- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.641
merhaba herkese ben forumu uzun süredir takip ediyorum burada yazılanları okudukça bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazen de tam tersi güzel haberleri gördükçe umutlarım artıyo. Ben de 7 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri de korunmuyoruz nisanda bi kimyasal gebelik yaşadım dünyam başıma yıkıldı sanki ama sonradan öğrendim ki birçok insanın başına gelebilen birşeymiş o günden beri de her ay bi umut inş. adet olmam diye bekliyorum ama bu ay da yine oldu maalesef adetlerim düzensizleşti iyice kaç doktora gittim biri bekle hormonların zamanla kendiliğinden düzene girer dedi en son gittiğim de lutenyl verdi bu düzensizlik yüzünden yumurtlama günümü tutturamıyoruz galiba dün incir-havuç kürüne başladım haftaya da soğan kürüne başlıycam inş. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimseye aratmasın ...
amiinnn .. 9 aylık evliyim bende üç ay önce kimyasal gebelik yaşadım maalesef adetime de 5 gün var bi belirtilr var diyorum bi yok diyorum kendimi dinlemekten şaştım kaldım artık bakalım ne olacak rabbim sesimizi duysun inşaallahh . çok istiyorum bende