TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Bana da bir donem cok baski yapti. En sonunda dedim bana ne yukleniyorsun senin oglun istemiyo ben napiyim.esimde bir sefer cikisti; birdaha cocuk derseniz sizin kapinizi acmicam diye. Bu aralar ses yok allaha sukur :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haha benimki de yapıyo. duu. bi gün sperm tahlilini eline verdim. yetersizmiş olmuyo işte dedim.
bu sefer gazete dergilerde ne kadar yazı bulursa veriyodu bana.

bi daha üstelemedi uzun bi süre sonra yine başladı.
dedim ki anne senin oğlun yanaşmazsa nasıl yapıcam tek başıma meryem ana mıyım bennn :KK1::KK1:

aynen benim esimde istemiyor bende bi sorun yok diyor bunu duymak çok acı cok acı bide agzına almıs ara verelim ara verelim cocuk çalısmalarına onun istigi zaman olacak istemedigi zaman olmayacak kaynanam diyor oglum cocukları sevdimi içim gidiyor sanki ben sorunluyum

cahillik başka birşey değil. arkadaşımda 1 yıl uğraştı bebeği olmadı. gitmediği doktor kalmadı sorun yok dediler. eşini çağırdılar gitmedi. sonunda adam pes edip kimseye söylemeden doktora gitmiş. yumurtalığının biri iltihaplanmış katılaşmış. küçük bir operasyonla almışlar. 1 ay sonra kız hamile kaldı. ben eşimde sorun var demiyorum. ama en azından bir baktırsa ne olduğunu anlarız. ama anlayana.

benden 1 yıl sonra evlenen eltim 4 aylık hamile. herkese benden beklerken eltimden haberi aldığını söylüyor. geçen annemi aramış bu ayda dua etsinler bebekleri olsun demiş. sanki o söylemese ben etmicem. benim içimi bilemez. bana her lafında gözyaşlarım içime dökülüyor. en son bana doktora gidip hormonlarına baktırdınmı dedi. evet baktırdım bundan 5 ay önce hiçbir sıkıntı yok çok güzel bir hamilelik geçireceksin dedi. eşininde sperm ölçümü yaptırması gerek dedi ama eşim istemiyor yaptırmak. bide üstüne lafı ben yiyiyorum sanki sorunum varmış gibi:KK43:((
Üzülmek yok kulaklarını tıka gitsin strese sokarlar adamı ya.. bu kez stresten olmicak.aslında öyle demek lazim siz dedikçe stres yaptık olmadı sağolun.
Hormonu bilem nerden biliyor bunlar maşallah yaaa.. benimde temiz aynen. Bu ay olacak bak çok.ümitliyim. bu mubarek aydan

haha benimki de yapıyo. duu. bi gün sperm tahlilini eline verdim. yetersizmiş olmuyo işte dedim.
bu sefer gazete dergilerde ne kadar yazı bulursa veriyodu bana.

bi daha üstelemedi uzun bi süre sonra yine başladı.
dedim ki anne senin oğlun yanaşmazsa nasıl yapıcam tek başıma meryem ana mıyım bennn :KK1::KK1:
en iyisini yapmışsın. Rabbim şifa versin eşine . Inş yavrunuz olur bu ay da herkese bi cevap olsum

Bu kadar mi benzerler ya. Gecen kandil aksami onca akrabanin kalabaligin icinde kulagima egilip bu gece dua et dualarin kabul olur dedi. Ne anlamda soyledigini 8yasindaki cocuk bile anladi. Sen nerden biliosun dua etmedigimi! Bende doktora gittim hicbi sorun yok. Esinde gitsin dedi ama esim ben gidemem utanirim diyo. O zaman annene git soyle dedim, bna gelmesin sana gelsin dedim. Gecen karnima elini koyuyo falda cikti bisi var mi dedi sok oldum. Insan az dusunur ya :KK43:( o gitti 1saat agladim ;(

ben bu kızı üzermiyim, kırarmıyım önemli değil. oğullarına laf söyleyemiyorlar. doktorun bir sözü çok hoşuma gitti. bu yola tek başna çıkamazsın. bir sonuç istiyorsan eşinle çıkacaksın. yoksa yapacağın birşey yok dedi. bende birgün eşimle konuşurken ona söyledim doktorun dediğini. ısrarla kabul etmeyince. bunu tek başıma yapacak olsabilseydim senle evlenmezdim dedim sinirden:)

Son düzenleme:
cahillik başka birşey değil. arkadaşımda 1 yıl uğraştı bebeği olmadı. gitmediği doktor kalmadı sorun yok dediler. eşini çağırdılar gitmedi. sonunda adam pes edip kimseye söylemeden doktora gitmiş. yumurtalığının biri iltihaplanmış katılaşmış. küçük bir operasyonla almışlar. 1 ay sonra kız hamile kaldı. ben eşimde sorun var demiyorum. ama en azından bir baktırsa ne olduğunu anlarız. ama anlayana.

Erkekler bi gitse önce daha iyi olacak ya. Bizim 3. Ay denememiz eşim gidecekti sagolsun ama kimyasali öğrenince durdu demek olabiliyor dedi.biraz eşler bayanların üstünden yükü almalı.akti mi çıktı mi tuttu mu düştü mu derken deli olcazz...

cahillik başka birşey değil. Arkadaşımda 1 yıl uğraştı bebeği olmadı. Gitmediği doktor kalmadı sorun yok dediler. Eşini çağırdılar gitmedi. Sonunda adam pes edip kimseye söylemeden doktora gitmiş. Yumurtalığının biri iltihaplanmış katılaşmış. Küçük bir operasyonla almışlar. 1 ay sonra kız hamile kaldı. Ben eşimde sorun var demiyorum. Ama en azından bir baktırsa ne olduğunu anlarız. Ama anlayana.

bu aya tutmazsa rahim filmi çekilecek zaten benim esim cinsel ilişkiden cok acız istekli degil sımdı bıraz cocuk olsun diye yapıyor nasıl ikna edecem bilmiyorum

aynen benim esimde istemiyor bende bi sorun yok diyor bunu duymak çok acı cok acı bide agzına almıs ara verelim ara verelim cocuk çalısmalarına onun istigi zaman olacak istemedigi zaman olmayacak kaynanam diyor oglum cocukları sevdimi içim gidiyor sanki ben sorunluyum

benimki de bi ara doktora gitmemek için istemiyorum çocuk diyodu. Akıllı sıra kurtulacaklar. Sonunda itiraf etti. Istiyorum ama bende bişey çıkıcak diye. Gerçi çok da kötü değil. Sperm sayısı ve hareketi sınırın biraz altında.
Kür filan yaptık. Hadi biraz çalışma yapalım diyorum. Yorgunum uykum var bıdı bıdı ediyo. Biz aynısını yapsak kötü gelin kocasıyla ilgilenmiyo oluruz. Bi de nasihat ederler. Kocan dışarı kayar yapma derler :KK36::KK36:

en iyisini yapmışsın. Rabbim şifa versin eşine . ınş yavrunuz olur bu ay da herkese bi cevap olsum

amin canım hepimize inşallah.

bu aya tutmazsa rahim filmi çekilecek zaten benim esim cinsel ilişkiden cok acız istekli degil sımdı bıraz cocuk olsun diye yapıyor nasıl ikna edecem bilmiyorum

töbe bin defa. benimkide hergün yapıyor 2 gün ara versem yapmıyoruzki çocuk olsun diyor.

Sanko bizim içimiz gitmiyor ya birde bayan olacaklar anlamıyorlar. Biz bir kayınvalide olmayalim ınş ya.allah herkese hayırlı hamilelil evlat versin kimseninki gozumde degil ama hamile görünce içim gidiyor. Allahım bana da ver. Diyorum.
Sanki bi benim yokmuş gibi geliyordu:))

eğer istemiyosa hiç bişey ikna etmez. Benimki de olsa da olur olmasa da fikrinde. Kendi istediği zaman geliyo. O da yumurtlamaya denk gelmiyo. Sen takviye kullan çaktırmadan. Ben sperm sayısı artsın diye bi macun aldım. Sürekli hazır gezdi :KK1::KK1:

ben bu kızı üzermiyim, kırarmıyım önemli değil. oğullarına laf söyleyemiyorlar. doktorun bir sözü çok hoşuma gitti. bu yola tek başna çıkamazsın. bir sonuç istiyorsan eşinle çıkacaksın. yoksa yapacağın birşey yok dedi. bende birgün eşimle konuşurken ona söyledim doktorun dediğini. ısrarla kabul etmeyince. bunu tek başıma yapacak olsabilseydim senle evlenmezdim dedim sinirden:)

Onlar icin onemli olan cocuk. O cocugu yapma evresi nasil, neler yasiyosun, nelef hissediyorsun dusunmek yok. Ama bnde bu ay umitliyim. Olacak gibi geliyor bna ama :)

benimki de bi ara doktora gitmemek için istemiyorum çocuk diyodu. Akıllı sıra kurtulacaklar. Sonunda itiraf etti. Istiyorum ama bende bişey çıkıcak diye. Gerçi çok da kötü değil. Sperm sayısı ve hareketi sınırın biraz altında.
Kür filan yaptık. Hadi biraz çalışma yapalım diyorum. Yorgunum uykum var bıdı bıdı ediyo. Biz aynısını yapsak kötü gelin kocasıyla ilgilenmiyo oluruz. Bi de nasihat ederler. Kocan dışarı kayar yapma derler :KK36::KK36:

amin canım hepimize inşallah.

Ayy demi ya aynisindan bizdede bi model var. tam çalışma günleri geçen ay yattı kaldı kendimi tuhaf hissettim ya.bu ay bilinclendi sagolsun :)))biz ne zaman çalışmıştık diye sormaya başladı.iftar davetlerini nerdeyse ona göre ayarlayacak bilinçli kocam:)

Umudum yok ama bende bir tuhaflık var. belkide bebek oluşuyordur. kasıklarımde batmalar hafif ağrılar. sağ ayağımda hafif ağrı belimde hafif ağrı hissediyorum. bide akıntım oluyor. hayırlısı bakalım ne olacak.

töbe bin defa. benimkide hergün yapıyor 2 gün ara versem yapmıyoruzki çocuk olsun diyor.

Haha benimkidr oyle. Ara verelim dinlensin diyoruz. 2gun gecti mi ooo bole olmaz ki yapmamiz lazim diyo :) nasilda bahanesi hazir :)

Iyi demissin ohh olsun. Bizimkide rüyasını gelip bana anlatiyo. Eşim sagolsun anlayosli onunda üzülmesine kiyamam da insan uzuluyo ne diyeceğini şaşırıyor

eğer istemiyosa hiç bişey ikna etmez. Benimki de olsa da olur olmasa da fikrinde. Kendi istediği zaman geliyo. O da yumurtlamaya denk gelmiyo. Sen takviye kullan çaktırmadan. Ben sperm sayısı artsın diye bi macun aldım. Sürekli hazır gezdi :KK1::KK1:

ne macunu aldın nasıl yedirdin ki benim ki yemez ki çaktırmadan nasıl yediririm bilen varmı

Aslında hep erkeklerin nefsinin daha fazla.oldugu soylenir. Hep öyle öğretildi aman gözü kaymasin her cagirdiginda gidin falan diye ama demek öyle olmayabiliyormus. Allah muhabbet versin ınş. Ilişkiden önce kahve spermler için iyi.bol kuruyemis keçiboynuzu pekmezi falan iyi gelebilir. Bebk niyetiyle değilmis gibi çaktırmadan yedir bence

ne macunu aldın nasıl yedirdin ki benim ki yemez ki çaktırmadan nasıl yediririm bilen varmı

MACUNU SPERM ÇOĞALTIYOMUŞ DİYE ALDIM AKTARDAN. HER GÜN 1 KAŞIK DEDİ ADAM. 1 KAŞIK YEDİRDİM. işe gitti. akşam geldi çok afedersiniz kızlar ama
bu ne yaa akşama kadar bereket tanrısı gibi gezdim dedi. :KK1:

sperm için de yedir.

Esimde.sorun yok.gibi maşallah şimdilkk ama keçiboynuzu pekmesinj hergün tikistiyorum. Kahveye alistirdim.nerde benim kahvem hanım demeye başladı:) bitter çikolata iyi geliyo

X