TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Akşama gidiyorum doktora. Adetin üçüncü günü tamada günü :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım öncelikle Rabbim şifa versin inşallah. Yumurta geliştirmek için ilaç değil kürleri kullanmanı tavsiye ederim çok insan bu şekilde hamile kaldı bak benimde 9 aydır olmuyordu. Bu ay çörekotu kürünü denedim çok şükür hamileyim. Sanada tavsiye ederim tatlım. Kürü nasıl yapacağın baş sayfada var tatlım şifa olsun inşallah..

kızlar sanırım hamileyim sizinle de paylaşmak istiyorum. İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Tez tez vakitte sizlere de nasip etsin bu duyguyu.

Cnm.sogan.kurunu incir kurunu denesene

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Çok teşekkür ederim. Şu an bu iğnelere başladık bakalım. Belki bundan bir yarar elde edemeyeceğiz. O zaman mutlaka tavsiyelerinize uyacağım.

kızlar sanırım hamileyim sizinle de paylaşmak istiyorum. İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Tez tez vakitte sizlere de nasip etsin bu duyguyu.

Çook sevindim adına. Darısı tüm isteyenlere. Bu topiğide bırakma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Off offf ben 15 gun icebildim inciri tiksinti geldi keciboynuzu ozudeictim bu sure zarfinda adacayids olmadi olmadi bu ay ne denesem

Canim cok sevindim insallah bana da umut olursun rabbim saglikla nasip etsin insallah.
Yasin kac ilk bebis mi:) puf nokta var mi bakalim ovulasyon ve calismadan sonra ne yaptin mesela:)

Off offf ben 15 gun icebildim inciri tiksinti geldi keciboynuzu ozudeictim bu sure zarfinda adacayids olmadi olmadi bu ay ne denesem

Canim ben senin hikayeni bilmiyorum. Yani yumurtaliklarla ilgili takviye ihtiyaci varsa ayri ama eger hersey yolunda ise bence ovulasyon takibi yapmak gunasiri iliski denemek ve iliskiden sonra spermlerin hareketi icin takviye krem kullanmak ve uygun pozisyonda kalmak bu isin sirri anladigim kadariyla. Gerisi rabbimin dogru zamanda nasip etmesi. Saglikla insallah hepimize canim.

canım çok ama çok sevindim darısı bizlerin başına diyelim kanda baktırdınmı canım sen bize umut ol ...

Son düzenleme:
Canim cok sevindim insallah bana da umut olursun rabbim saglikla nasip etsin insallah.
Yasin kac ilk bebis mi:) puf nokta var mi bakalim ovulasyon ve calismadan sonra ne yaptin mesela:)

Canım 30 yaşındayım. bir oğlum var 4 yaşında. 9 aydır olmuyordu. Bu ay çörekotu kürünü denedim ve eşime de sabahları ve akşamları keçiboynuzu özü verdim bi kaşık. Yumurtlama gününde ve diğer her günde ilişki sonrası ayaklarımı tavana kaldırdım ve yarım saat bi saat bekledim. Yumurtlama zamanımdan beri hafif ağrılarım oğluyordu bazen bel bazen kasık ağrım. Rabbim sizlere de nasip etsin tez tez zamanda canım.

canım çok ama çok sevindim darısı bizlerin başına diyelim kanda baktırdınmı canım sen bize umut ol ...

6 haziran bat canım o zaman baktırıyımd edim kanda. Değere göre de doğum yaptığım dr uma gidicem inşallah. Çok teşekkürler canım tez tez zamanda sizlere de nasip olsun inşallah.

6 haziran bat canım o zaman baktırıyımd edim kanda. Değere göre de doğum yaptığım dr uma gidicem inşallah. Çok teşekkürler canım tez tez zamanda sizlere de nasip olsun inşallah.

evdemi test yaptın cnm bizede duat et cnm unutma sakın bize allah gönlüne göre verdi canım dilerim bekleyenlere versin ....canım birde çörek oto orda yazdığın gibimi uyguladın birde marketlerde satılanlar olurmu ?

Son düzenleme:

Harika haberler canim rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah. Sogan kurunu biliyomusun canim sen? Bazilari akintiyi arttirdigini soylemis benim cok akintim var azalmasini istiyorum

Harika haberler canim rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah. Sogan kurunu biliyomusun canim sen? Bazilari akintiyi arttirdigini soylemis benim cok akintim var azalmasini istiyorum

Saol bıtanem allah razı olsun darısı basınıza ınsallah, evet canım sogan kuru akıntı yapıyorve akntıyla temızlıyo ıcını kotu bırsey değil cnm rahmı temızlıyor. Endıselenme şifa olsun ınsallah.

Gel bebeğim göbüşüne gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…