TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

gözün aydın canım. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım. belirtilerin neydi. bir bebek daha geliyorrrrrrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Teşekkür ederim canım darısı tüümmmm isteyenlere olsun inşallah

Canım ben bat günümde adet oldum yani öyle sandım hatta burayada yazdım çok kötüyüm filan diye ne ağlama ne sızlamalar gözler dawul oldu hatta dr gittim klomen başladı tekrar bu arada tabi tüm ew temizlendi:) sonra 10 gün oldu kanamam geçmedi hormonal bi skıntı olabilir dedi dr um tüm testler yapılırken bthcg bakıldı weeee şok 520:) aceba dış gebelik mi dedik we dün de keseyi gördük hiç belirti yaşamadım oysa ki hamile olmadan bile yaşıyordum belirtileri

Aman kimseye söyleme. ben söylemediğim halde kayınvalidem her aradığında adet oldunmu diye soruyor. geçen babannem bebek varmı dedi yok istemiyoruz dedim. bana yoksa tüp bebeğe git hemen zaman geçirme dedi. insanın morali bozuluyor.

Bana da laf arasında sordular da tüm oruclarini tutabildin mi hic yemedin mi gibisinden başladık dedim arkadaşım bu uyarıyı yapmisti heran heryerde sorarlar diye

Kızlar keseyi gördüm:) ramazan bana uğurlu geldi sizede öyle olur inşallah

amin amin amin aminn :)) ay bu arada gözün aydın canım ya çok sevindim. böle güzel haberler aldıkça kendimmiş gibi çok seviniyorum. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım. sağlıklı mutlu bi bebek olsunn

amin amin amin aminn :)) ay bu arada gözün aydın canım ya çok sevindim. böle güzel haberler aldıkça kendimmiş gibi çok seviniyorum. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım. sağlıklı mutlu bi bebek olsunn

Çoook saol Allah bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah ben hiç buralara hamileyim yazsmıycam diyordum mucize gibi geldi meleğim hiç bi zaman umudunuzu kaybetmeyin kızlar

Evet sevgili kızlar an itibari ile bir gün bat günüm gecikmiş oldu. Ama hala hastalanacak gibi hissediyorum. Karnımda şişlik var kasıklarımda hafif bi ağrı. Test yapmaya korkuyorum bir iki gün daha beklsem mi acaba belki adetim gecikmesidir ? Ne yapayım kızlar ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de dündü cnm gelmedi daha ama ben beklemeyi düşünüyorum 2-3 gün daha döngün kısa ise çıkmayabiliyormuş :) benim 27 gün bugün 28.ci gün o yüzden 3gün daha bekliyecem ama senin döngün uzunsa yapabilirsin bence :) haber vermeyi unutma :)))

arkadaşlar adet gecikmesi 1 haftayı geçmeden evde gebelik testi yapmayın. Sonuç vermiyor. Aksine insanın moralini bozuyor. Beklemek çok zor biliyorum ama en güzeli kan testi. Erken gebelik testleri ne derece sonuç veriyor bilmiyorum. Ilişkiden 7 gün sonra %99 yazıyor ama hiç denemedim. Bu ay deneyeyim dedim oda 15 eczane gezdim 1 tanesinde yok. Hatta o ne diye soran bile oldu:)))

ay ben de meraktan dün yaptım daha reglime 4 gün vardı. Tek çizgiyi görünce üzüldüm. Sonra kızdım kendime. Kızım manyak mısın günün geçmeden görünmüyor diye. Bekliyorum bakalım batımı. Inşallah olmam :18:

kızlar keseyi gördüm:) ramazan bana uğurlu geldi sizede öyle olur inşallah

ayyy çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Rabbim bizlere de nasip etsin. :KK9::KK9:

ay ben de meraktan dün yaptım daha reglime 4 gün vardı. Tek çizgiyi görünce üzüldüm. Sonra kızdım kendime. Kızım manyak mısın günün geçmeden görünmüyor diye. Bekliyorum bakalım batımı. Inşallah olmam :18:

ayyy çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Rabbim bizlere de nasip etsin. :KK9::KK9:

Teşekkür ederim canım.dua edecm sizler içinde Allah herkes e taddırsın bu güzel duyguyu inşallah

Malesef merakıma yenildimmm ve yaptım testi tek çiZgiyi gördüm :KK43:((((((( $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405062865.054333.jpg

benim de dündü cnm gelmedi daha ama ben beklemeyi düşünüyorum 2-3 gün daha döngün kısa ise çıkmayabiliyormuş :) benim 27 gün bugün 28.ci gün o yüzden 3gün daha bekliyecem ama senin döngün uzunsa yapabilirsin bence :) haber vermeyi unutma :)))

Benimde döngüm 27 canımm keşke bekleseydim bende ama demin yaptım malesef keşke yapmasaydım moralim bozuldu tek çizgiyi gördüm :KK43:(((((

Canım ben bat günümde adet oldum yani öyle sandım hatta burayada yazdım çok kötüyüm filan diye ne ağlama ne sızlamalar gözler dawul oldu hatta dr gittim klomen başladı tekrar bu arada tabi tüm ew temizlendi:) sonra 10 gün oldu kanamam geçmedi hormonal bi skıntı olabilir dedi dr um tüm testler yapılırken bthcg bakıldı weeee şok 520:) aceba dış gebelik mi dedik we dün de keseyi gördük hiç belirti yaşamadım oysa ki hamile olmadan bile yaşıyordum belirtileri

Canim özel birsey yaptın mi kur filan kendiliğinden mi geldi bebisin

Benimde döngüm 27 canımm keşke bekleseydim bende ama demin yaptım malesef keşke yapmasaydım moralim bozuldu tek çizgiyi gördüm :KK43:(((((

moralini bozma cnm bende 4 gün önce erken olanlardan yaptım tek çizgi çıktı sonra hemşire bir arkadaşıma sordum o dedi ki zaten döngün kısa beklenenden geç yumurtlamışsan daha yeni yerleşiyordur:) mesela normalde 27 günde ise 12-13.cü günler yumurtlama günü ama bu her ay böyle olmuyormuş bazan 16 bazan da 12.ci gün olabiliyormuş ayı tamamlamamız gerekiyormuş en az 30.cu güne kadar bekle diyor :) o yüzden canını sıkma daha zamanı var kırmızıları görmeden pes etmek yok :))) çok konuştum yaa :KK1:

Son düzenleme:
moralini bozma cnm bende 4 gün önce erken olanlardan yaptım tek çizgi çıktı sonra hemşire bir arkadaşıma sordum o dedi ki zaten döngün kısa beklenenden geç yumurtlamışsan daha yeni yerleşiyordur:) mesela normalde 27 günde ise 12-13.cü günler yumurtlama günü ama bu her ay böyle olmuyormuş bazan 16 bazan da 12.ci gün olabiliyormuş ayı tamamlamamız gerekiyormuş en az 30.cu güne kadar bekle diyor :) o yüzden canını sıkma daha zamanı var :))) çok konuştum yaa :KK1:

çok konuştun ama iyi konuştun. umut oldun :KK70:

nasıl güzel bir durum ya. çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Sabah kan verdim rabbim inşallah bu mübarek günde kim nerde bebek hasretiyle yanıp tutuşan varsa bende dahil versin rabbim inşallah bugün hamileyim diye sevinç çığlıkları atarım duaya çok ihtiyacım var arkadaşlar

moralini bozma cnm bende 4 gün önce erken olanlardan yaptım tek çizgi çıktı sonra hemşire bir arkadaşıma sordum o dedi ki zaten döngün kısa beklenenden geç yumurtlamışsan daha yeni yerleşiyordur:) mesela normalde 27 günde ise 12-13.cü günler yumurtlama günü ama bu her ay böyle olmuyormuş bazan 16 bazan da 12.ci gün olabiliyormuş ayı tamamlamamız gerekiyormuş en az 30.cu güne kadar bekle diyor :) o yüzden canını sıkma daha zamanı var kırmızıları görmeden pes etmek yok :))) çok konuştum yaa :KK1:

onu ben bu ay denedeim bakalım. 14. ve 16 olarak düşündüm. 12 günde 19 güne kadar çalıştım.

Sabah kan verdim rabbim inşallah bu mübarek günde kim nerde bebek hasretiyle yanıp tutuşan varsa bende dahil versin rabbim inşallah bugün hamileyim diye sevinç çığlıkları atarım duaya çok ihtiyacım var arkadaşlar

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.

dikkat et sevinçten çok zıplama hee :KK1:

Son düzenleme:
X