkediyorum ben de. İş çıkışı da alsam o koku var, evden alsam da o koku var. Tenine özgü bir koku sanırım.

acaba ben de mi kokuyorum paranoyalarına düşürdü bu başlık beni. Cevremden hic oyle bi tepki almadım ama insanın icine kurt dusuruyor valla.

Kokuyorsa olmaz mümkün değil, eşimin teninin kokusunu çok severim mesela. Pis koksa içim almazdı.

Sanırım çok titiz biri de sayılmaz şöyle bir düşündümde..Ayakkabılığını açıp ayakkabımı koyacakken kokudan bayıldım hızla kapakları kapadım..Anladığım kadarıyla üstünü başınıda pek yıkamıyor.Ten kokusuda üstüne cabası oluyor zannımca.İyi de ben hangi biriyle baş edeceğim..Evet kalpten bir hissim yok iyi ve çok düzgün biri diye evlilik düşünmüştüm ileride severim diye ama bu koku konusu beni bitirdi:KK43:
Off koku buraya kadar geldi ya hu 🙄

Hakkaten bende acaba kokuyo muyum diye kokladim kendimi miss gibi kokuyorum 😁

Lâkin ilişkide koku önemli..
Sevginiz yoğunsa gelebilir üstesinden..

İlk eşiyle öpüşme yokmuş mesela,kadın kendini öpmesine izin vermezmiş,hatta cinsellik sıfır olduğundan başlamış sorunları.Demek ki adamdaki iticilik sabit..Bende öpmüyorum nasıl öpem ayol mide lazım:KK43:
E iyi de bu adam hiç mi bunu sorgulamamış, karısı öpmüyor, cinsellik istemiyor. Sorgulamasa bile, ilk eşi zaten ayrılma sebebini söylemiştir yani koktuğunun farkında adam

Sevseydin güzel kokardı ne ya :confused:
Sarımsak yesin ama kokmasın sevdiğimiz için mesela :deli:
Ağzı koksun ama seviyorum yaaa gül kokuyor mu diyelim

Back