• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ten kokusu :(

Ben bir de işini merak ettim.Ne iş yapıyor? İş arkadaşları ile olan iletişimi nasıl acaba? onlarda kokuyu alıyor mu?

İlk eşiyle öpüşme yokmuş mesela,kadın kendini öpmesine izin vermezmiş,hatta cinsellik sıfır olduğundan başlamış sorunları.Demek ki adamdaki iticilik sabit..Bende öpmüyorum nasıl öpem ayol mide lazım:KK43:
Tatlım zaten bağışıklık sistemi aynı ise beyin o eşi istememesi için bahane arar. Başkasına sor aynıdır kokuyu duymuyorsa adama sende öyle kokuyorsundur

Sanırım çok titiz biri de sayılmaz şöyle bir düşündümde..Ayakkabılığını açıp ayakkabımı koyacakken kokudan bayıldım hızla kapakları kapadım..Anladığım kadarıyla üstünü başınıda pek yıkamıyor.Ten kokusuda üstüne cabası oluyor zannımca.İyi de ben hangi biriyle baş edeceğim..Evet kalpten bir hissim yok iyi ve çok düzgün biri diye evlilik düşünmüştüm ileride severim diye ama bu koku konusu beni bitirdi:KK43:
Pis biri ozaman. Malesef cıks. Hem birşey hissetseniz belki kokusu güzel bile gelebilirdi size. Aşk böyle kör edici birşey işte. Mantıklı olmak her zaman iyidir. Evlenseniz ilerde tiksinip aynı yatağa bile girmek istemeyebilirsiniz.

İlk eşiyle öpüşme yokmuş mesela,kadın kendini öpmesine izin vermezmiş,hatta cinsellik sıfır olduğundan başlamış sorunları.Demek ki adamdaki iticilik sabit..Bende öpmüyorum nasıl öpem
Karısı da kafadan problemiymiş galiba .Öpmeye bile izin vermiyorsa ne diye evlenmiş

İlk eşiyle öpüşme yokmuş mesela,kadın kendini öpmesine izin vermezmiş,hatta cinsellik sıfır olduğundan başlamış sorunları.Demek ki adamdaki iticilik sabit..Bende öpmüyorum nasıl öpem ayol mide lazım:KK43:
Bu sebeple boşanmış biriyle evlenmeye nasıl cesaret edeceksiniz? Belki cinsel sorunları da var?
Bir de öpüşemeyi bile içinizin almadığı biriyle evlilik hayali kurmak 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Evi yeni bir daire .rutubetin r si yok 20.kat..:)

ailesiyle tanıştınız mı onlarda da var mı

bi de ne yer ne içer su bol içer mi baharatlı şeyler yer mi çok etkiliyor.

mesela soğan ve köri insan tertemiz olsa bile terinden çıkıyor insanın.

bi de dediğim gibi kendi sürekli ıslak kalıyor olabilir.

bi ihtimal de şey geldi acaba mastürbasyon falan bağımlılığo var da o mu kokuyor. sınıfta bi erkek öyleydi diğer erkek arkadaşlar uyardıydı bizi de gerçekten leş gibi kokardı tarif edemiyorum

İlk eşiyle öpüşme yokmuş mesela,kadın kendini öpmesine izin vermezmiş,hatta cinsellik sıfır olduğundan başlamış sorunları.Demek ki adamdaki iticilik sabit..Bende öpmüyorum nasıl öpem ayol mide lazım:(

bence yol yakınken ayrılın. adamda sorun var belli ki bi hastalığı var belki de.

Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin koku:KK43: Bu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum:KK43: Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü:KK43:
Valla benim de bir arkadaşım da vardı. Tertemiz di ama acayip kokusu vardı tenin parfüm filan hak getire bir son çare hamama gönder derim. Ya acaba kıyafetlerini filan ikinci gu n tekrar mi giyiyor 9ndan da olurmuş diye duymuştum benn

İki kez başıma gelen durum. Çok düzgün iki beyfendiyi kokuları yüzünden reddettim. Bir Yerde okumuştum.Bağışıklık sistemleri birbirine benzeyen insanların kokuları itici olurmuş. Böylece o kişiyi istemezsin ve çocukların sağlıksız olmazmış.
Evet..bu kanıtlanmış.Ama ben bebek düşünmüyorum ya zaten:KK43:
Valla benim de bir arkadaşım da vardı. Tertemiz di ama acayip kokusu vardı tenin parfüm filan hak getire bir son çare hamama gönder derim. Ya acaba kıyafetlerini filan ikinci gu n tekrar mi giyiyor 9ndan da olurmuş diye duymuştum benn
Kesinlikle bu saçma salak şeyi yapıyor.Normalde eli çok bol ama kıyafet almıyor.Bir kot pantolonu var sürekli üzerinde..Üzerinde farklı bir kıyafet neredeyse hiç yok.Bense kıyafete çokönem veririm.Tek kıyafetle temiz olmak zor bir erkek için bence.Aman yaa ben mi toparlicam bu adamı sinir oldum.Zaten sevgi de oluşmadı,kokuyla iyice berbat oldu herşey:(

Evet..bu kanıtlanmış.Ama ben bebek düşünmüyorum ya zaten:KK43:

Kesinlikle bu saçma salak şeyi yapıyor.Normalde eli çok bol ama kıyafet almıyor.Bir kot pantolonu var sürekli üzerinde..Üzerinde farklı bir kıyafet neredeyse hiç yok.Bense kıyafete çokönem veririm.Tek kıyafetle temiz olmak zor bir erkek için bence.Aman yaa ben mi toparlicam bu adamı sinir oldum.Zaten sevgi de oluşmadı,kokuyla iyice berbat oldu herşey:KK43:
bence alışverişe çıkın beraber

bence alışverişe çıkın beraber
En sevdiğim parfümü aldırdım,teninde berbat koktu..Yok malzeme kötü demek ki:) Bence kendine de özensiz ya kendine özeni olsa adam gibi kıyafet giyer güzel görünür..Aynı şeyle çıkıp durmak ne yani! Takım elbiseleri falan markalı güzel ama banane onlardan.İş yerinde yaşamıyoruz gündelik hayat var birde.Spor ayakkabısının önü yırtılmış gidip almıyor yaa paçozluğa ne gerek var anlamıyorum.Benim ayakkabım yırtılsa koşa koşa alır getirir..Ama kendine bakmıyor..E az çekici olmak için uğraşması gerekmez mi ben salt iyilikle napiyim!

Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin koku:KK43: Bu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum:KK43: Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü:KK43:
hamama gitsin

Bu adamla evleneceksen evinden hiç bir eşya getirmeyecek şekilde yıkayıp aklayip paklayip yeni şeyler giyerek ve yeni bir düzen oluşturarak ancak evlenilir...

Koku çok önemli gerçekten... Ben de tiksinirim. Sen iyi dayanmissin. Dünyanın en harikası bile olsa bir kere felaket kokuyorsa belki bir şans daha veririm o kadar..

Konuşup bu durumu açık açık söyle. Aynı bize anlattigin gibi anlat. Sorun sence ne diye sor.

Ten kokusundan ziyade anlattigin kadarıyla kişisel temizlik konusunda sorunu var.

Hiç yıllardır aynı evde yaşamış yaşlı nine dedenin evine girdinizmi? işte öyle bir koku..

Bu yaşlı kokusu dediğimiz şeyle ilgili bir yazı okumuştum japonlar tarafından ispatlanmıştı hatta. Nonenal adındaki bir bileşen bu kokuya sebep oluyormuş. Yaşlandıkça daha belirginleşiyormuş. Bunun için eliminasyon diyeti de yapıyorlar galiba. Malesef parfümle halledilecek bir mesele değil ve sanırım adam da bu kokunun farkında değil.

Bu yaşlı kokusu dediğimiz şeyle ilgili bir yazı okumuştum japonlar tarafından ispatlanmıştı hatta. Nonenal adındaki bir bileşen bu kokuya sebep oluyormuş. Yaşlandıkça daha belirginleşiyormuş. Bunun için eliminasyon diyeti de yapıyorlar galiba. Malesef parfümle halledilecek bir mesele değil ve sanırım adam da bu kokunun farkında değil.
vay harikasınız! Özellikle ahşap bir evde yaşlı birinin evine girdiyseniz ağır bir koku karşılar sizi..İşte bu koku o ! Daha evvelde şahit oldum bir kaç kişi de ve istemedim.Bu kişide de var ama ekarte edemeyişimin sebebi melek gibi bir insan..ve zor zamanlarımda hızır gibi yetişti herşeye.Ben talep etmedim ama insna yinede iyiliklerin altında eziliyor kıymak istemiyor..
Kokuya gelince,demek bilimsel temelleri olan bir durum var karşımızda

Back