• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ten kokusu :(

Ev tamamen bu kokuyla kaplı..Ten kokusu olduğu buradan belli..Yıkanmayan kıyafet falan nedeniyle olsa tüm ev böyle kokmazdı sanırım..Nefesinden gelen koku da aynı:KK43:

Yedigi ictiginden mi acaba?
Cok mu baharatli yiyor? Az mi su iciyor?
Tek size kokuyorsa bu uyumsuz oldugunuzu da gosterir

Ev tamamen bu kokuyla kaplı..Ten kokusu olduğu buradan belli..Yıkanmayan kıyafet falan nedeniyle olsa tüm ev böyle kokmazdı sanırım..Nefesinden gelen koku da aynı:(

Hintli falan mı ya öyle bir anlatmışsın ki ehehe. Şaka bir yana pek olurunuz yok, iyi bir insan olabilir ama öyle diye de herkesle birlikte olunmuyor. Kokusundan rahatsız olduğun adamla birlikte olamazsın.

kokusu itici geliyorsa o adam size uygun değildir. çünkü feromonlar ve koku karşı cinsi algılamamızı sağlıyor ve bizden ne kadar farklı bizde eksik olan ne kadar özellik onda varsa bize o kadar çekici gelirler.

bilimsel bir şeu bu

koku ve tensel çekim önemli bence ben bitirirdim. itici bulduğum biriyle yakınlaşamam çünkü
Evet bu ten kokusu ve feromenler konusu çok ilginç hatta ilk görüşte bile bir kişinin bize çekici veya itici gelmesinde belirleyici bir rol oynuyor kokuyu farketmesek de. Ben de koku konusunda çok hassasım ve burnum çok iyi koku alır. Bir ortamda bile bir kokuyu herkesten önce ben alırım. Eş konusunda da önemli bu. Ben eşimin ten kokusunu çok seviyorum. Hatta o uyuduğunda vücudundan farklı bir koku salgılar ve ben onu alırım. Sabahları onu koklamaya doyamam. Espri konusu bile olmuştur bu aramızda. Çünkü mesela koltukta uyuklama alışkanlığı var bazen ve ben yanında değilsem o an onu koklarım "uyumuşsun sen" derim ve hep doğru çıkar :KK70: . Sizi rahatsız eden koku onun kendi ten kokusu ise size itici gelmesi ten uyumunuzu etkilemesi normal. Bu kokunun kaynağını bilmek önemli, kullandığı bir ilaç mı var? bir rahatsızlığı mı var, diyabet veya mantar gibi? Bunlar da ten kokusunu etkiler.

Kızlar adamdan iyice soğudum :/ Birde çok fazla üzerine düşünce insan sıkılıyor..Mesela kaç gündür yoğun işlerim vardı ev falan taşıdım çıkamam dedim,hepsinde de evin önüne gelip ben evin ordayım seni görsem bilmem ne..Yani insan düşünmezmi mahalleli görür vs. Hem ben istemeden çıkıp çıkıp gelmek nedir insanı çok itiyor bunlar.Sınırlarımı çiğnenmiş hissettirdiği için daha da soğudum.Dün günaydın yazmamış,iyi geceler demedi..Anladı uzak durduğumu.Ama insanın biraz ağır durması gerekmez mi nedir bu evin önüne çıkıp gelmekler 18 yaşındamısın sen koskoca 45 yaşında adam yani.Hem koku hem bu davranışlar yok yani normal arkadaş olarak bile sevemem böyle yapışanı

Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin koku:KK43: Bu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum:KK43: Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü:KK43:
bu adamı doğduğunda tuzlamamışlar

Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin koku:KK43: Bu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum:KK43: Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü:KK43:
[/QUOTE
Koku çok önemli.Bence büyük problem.BİZİM İŞYERİNDE DE VAR 5 6 KİŞİ.hayatımızı etkılıolar resmen.Bence açıkca soleyın.

Aldiginiz feromonlarin kokusu. Cok uyumsuzsunuz. Feramonlar sayesinde en saglikli cocuklari dogurabilecegimiz karsi cinsi seceriz. Tamamen icgudusel. Gen dizilimi bizden en farkli kisilerin kokusu bize cekici gelir ki hastaliklarimiz, kusurlarimiz cakisip cocuklarimiza da gecmesin. Hayati kendinize zehir etmeyin. Kokusu basinizi dondurecek birini bulursaniz hayatinizi paylasin😊

Ten uyumu aşırı önemli.Nişanlımın kokusuna bayılırım mesela koklamadan öpmem.Bana göre büyük bir sorun bu.

Ahaha yalnız eşim her gün duş alır ve parfüm kullanır, günaşırı traş olur bakımlıdır. Ben hiç öyle değilim. Birkaç günde bir duş alırım, parfüm aklıma gelirse sıkarım, saçlarımı da üç günde bir falan yıkarım. Kokmuyorum demek ki anlamamış böyle olduğumu :KK53::KK53:

Hanımlar merhaba..
Bununla ilgili yapılmış araştırmalar var.
Deneklere cilt kokusu koklatıyorlar daha sonra çekici gelen kokuyu seçmeleri isteniyor. Ve sonra karşı cins ile karşılıklı tanıştırıyorlar. Bilin bakalım ne oluyor. Size çekici gelen kişinin kokusu aslında seçtiğiniz koku.
Bu araştırma yurt dışında yapılmış.
Yani adam ne kadar iyi olsa da size hiç çekici gelmiyor. Bunu da fizyolojiniz bildiği için sizi cilt kokusu rahatsız ediyor.
Size tavsiyem ben mantık evliliği yaparım cinsel yaşamda da idare ederim diyorsanız devam edin.
Ama ben olsam bana hiç çekici gelmeyen biriyle evlenmek istemezdim. Her gece koyun koyuna nasıl yatacaksınız? Nasıl cinsel hayatınız olacak? Tiksine tiksine mi cinsellik olacak?
Ve eğer karşınızdaki onunla sırf mantık yüzünden evlendiğinizi anlarsa çok kötü olur.
Bence burnunuza güvenin..

Ten kokusu sizi çekmediyse olmaz..

Benim de cokk yakin bir arkadasim vardi cok kotu kokuyor diye aglamak istiyordum. Bir gun sehirdisina gittik dusa girdi cikti allahim banyo nasil kotu kokuyor nasill anlatamam yani teninin kendi kokusuydu temizken bile kokuyordu. Bir suru erkek arkadasi oldu sasiriyordum belki de herkese kokmuyordur.

Bu kötü koku durumuyla iki kere karşılaştım, biri flört ettiğim kişi diğeri bir arkadaşım. İkisinin de ortak yanı sigara kullanmaları ve ikisi de ateistti, bunu belirtme sebebim boy abdesti bile almadıklarını düşünüyor oluşum🤦🏻‍♀️ zaten flört kişisini sonradan öğrendim bir ön yargı değil kesinlikle.

Kokuyu tarif edemiyorum şu an ama sanki ceset. Böyle vücudunda çürümüş bir şey varmış kokusu. İkisi de görünüşüne dikkat eden tiplerdi ama öz bakımları konusunda öyle değillermis demek ki. Flort ettiğim kişiyle Bi tasarım kursunda tanışmıştik o zaman hiç öyle bir koku almamıştım ne zaman ki buluşmak için randevulastik beni arabayla almaya geldi o zaman çıktı bu koku. Anlatırken bile burnuma geliyor 🤢 ve muhtemelen kendisi farkında bile değildi, belki de alışmıştır. O kadar sinirlendim ki, ben buluşmaya 2 saat önceden hazırlanırken bir duş alıp deodorant sıkmak çok mu zordu? Belki de yaptı ama sadece bana öyle kokmuş da olabilir bilemiyorum. Görüşmeyi kestim tabii ki bir bahane ile ama bunu ona söylemeyi çok istedim ya da bi deodorant hediye edip ima etmeyi falan ama sonra aman dedim bana ne.

Özetle hiç düşünmeyin bile, içiniz kabul etmemiş adamı. Görüşmeye tahammül edemediğiniz biriyle nasıl aynı yatağa gireceksinz ki? Benimle evlenmek isteyen biri var, o da dünya iyisidir ama ne zaman ki mantık evliliği yapsam mı acaba diye düşündüğümde ikimizi aynı yatakta hayal edeyim orada kopuyor is :/ hayır adamın kötü koktuğu falan da yok ama o kafayla bakamıyorum ona hiç, ten uyumu herhalde. Ne yaptınız merak ettim söylediniz mi?

Back