• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ten kokusu :(

Her gün dus alan bir insan kokmaz diye düşünüyorum, bir rahatsızlığı yok ise.. Çok mu terliyor acaba

Çemen, pastırma, sucuk,sarımsaklı gıdalar ve özellikle kelle, paça, işkembe türünü mütemadiyen tüketen bir aile.

Bence adamla acık acık konusun. Güzel liflenmeli, kıyafetlerini iyi yıkamalı,evi iyi havalanmalı. Bunlar cok önemli. Gerekiyorsa 2 3 gün full temizlik yapılmalı o evde yardımcı almalı. Yani bu kokudan rahatsızım, üzgünüm bunları yapalım bakalım gidicek mi o koku diyebilirsiniz acık acık. Bu arada istif hastalıgı var mı? Eve getirilen seyler de böle kokutur evi. Hergün de havalandırmak laızm. Neyse koku yediğinden içtiğinden de kaynaklanır ama çiğ sarımsak, sogan ya da pastırma yemiyordur hergün diye umuyorum. Irk denmiş bazı yorumlarda nijeryalı bir erkek arkadasım vardı ve her sabah ve aksam dus almadan durmazmıs öyle söylerdi. Kaldı ki misler gbi kokardı kendisi =) siyahilerin kötü agır Bi ten kokuları oldugu söylenir ki bunu doğrı saysak bile hijyenine dikkat ederek asıyordu bu problemi . Hormonlar ve beslenme ise de bunun da çözümü var yeter ki o istesin.

Bu kokuyu biliyorum konuyu okurken burnuma buram buram geldi bu koku. Bazı insanlarda oluyor..ben olsam yapamazdim .. hamilelik te koku hassasiyet i olacak. Bana kokmayan kocam nasıl kötü kokuyordu adamdan tiksinmistim sizde böyle bir durumu düşünemiyorum..iyi karar verin koku çok önemlidir

Benim babam da şeker hastası. Onda da oluyor boyle oturdugu oda falan da oyle kokuyo. 1 gun sadece o kıyafeti giyebilir her gun duş lazım yoksa eve de siniyor kendide kokuyor. Belki bir rahatsızlıgı vardır.

Benim de netten tanıştığım biri vardı buluştuk aynı sorundan muzdariptim ama sarılamadım bile zaten frekanslarımız da uyuşmadı ilk ve son buluşma oldu.

Yediklerinden olamaz çünkü kilosuna sağlığına dikkat ettiği için çok çok az besin tüketiyor..Tükettikleri de hafif yiyecekler.Bir insan yediklerinden koktuğunda ter üreten bölgelerden koku geliyor özellikle.Bu öyle birşey değil.Her zerresi o koku ile bütünleşik..Varlığı böyle.Hastalığı da yok.Ama benim kanaatim kişisel bakımı zayıf ve malesef üst baş yıkamıyor..Bir de gerçekten ten kokusu ağır olunca..Buyrun size eziyet:(

Ben kesın bıtırırdım kokusunu sevmedıgım bır adamla asla beraber olamam
Kım ne derse desın ten kokusu cok onemlı
Oyle parfüm kokusu falan degıl bu ten kokusu
Bı yerde okumuştum zaten cıftler ılk karsılastıklarında salgılanan kokudan hoslanırmıs hıssedermıs falan tam hatırlamıyorum ama;))

Bazı insanların koktuğunu bende fark ediyorum ama genellikle yaşlı ve kilolularda oluyor sanki
Onun harici cok kötü ter kokan insanlara da sahit oldum
Ben mesela tiroid hastasiyim,ve su an hamileyim,bu havada ayaklarimin altı terliyor sapır sapır. Yorgandan çıkarıyorum yatarken. Ozellikle de.koklarim kolaltimi falan kokmaz. Benim saçım bile kokmazdı öyle sigara icerdim önceden mesela.
Bence bu genetik birsey. Bazi insan naparsa yapsın kokuyor
Yinede kiyafetlerini duzenli değiştiren her gun dusa giren,dedorant kullanan,dislerini fircalayan bir insan o kadar kokamaz diye düşünüyorum. O bence kisisel bakımına ozen göstermiyor. Oyle birisiyle evlilik cehennem olur inan ki

Onları tanımam görmedim..40 yılda karşıma iyi biri çıktı o da kokudan ekarte..Allahım nasıl bir şansım var! Ama kokuyla yürümez gibime geliyor. Nötr olmak bile çekilebilir ama burda direk negatif bir durum var.:KK43:
Bide hamileyken düşün.benim anne babama asıktı.bana hamileyken babam bi farklı kokuyo gibi gelmiş.kaldıki daha önce böyle bir koku asla almamış.uzun bi süre yanına yaklaştırmamış.cünkü hamileyken daha hassas olunuyormuş

Ev tamamen bu kokuyla kaplı..Ten kokusu olduğu buradan belli..Yıkanmayan kıyafet falan nedeniyle olsa tüm ev böyle kokmazdı sanırım..Nefesinden gelen koku da aynı:KK43:
adamın içi dışı kokuyor herhalde 🤢
sağlık sorunu olmasın?
ayrıca iyi biri diye kimse ile evlenmeyin her anlamda size uygun olmalı evlendikten sonra daha da kokarsa? 🤢

Benim eski sevgilim diyordu senden önce çıktığım kişi acayip teni kokuyordu, pis değildi kız ama o ten kokusu ıy diyordu beni koklayıp duruyordu, pek tepki verememiştim, ama olabiliyor böyle demek ki:KK51:

Bak canim sen notr bile degilsin resmen igrenmissin . Hemen bir bahane bul direk ayril karsidakini kirip dokmeden. Esimle kokularimiz aksine hep cekici gelmistir hatta esim evde parfum sikmami istemez bu denli önemli. Hiç geregi yok zaman kaybina her seyiyle seni cekecek biri illaki cikar bu iliskide kaybin yok hemen harekete gec derim

Bir sağlık sorunu olabilir. Kimseden öyle koku almadım. Siz herkesten alıyorsanız sizinki de bir hastalıkmış sanırım. İnsanlar kokuyor ama banyo yapmadığı, terlediği için falan. Bir de kadınlar adetken kötü koku olabiliyor. Tabi temizliğe dikkat edilmezse. Burnum fazla hassas maalesef:(
Son olarak kokusunu sevmediğiniz birisi ile hayat çok zor olur. Eşimin kokusunu seviyorum yoksa saçmalıklarına (erkek işte) nasıl katlanacağım.

alışamazsın, hamile olunca asla dayanamazsın.
yakınlarımdan biri 1,5 yıl gibi kısa bir sürede boşandı. her gün yatağı yastığı yorganı havalandırır, çarşafı değiştirirdi. ama dayanamadı.
boşanırken bunu da sebep gösterdi. soğudum diyordu. kokusu her yere sindi diye söylenirdi.
ayrılırken yepyeni yatağı bile attı.

Ev tamamen bu kokuyla kaplı..Ten kokusu olduğu buradan belli..Yıkanmayan kıyafet falan nedeniyle olsa tüm ev böyle kokmazdı sanırım..Nefesinden gelen koku da aynı:KK43:
o zaman olmaz parfümle filan,nefesinde aynı kokuyorsa olmaz bu iş

Back