TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Yaaaaa öylemii ben kaçırdım ilk idrar testini ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana sorarsan bugun yapma. Varsa bile negatif sonuc cikarsa uzulursun. Illa da dayanamam dersen kan testi yaptir. Yada yarin sabah ilk idrarla dene.. ins vardir canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen sana katiliyorum. Cok merak ediyorum diyenler kan testi yaptirsin. Ama bnce sabredin biraz yaa. 9ay nasil sabrediceksiniz yoksaa :)) :))

Hahaha gayet mantikli tum gün dua edelim dilimizden dusmesin ins rabbim tum isteyen kullarina hayirli saglikli imanli evlatlar versin (Amiiin)

Hahaha gayet mantikli tum gün dua edelim dilimizden dusmesin ins rabbim tum isteyen kullarina hayirli saglikli imanli evlatlar versin (Amiiin)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. ya biz kadınların derdi bitmez. şimdi yumurta derdine düştük. yarın ay midem bulanıyor. bebeğim nasıl. kilosu iyimi. doğunca zayıf doğdu kilo alırmı nasıl büyütcem. hep birşeyleri takıcaz. erkek olmak varmış. bizim herifin umrunda bile değil. bana boşver bebek olursa nasıl tatil yapcaz diyor. hay allahım ya

Gunaydin kızlar ben haziranda evlendim ve ilk adet azamanı 3 gün geciktim ara ara kahve leke geldi dr a gittim agridan dolayı sol kasığında aşırı sancı oldu önce ultrasonla baktı rahim duvarı kalinlasmis gebelik olabilir dedi kan testi istedi degerim 0.100 çıktı yani negatif o şaşkınlıktan rahim kalinlasmasi ne oluyo iyimi kotumu soramadim bile bilenler varsa bir cvp bekliyorm .....
2 gün sonra adet oldum.evlenmeden once dusunmuyorken hatta doğum kontrol hapı almışken bu düşünce beni çok heyecanlandırdı kalbim güm gum attı diyebilirim test sonucunu beklerken.eşim çok istiyo ailenin en büyüğü hepsi çok ister bir torun olsun o yuzden bana ilacı kullandirmadi artik bende istiyorum korunmadigimiza göre heran olabilir dimi.bu rahim duvarı kalinlasmasi kafamı karıştırdı.bu ay bat 25 temmuz hayırlısı artık bende bundan sonra sizinleyimm :)

ben hiç ateşimi ölçmedim. ateş olaması gebelik belirtisimi

Onu bende bilmiyorum ama yaniyorum bizimki alev alacaksın diye dalga geciyo benle :) bide dun gorumcemdeydik tabi simdi kimseye soylemiyoruz bebek istedigimizi benimde kasiklarimdaki ve belimdeki agriyi soyledim gecmedigini hergun agridigini boule batma gibi oldugunu falan bana hemen hamile olabilirsin dedi pat diye o simdi ikinciye hamile bizden tecrubeli sonucta

canım bende ilk doktora gittiğimde rahim duvarın kalın çok güzel demişti. sağlıklı bir gebelik geçireceksin demişti. sanırım bebeğin duvara tutunması için iyi bir şey ben öyle algılamıştım.

hayırlısı olsun canım. inşallah güzel haberlerini paylaşırsın. allah sağlıklı bir evlat nasip etsin.

benim eltim ilk bebeğine hamile. acayip kasık ağrısı oldu demişti. ama benim adetime 5-6 gün kala zaten ağrım oluyor. anlamak güç yani.

Hahahaha bizdede ben diyordum yazi gecirseydik tadini cikarsaydik oyle dusunurduk dedim bizimki hergun evdesin zaten ne tadi cikarcan bilmiyorum ki diyo :)) her biri ayri bi sekil yaw

benim eşimde ilk ay öyleydi ama şimdi benden hevesli. hergün gelip karnımı okşuyo. bebeğim geldin mi diyo :) ki bnim eşime bundan 3-5ay önce kimse bebek diyemezdi. adını bile andırmıyodu. istemiyorum istemiyorum diyodu :)) şimdi deli gibi bekliyo :)

Ay insallah bende korktum acaba kötü birseymi diye iyiki forum varmış böyle konuları kimseye diyemiyo konuşamıyor insan anneme bile bebek düşünüyoruz desem her ay var mi yok mu noldu diyecek aman aman :)

Ay insallah bende korktum acaba kötü birseymi diye iyiki forum varmış böyle konuları kimseye diyemiyo konuşamıyor insan anneme bile bebek düşünüyoruz desem her ay var mi yok mu noldu diyecek aman aman :)

Aman kimseye söyleme. ben söylemediğim halde kayınvalidem her aradığında adet oldunmu diye soruyor. geçen babannem bebek varmı dedi yok istemiyoruz dedim. bana yoksa tüp bebeğe git hemen zaman geçirme dedi. insanın morali bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…