- 4 Haziran 2014
- 167
- 7
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.901
Pazar günüydü yumurtlama günüm biz cumadan basladik gun asiri saliya kadar calistik
daha çok erken boşuna evde test yapma sonuç alamazsın moralin bozulur. erken öğrenmek istiyorsan pazartesi salı kan testi yaptır derim.
Erken gebelik testini bizde bulamadik bi turlu eczanelerde en son netten siparis verdim onda yazana gore 16 temmuzda cikmasi lazim bisi varsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaaaa öylemii ben kaçırdım ilk idrar testini((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar adet gecikmesi 1 haftayı geçmeden evde gebelik testi yapmayın. sonuç vermiyor. aksine insanın moralini bozuyor. beklemek çok zor biliyorum ama en güzeli kan testi. erken gebelik testleri ne derece sonuç veriyor bilmiyorum. ilişkiden 7 gün sonra %99 yazıyor ama hiç denemedim. bu ay deneyeyim dedim oda 15 eczane gezdim 1 tanesinde yok. hatta o ne diye soran bile oldu:)))
Benimde icime sicaklar basiyo. Sanki kulaklarimdan ates cikicak gibi hissediyorum. 14gundur hic susamadan gittu oruc su 2gundur iftarda litre litre su iciyorum valla) icim yanio resmen. Hadi bakalim kizlarrr bugun cuma. Akliniza geldikce dua edin. Cuma gunu, gunun bir saatinde edilen dualar kabul olurmus. Sizde tum gun dua edin belki o ana denk geliriz :))
Erken gebelik testini bizde bulamadik bi turlu eczanelerde en son netten siparis verdim onda yazana gore 16 temmuzda cikmasi lazim bisi varsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
üzerinde ne yazıyor. ne zaman bakılması gerekiyormuş. yani nasıl hesaplanıyormuş yapılacak günü. ofya iyice paronayak oldum
Hahaha gayet mantikli tum gün dua edelim dilimizden dusmesin ins rabbim tum isteyen kullarina hayirli saglikli imanli evlatlar versin (Amiiin)
Erken gebelik testinde ilişkiden 10 gün sonra bakmaya başlayabiliyosunuz.diğerlerine oranla 10 tl daha pahalı.yani 15 tl.ve kesin sonuç diyolarErken gebelik testini bizde bulamadik bi turlu eczanelerde en son netten siparis verdim onda yazana gore 16 temmuzda cikmasi lazim bisi varsa
üzerinde ne yazıyor. ne zaman bakılması gerekiyormuş. yani nasıl hesaplanıyormuş yapılacak günü. ofya iyice paronayak oldum
ben hiç ateşimi ölçmedim. ateş olaması gebelik belirtisimi
Hahaha gayet mantikli tum gün dua edelim dilimizden dusmesin ins rabbim tum isteyen kullarina hayirli saglikli imanli evlatlar versin (Amiiin)
Gunaydin kızlar ben haziranda evlendim ve ilk adet azamanı 3 gün geciktim ara ara kahve leke geldi dr a gittim agridan dolayı sol kasığında aşırı sancı oldu önce ultrasonla baktı rahim duvarı kalinlasmis gebelik olabilir dedi kan testi istedi degerim 0.100 çıktı yani negatif o şaşkınlıktan rahim kalinlasmasi ne oluyo iyimi kotumu soramadim bile bilenler varsa bir cvp bekliyorm .....
2 gün sonra adet oldum.evlenmeden once dusunmuyorken hatta doğum kontrol hapı almışken bu düşünce beni çok heyecanlandırdı kalbim güm gum attı diyebilirim test sonucunu beklerken.eşim çok istiyo ailenin en büyüğü hepsi çok ister bir torun olsun o yuzden bana ilacı kullandirmadi artik bende istiyorum korunmadigimiza göre heran olabilir dimi.bu rahim duvarı kalinlasmasi kafamı karıştırdı.bu ay bat 25 temmuz hayırlısı artık bende bundan sonra sizinleyimm :)
Onu bende bilmiyorum ama yaniyorum bizimki alev alacaksın diye dalga geciyo benle :) bide dun gorumcemdeydik tabi simdi kimseye soylemiyoruz bebek istedigimizi benimde kasiklarimdaki ve belimdeki agriyi soyledim gecmedigini hergun agridigini boule batma gibi oldugunu falan bana hemen hamile olabilirsin dedi pat diye o simdi ikinciye hamile bizden tecrubeli sonucta
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. ya biz kadınların derdi bitmez. şimdi yumurta derdine düştük. yarın ay midem bulanıyor. bebeğim nasıl. kilosu iyimi. doğunca zayıf doğdu kilo alırmı nasıl büyütcem. hep birşeyleri takıcaz. erkek olmak varmış. bizim herifin umrunda bile değil. bana boşver bebek olursa nasıl tatil yapcaz diyor. hay allahım ya
Kızlar keseyi gördüm:) ramazan bana uğurlu geldi sizede öyle olur inşallah
Senin regl doneminle alakali bisi benim 28 gunde bir benim bakabilecegim tarihte beklenen regl gununden 4 gun once bakmaya baslayabilirmisim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. ya biz kadınların derdi bitmez. şimdi yumurta derdine düştük. yarın ay midem bulanıyor. bebeğim nasıl. kilosu iyimi. doğunca zayıf doğdu kilo alırmı nasıl büyütcem. hep birşeyleri takıcaz. erkek olmak varmış. bizim herifin umrunda bile değil. bana boşver bebek olursa nasıl tatil yapcaz diyor. hay allahım ya
canım bende ilk doktora gittiğimde rahim duvarın kalın çok güzel demişti. sağlıklı bir gebelik geçireceksin demişti. sanırım bebeğin duvara tutunması için iyi bir şey ben öyle algılamıştım.
Ay insallah bende korktum acaba kötü birseymi diye iyiki forum varmış böyle konuları kimseye diyemiyo konuşamıyor insan anneme bile bebek düşünüyoruz desem her ay var mi yok mu noldu diyecek aman aman :)