• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ten kokusu :(

İnternette araştırdığımda cidden yaşlı insan kokusu diye birşeyin var olduğunu gördüm.İşte tam olarak tanımlamam da bu zaten.! Kişi 45 yaşında,ve bahsedilen koku 40 tan sonra artıyormuş iyice..doğru noktaya parmak basmışız

vay harikasınız! Özellikle ahşap bir evde yaşlı birinin evine girdiyseniz ağır bir koku karşılar sizi..İşte bu koku o ! Daha evvelde şahit oldum bir kaç kişi de ve istemedim.Bu kişide de var ama ekarte edemeyişimin sebebi melek gibi bir insan..ve zor zamanlarımda hızır gibi yetişti herşeye.Ben talep etmedim ama insna yinede iyiliklerin altında eziliyor kıymak istemiyor..
Kokuya gelince,demek bilimsel temelleri olan bir durum var karşımızda

Evet bilimsel temeli var, hatta bu koku çok eski kitapların sayfalarından da gelir gerçekten dayanılmaz bir kokudur.

O bahsettiğiniz kokuyu bende bazı insanlarda alıyorum evide aynı öyle kokuyordu onunla konusamıyordum kokudan odaklanamıyordum. Üstüde nefeside aynı öyle kokuyor. Ağır değişik koku

Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin koku:KK43: Bu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum:KK43: Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü:KK43:
Yanlış anlamayın ama ten uyumu kokuyla direkt bağlantılı bir şeydir ve eş seçiminde doğa bize fiziksel olarak en uygun eşi feromonlar ve koku aracılığıyla buldurur tabi psikolojik olarak beğenmeme istememe gibi bir durumunuz yoksa bahsettiğim şeyleri bir düşünün derim.

Benim de lise zamanı dersanedeki bir arkadaşımda vardı böyle bir şey. Hep düşünürdüm hatta başkası almıyor mu bu kokuyu diye. Ve böyle durumlarda da acaba ben de kokuyor muyum diye hep bi tereddüt geçer aklımdan. Bahsettiğiniz ten kokusu evet, her insanın bir ten kokusu vardır, o nedenle de aynı parfümü sıksak bile farklı notaları baskın çıkar ve aynı koku oluşmaz.
Anlattığınız kadarıyla biraz kişisel bakımda da aksaklıklar var ama terrrrtemiz de giyinse deodorant ve parfüm manyağı da olsa zaten bastırabileceği bir şey değil, aksine daha da fena olabilir o ağır ten kokusuyla karıştığında.
Ben olsam yol verirdim ya ne bileyim çok önemli bir şey bence küçük bir sıkıntı gibi görmemek lazım. Arabada bile cam açtıran bir kokudan bahsediyoruz, bu insanla nasıl cinsel bir çekim oluşsun:skandal:
Ama bence ayrılacaksanız da başka bir bahane bulun, çok yaralayıcı bir şey çünkü böyle bir şeyin söylenmesi bir insana. Ne bileyim ben olsam çok üzülürdüm şimdi empati yapınca.

Esimle birbirimizi kokladik 😂

Benim tenim nasil kokuyor dedim kokladi. Guzel dedi. Ben de onu kokladim. Normal yani guzel geliyor kokusu..
Ne oldu konu mu okudun forumda diyor 😂

Acaba teni mi kokuyor yoksa kokunun kaynagi farkli birsey mi 🤔 Ya bazen camasir makinasi garip bir koku birakabiliyor. Basima bir kere geldi ne yaparsam yapayim iki kere yikasam da camasirlar kuruyunca bir acayip kokuyordu.. Neden oldugunu bilmiyorum ama o kokudan zor kurtuldum. Boyle birsey olabilir mi ki. Bi yumusatici alip verseniz ise yarar mi acaba

Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin koku:KK43: Bu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum:KK43: Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü:KK43:
Nasıl bir koku ter mi nasıl birşey.gusul almiyodur belki.Içinize sinmeyen biriyle devam etme evlilikte cok sorun olur mutsuz olursun

Hergün yıkanıyorum diyen bı yakınım vardı.
Bı gün geldi kalmaya, ya inanılmaz bı koku...
Hiç böyle bı koku duymamistim ondan, pastirmada yemiş.
Çok yakınım olduğu için sordum sen nasıl yıkanıyorsun leş gibi kokuyorsun dedim. Duş aliyorum hergün dedi. Nasıl alıyosun bı anlat dedim. Kafasını yıkayıp vücuduna su tutup çıkıyormuş.
Dedim o öyle olmaz alıcaksın lifi eline sabunla köpürteceksin önce koltuk altini sabunla güzelce sonra vücudunu, sonrada sana özel alanını sabunlamazsan les gibi kokarsin suyla olmaz sadece dedim.
Neyse soktum hemen banyoya girdi yıkandı cikti mis gibi kokuyordu.
Yıkanmayı bilmekte önemli sabunlanmadan olmaz, vücudunu koltuk altını özel alanı.
İnsanız terliyoruz WC ye gidiyoruz.

Hanımlar merhaba..
Bi yerde bununla ilgili bir yazı okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama çiftlerin ten kokularının uyuşması gerektiği ile ilgili yani ilişki için önemli bir şeymiş bi araştır istersen😕

Nasıl bir koku ter mi nasıl birşey.gusul almiyodur belki.Içinize sinmeyen biriyle devam etme evlilikte cok sorun olur mutsuz olursun
Bu mantıkla müslüman Ortadoğu’nun çiçek gibi kokması, gevur kefere (tamamen ironidir) Avrupa’nın pis kokması lazım fakat bil bakalım kim nasıl kokmuyor?

Benim annemde var bu tarifsiz koku. Ağzıda çok kokar. Babam kokmaz. Nasıl katlandığını anlayamıyorum. Belki sadece bana kokuyordur bilmiyorum. Dişlerini fırçalar çürük dişi de yoktur.
Zor bir durum kötü kokan biriyle yapamazdım.

Kokusu sizi rahatsız ettiyse bariz ten uyumu yok işte.
Hijyenle de alakası yok bu kokusunu sevmemenin.

Benden hoşlanan ve çok temiz olduğundan emin olduğum bir çocuk vardı. Bir gün eli elime değmişti de gidip elimi yıkamıştım, o kadar itiyordu beni teni ve kokusu :D

Ama bir sevgilim vardı, spor yapmasına rağmen az yıkanırdı, onun terini koklardım baliciler gibi :D

Velhasıl kelam, adamla öpüşmeyi bile içiniz almıyor, nasıl bir evlilik hayatı hayal ediyorsunuz? Yol yakınken ayrılın, kendimize eş arıyoruz, yılın en iyi adamını seçmiyoruz, napalım iyiliğini.

Bayan mı :KK70: neyse ceset gibi kokanları sevmeye devam edebilirsiniz biz sevmiyoruz napalım sevdiğin güzel kokarmış mış :KK70:
Ayyy nasıl bi algı yapmaya calisiyorsun bilmiyorum herseyi dotunden anlama hastalığına yakalanmisin gecmis olsun.. seninle uğraşamıycam açıklama zahmetine girecek kadar olgun olmadığın o kadar belliki iyi geceler ibibik hanım:KK51::-)bu arada evliyim kuzum eşimde kokmuyor o minik aklında kalmasin canını sıkma :KK15:

Benim demek istediğim belkide nasibi değiller birbirlerinin oyuzden konu sahibi rahatsiz oluyor adamin kokusundan ten uyumu falan bilmem nasip değilse illaki bi sey çıkar koku olur baska bisey olur belki eşim nasibim olmasaydi bana kötü kokardi ya da bi sure sonra soğuma gelirdi vs vs. Koku hassas bi koku evet siz bu insanla ayni eve ayni yatağa girebileceginizi dusunmuyorsaniz ki açtığınız konudan da belli yol yakınken ya konuşun uygun bi dille ya da ayrılın hayirli geceler.. insaAllah anlayabilir bazi algısı bozuk beyinler :KK51:

Koku konusunda çok hassasımdır.Eski iş yerimde bir erkek vardı inanılmaz derecede pis kokardı özellikle yazları çünkü kıyafetlerini defalarca giyerdi.Muhtemelen Hergün duşta almazdı.Onun kokusuna midem kalkardı hatta bir kaç kez öğürdüm bile çünkü gerçekten çok garip bir kokuydu.Diğer ten kokusuna hiç denk gelmedim.Sevseydiniz güzel kokardı filan diyenleri anlamıyorum.Şimdi eşim öle koksa bana o koku gelmeyecek mi anlamadım?Bence sen yavaştan uzaklaş olacak iş değil.Ama sakın koku olayından bahsetme adamın başka bayanlara yaklaşma cesareti kalmaz.Bu arada ilk eşinden ayrılmış ya emin ol ilk eşi ayrılırken ilk bu durumu vurmuştur yüzüne.

Back