TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Evet sevgili kızlar an itibari ile bir gün bat günüm gecikmiş oldu. Ama hala hastalanacak gibi hissediyorum. Karnımda şişlik var kasıklarımda hafif bi ağrı. Test yapmaya korkuyorum bir iki gün daha beklsem mi acaba belki adetim gecikmesidir ? Ne yapayım kızlar ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah canim 8 aylik evliyim 7 aydir hep bekledim bu ay dedimki aman bu ay gelmesin ramazan orucu malum zor olmasin megersem 1 aylik hamileymisim
Insallah senin bebeginde sana supriz yapar

Insallah kardesim insallah. Gelsinde aile olalim.. gelsinde huzur bulalım..gelsin de yeter ki gelsiin

testin fazla varsa yap cnm kafan rahatlar. Olumlu yada olumsuz.. ki insallah yavrun sana gelir bu ay

Ayy ne güzel olur Türk filmi gibi arasalar tahlilleriniz karıştı deseler :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ee sen naptin soyledin mi herkese esin falan napti merak ettim.

Bel agrisii benimdw cok agriodu adete 4-5 gun kala hamileyim inş seninde ondan agriodur seker

inşallahh. göğüslerim şişerdi bu ay şişmedi.
ama boşuna umutlanmak istemiyorum. kendimi dinleye dinleye regl im gecikiyo sonra kafayı yiyorum sonra da hüsran

ayyy sana bekle demek istiyorum ama ben olsam beklemem diyorum içimden de :18: sen yap iyisimi güzel haberler ver bize.

Insallah kardesim insallah. Gelsinde aile olalim.. gelsinde huzur bulalım..gelsin de yeter ki gelsiin

Test yapacağım ama elim varmıyo korkuyorum ((( Ne yapsam bilemedim hala belim ağrıyor bugün hastalığımın gecikmesinin 2. Günü ham umutluyum hem umutsuz.

Yaş 28 bat 20 temmuz 1.gebelik icin beklemedeyim :) gunler gecmiyo dört gündür sol kasık agrisiyla mucadele ediyorum baska hic bi belirtimde yok

Nasılsa test yaptıktan sonra hasta olurum nasılsa hamile değilimdir die ilk gecikme günü akşamı yapmıştım ve çıkmıştı :)) İnşallah seninde öle olur

Daha 9 günün varmış canımmm ovulasyon tarihini yakaladın mı?

Bana mi sordun bilemedim ama cevap yazayim evet yakaladim inş gün asiri olacak sekilde oncesinde başladık ama gunler gecmiyo kan tahlili yaptirmak istiyorum ama ne zaman yaptirilir onuda bilemiyorum herkes baska bisi demis

Nasılsa test yaptıktan sonra hasta olurum nasılsa hamile değilimdir die ilk gecikme günü akşamı yapmıştım ve çıkmıştı :)) İnşallah seninde öle olur

Ayyyyyyy inşallahhh . Test yanımda şuan işyerindeyim yapmakla yapmamak arasındayım tek çizgi görmekten korkuyorum bu benim ilk gebelik testi olacak içimde inanılmaz bir korku var saat 11 gibi yapmayı planlıyorum burdan paylaşırım sonucu inşallah hayırlı sonuçları görürüm . Çok heycanlı düşünmekten işe konsantre olamıyorum

Evet talım sana yazmıştım. Zaman geçmel bilmiyor hakikaten en iyi ben biliyorum benim zaman geldi geçtide test yapmaya korkuyorum varmı böyle bişey :)) bugün yapacağım inşalahh:)) benim bildiğim daha doğrusu duyduğum kadarıyla kan tahlili adet gecikmesinden 1, 2 gün geçmesi gerekiyor kesin sonuç için.

Insallah canim 8 aylik evliyim 7 aydir hep bekledim bu ay dedimki aman bu ay gelmesin ramazan orucu malum zor olmasin megersem 1 aylik hamileymisim
Insallah senin bebeginde sana supriz yapar

Ay canim.cok sevindim hayirlisi olsun ins. Darisi bizim basimiza. Bizim icin dua et olur mu...

Predictor erken gebelik testi varya ondanda aldim hatta esim kac eczaneye sordu bulamadi ben netten buldum aldim :) onda adetten 4 gun once % 95 dogru sonuc diyo acaba onumu yapsam haftaya? : D

Predictor erken gebelik testi varya ondanda aldim hatta esim kac eczaneye sordu bulamadi ben netten buldum aldim :) onda adetten 4 gun once % 95 dogru sonuc diyo acaba onumu yapsam haftaya? : D

Ay bisi daha dicem adetin geciktiyse hemen yapsana testi nasil bekliyorsun? :))) ben sabah uyaninca ilk is onu yapardim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…