TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Yaş 28 bat 20 temmuz 1.gebelik icin beklemedeyim :) gunler gecmiyo dört gündür sol kasık agrisiyla mucadele ediyorum baska hic bi belirtimde yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde yas 27 bat 21temmuz 1.gebelik icin bekliyorum. 4gundur sag kasigimda minik minik agri var. Bende birde vucut sicakligim hala yuksek. Baskada bir belirti yok :) eger sende varsa bisi bndede var :))

kan tahlili için adeti beklemek gerekmiyor döllenme gerçekleştikden 6-7 gün sonra kesin sonuç veriyor

Ay bu forumada alisamadim kendi mesajima cevap yazmisim ceylan sana diyordum :))

Görücem senide o gün gelsin bakalımm :))) bende öyle diyordummm :)))) birazdan yapıcam canımm hayırlısı inşallahhh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Idrar testinde saglikli bir sonuc icin en az 5-6gun gecmesi gerekiyor. Benimde gecen ay 2gun gecikti ama olmamistim. Kismet bu ayda bakalim. Birde idrar testini sabah ilk idrarla yapman daha iyi. Eger onu kacirdiysan birgun daha bekle derim ben...

Atesim hala normalden 1.5derece yuksek :))

kardelen 2 gündür banada hararet basıyor. yanıyorum ya bu ne sıcak diyorum eşim yooo o kadar değil diyor. ben hastalanıyormuyum. resmen sıcaklığı ayak tabanlarımda hissediyorum.

Vücudum hissedilir derecede sicak bende yanmada var yahu esim battaniyeye sariliyo bende hic bisi yok sabaha kadar :))

Peki dollenme yumurtlama günü hemen oluyor mu?

canım senin yumurtlama dönemin ne zamandı? diyelim yumurtla dönemin ayın 6 sı. yumurta 24 saat yaşıyor en fazla. 1 hafta sonrası kan testi sonuç veriyor. bebeğin rahime yerleşme süresi 6 günlük bir süreç.

Yaaaaa öylemii ben kaçırdım ilk idrar testini ((

Vücudum hissedilir derecede sicak bende yanmada var yahu esim battaniyeye sariliyo bende hic bisi yok sabaha kadar :))

adet olacam desem daha erken yahu ayın 19 da olacam çünkü. bu kadar hararet basarmı insanı.

Pazar günüydü yumurtlama günüm biz cumadan basladik gun asiri saliya kadar calistik

Arkadaşlar adet gecikmesi 1 haftayı geçmeden evde gebelik testi yapmayın. sonuç vermiyor. aksine insanın moralini bozuyor. beklemek çok zor biliyorum ama en güzeli kan testi. erken gebelik testleri ne derece sonuç veriyor bilmiyorum. ilişkiden 7 gün sonra %99 yazıyor ama hiç denemedim. bu ay deneyeyim dedim oda 15 eczane gezdim 1 tanesinde yok. hatta o ne diye soran bile oldu:)))

kardelen 2 gündür banada hararet basıyor. yanıyorum ya bu ne sıcak diyorum eşim yooo o kadar değil diyor. ben hastalanıyormuyum. resmen sıcaklığı ayak tabanlarımda hissediyorum.

Allaaahhh :) var galiba bisi. Sende yarin sabah olv atesini bakalim. Benim normalde hep 35.3 35.1 civariydi butun ay. Yumurtlama gunumden beri 36.7 civarinda. Eger bat a kadar dusmezse iyi haberler varmis bakalimm :))

Görücem senide o gün gelsin bakalımm :))) bende öyle diyordummm :)))) birazdan yapıcam canımm hayırlısı inşallahhh

yaptın mı ? ben de heycanlandım :) yaparsan yaz olur mu ? benimde haftaya pazartesi bat günü ama ben dayanamayıp bugün kan tahlili yaptıracam aslında kan tahlili içinde 12. sinde yaptır dediler ama yok ya durulmuyor bende şuan işteyim mümkün olsa kan tahlilini yapacam burda artık akşam 7 yi bekleyecem ama sen yaparsan yaz olur mu umarım ikimizin test sonucuda pozitif olur:)

ben hiç ateşimi ölçmedim. ateş olaması gebelik belirtisimi

Benimde icime sicaklar basiyo. Sanki kulaklarimdan ates cikicak gibi hissediyorum. 14gundur hic susamadan gittu oruc su 2gundur iftarda litre litre su iciyorum valla ) icim yanio resmen. Hadi bakalim kizlarrr bugun cuma. Akliniza geldikce dua edin. Cuma gunu, gunun bir saatinde edilen dualar kabul olurmus. Sizde tum gun dua edin belki o ana denk geliriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…