Canım nelerde kârlı sence ? En son gümrük vergisi gelmeden sipariş vermiştim o zamandan sonra da vergiyi hesaplayınca pahalı geldi gözüme çoğu şey.
ben mesela koltuga yastik kilifi aldim bu siparisimde bir ton, hepsinin dokusu vs gercekten guzeldi. sunlar bir parcasi
son siparisimin.
yuzde atmis vergi de eklesen yine aynisini turkiyede o kadar uyguna bulamam. Runner mesela 160a falan gelmis. zor yani burada bulmak
genelde eve birseyler aliyorum zaten, cok sirin seyler var.
gecelik niyetine seyler almak isteyince de temu ürünleri hem kaliteli hem cesit cesit oluyor ne ararsan var:)
küçük küçük hediyelikler aliyorum mesela esime dostuma onlarin sevebilecegi seyleri yakalayinca. aliyorum gayt uyguna, bekletiyorum bir kosede - ozel bir gunde veriyorum cok düşünülmüş bir hediye oluyor:))
yine hediye kategorisinde gecen haftalarda abdye cocuk kiyafeti yolladim mesela. odemeye gecerken bir anda bana deli bir indirim verdi . bayılarak aldigim 2 urune 10 dolar verdim
on dolar 400 tl etmiyor. mümkün mu sunlari 400e almak mesela (hos sifir vergiyle gonderdim el ulkesine)
yani cesit cesit seyler var temuda. ben alacagim seylere soyle bir bakiyorum - eger buralarda biraz oynuyorsa fiyati buradan aliyorum. yoksa temudan veriyorum.
simdilik az az siparis veriyorum vergiden dolayi. yazin erkek arkadasim ulke dışına cikacak - o gitmeden oraya siparis edecegim esasli bjr para ayirip bir yillik incigimi cincigimi - vergiden kurtulmak icin. simdi hevesle linkliyorum.