- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.881
Yaş 28 bat 20 temmuz 1.gebelik icin beklemedeyim :) gunler gecmiyo dört gündür sol kasık agrisiyla mucadele ediyorum baska hic bi belirtimde yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet talım sana yazmıştım. Zaman geçmel bilmiyor hakikaten en iyi ben biliyorum benim zaman geldi geçtide test yapmaya korkuyorum varmı böyle bişey :)) bugün yapacağım inşalahh:)) benim bildiğim daha doğrusu duyduğum kadarıyla kan tahlili adet gecikmesinden 1, 2 gün geçmesi gerekiyor kesin sonuç için.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyyyyyy inşallahhh . Test yanımda şuan işyerindeyim yapmakla yapmamak arasındayım tek çizgi görmekten korkuyorum bu benim ilk gebelik testi olacak içimde inanılmaz bir korku var saat 11 gibi yapmayı planlıyorum burdan paylaşırım sonucu inşallah hayırlı sonuçları görürüm . Çok heycanlı düşünmekten işe konsantre olamıyorum
kan tahlili için adeti beklemek gerekmiyor döllenme gerçekleştikden 6-7 gün sonra kesin sonuç veriyor
Atesim hala normalden 1.5derece yuksek :))
Benimde yas 27 bat 21temmuz 1.gebelik icin bekliyorum. 4gundur sag kasigimda minik minik agri var. Bende birde vucut sicakligim hala yuksek. Baskada bir belirti yok :) eger sende varsa bisi bndede var :))
Peki dollenme yumurtlama günü hemen oluyor mu?
Idrar testinde saglikli bir sonuc icin en az 5-6gun gecmesi gerekiyor. Benimde gecen ay 2gun gecikti ama olmamistim. Kismet bu ayda bakalim. Birde idrar testini sabah ilk idrarla yapman daha iyi. Eger onu kacirdiysan birgun daha bekle derim ben...
Vücudum hissedilir derecede sicak bende yanmada var yahu esim battaniyeye sariliyo bende hic bisi yok sabaha kadar :))
canım senin yumurtlama dönemin ne zamandı? diyelim yumurtla dönemin ayın 6 sı. yumurta 24 saat yaşıyor en fazla. 1 hafta sonrası kan testi sonuç veriyor. bebeğin rahime yerleşme süresi 6 günlük bir süreç.
Ben en iyisi kan testine gideyim.
kardelen 2 gündür banada hararet basıyor. yanıyorum ya bu ne sıcak diyorum eşim yooo o kadar değil diyor. ben hastalanıyormuyum. resmen sıcaklığı ayak tabanlarımda hissediyorum.
Pazar günüydü yumurtlama günüm biz cumadan basladik gun asiri saliya kadar calistik
daha çok erken boşuna evde test yapma sonuç alamazsın moralin bozulur. erken öğrenmek istiyorsan pazartesi salı kan testi yaptır derim.
Görücem senide o gün gelsin bakalımm :))) bende öyle diyordummm :)))) birazdan yapıcam canımm hayırlısı inşallahhh
Allaaahhh :) var galiba bisi. Sende yarin sabah olv atesini bakalim. Benim normalde hep 35.3 35.1 civariydi butun ay. Yumurtlama gunumden beri 36.7 civarinda. Eger bat a kadar dusmezse iyi haberler varmis bakalimm :))
Vücudum hissedilir derecede sicak bende yanmada var yahu esim battaniyeye sariliyo bende hic bisi yok sabaha kadar :))