- 15 Eylül 2012
- 8.261
- 6.775
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Herkese günaydın Temmuz güzellerim nasılsınız?
Merhaba canım eşim gitmedi ikna edememiştim ama bu ay olmazsa mecbur gidecek.
Ya canım ne var utanacak ya. ee yarın öbür gün doğum yapacaksın o doktorun elinde o nasıl olacak? Yani bende utanırdım önceden aaa düşündüm ya beni bu adam doğurtacak rahmimin en kötü anını görecek ve bana en mutlu anı yaşatacak neden utanayım ki ondan? doğru mu? utanma ne kadar sakin olursan o kadar kolay bir muayene olur emin ol. hiçbirşey sağlığından daha değerli değil cnm sen sağğlıklı ol ki bebişin e sağlıklı ve huzurlu olsun canım.
Akşama gidiyorum doktora. Adetin üçüncü günü tamada günü :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin. Tez zamanda bebeklerinizin haberini alın inşallah...
Aşağıdaki yazımı başka bir başlıkta daha paylaşmıştım ama benimle aynı sıkıntıyı yaşayan birini arıyorum. Benim gibi kafasında türlü sorular olan biri derdime azda olsa çare olabilir mi?
Benim sıkıntım şu şekilde;
Ergenliğimden beri düzensiz regl dönemlerim oldu ve kistlerim beni hiç yalnız bırakmadı. Şuan 32 yaşındayım. Yıllarca reglim düzene girsin diye doğum kontrol hapları kullandım. Evleneli 1 yıl oldu. Evlendiğimizden beri korunmuyoruz. (Eşimde bir sıkıntı yok) Çok doktor kapıları aşındırdım. Rahim film i çekildi laporoskopi yapıldı (bir tüpüm tıkalı) şimdi aşılama için iğne kullanıyorum. İlk 5 gün 37,5 cc, sonraki 4 gün 75 cc, sonraki 3 gün 112,5 cc, şimdide 3 gün 150 cc gonal-f kullanıyorum. Toplamda 15 gün olacak ve hala yumurtalarda gelişme yokbu nasıl bir sıkıntı doğurur bilemiyorum. Herkes en fazla 13 gün iğne vurulmuş. Ben hala vurulup duruyorum çok çaresizim benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin. Tez zamanda bebeklerinizin haberini alın inşallah...
Aşağıdaki yazımı başka bir başlıkta daha paylaşmıştım ama benimle aynı sıkıntıyı yaşayan birini arıyorum. Benim gibi kafasında türlü sorular olan biri derdime azda olsa çare olabilir mi?
Benim sıkıntım şu şekilde;
Ergenliğimden beri düzensiz regl dönemlerim oldu ve kistlerim beni hiç yalnız bırakmadı. Şuan 32 yaşındayım. Yıllarca reglim düzene girsin diye doğum kontrol hapları kullandım. Evleneli 1 yıl oldu. Evlendiğimizden beri korunmuyoruz. (Eşimde bir sıkıntı yok) Çok doktor kapıları aşındırdım. Rahim film i çekildi laporoskopi yapıldı (bir tüpüm tıkalı) şimdi aşılama için iğne kullanıyorum. İlk 5 gün 37,5 cc, sonraki 4 gün 75 cc, sonraki 3 gün 112,5 cc, şimdide 3 gün 150 cc gonal-f kullanıyorum. Toplamda 15 gün olacak ve hala yumurtalarda gelişme yokbu nasıl bir sıkıntı doğurur bilemiyorum. Herkes en fazla 13 gün iğne vurulmuş. Ben hala vurulup duruyorum çok çaresizim benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı acaba?
Akşama gidiyorum doktora. Adetin üçüncü günü tamada günü :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım öncelikle Rabbim şifa versin inşallah. Yumurta geliştirmek için ilaç değil kürleri kullanmanı tavsiye ederim çok insan bu şekilde hamile kaldı bak benimde 9 aydır olmuyordu. Bu ay çörekotu kürünü denedim çok şükür hamileyim. Sanada tavsiye ederim tatlım. Kürü nasıl yapacağın baş sayfada var tatlım şifa olsun inşallah..
kızlar sanırım hamileyim sizinle de paylaşmak istiyorum. İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Tez tez vakitte sizlere de nasip etsin bu duyguyu.
Cnm.sogan.kurunu incir kurunu denesene
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
kızlar sanırım hamileyim sizinle de paylaşmak istiyorum. İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Tez tez vakitte sizlere de nasip etsin bu duyguyu.
Off offf ben 15 gun icebildim inciri tiksinti geldi keciboynuzu ozudeictim bu sure zarfinda adacayids olmadi olmadibu ay ne denesem
Canim cok sevindim insallah bana da umut olursun rabbim saglikla nasip etsin insallah.
Yasin kac ilk bebis mi:) puf nokta var mi bakalim ovulasyon ve calismadan sonra ne yaptin mesela:)
canım çok ama çok sevindim darısı bizlerin başına diyelim kanda baktırdınmı canım sen bize umut ol ...
6 haziran bat canım o zaman baktırıyımd edim kanda. Değere göre de doğum yaptığım dr uma gidicem inşallah. Çok teşekkürler canım tez tez zamanda sizlere de nasip olsun inşallah.
Canım 30 yaşındayım. bir oğlum var 4 yaşında. 9 aydır olmuyordu. Bu ay çörekotu kürünü denedim ve eşime de sabahları ve akşamları keçiboynuzu özü verdim bi kaşık. Yumurtlama gününde ve diğer her günde ilişki sonrası ayaklarımı tavana kaldırdım ve yarım saat bi saat bekledim. Yumurtlama zamanımdan beri hafif ağrılarım oğluyordu bazen bel bazen kasık ağrım. Rabbim sizlere de nasip etsin tez tez zamanda canım.
Harika haberler canim rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah. Sogan kurunu biliyomusun canim sen? Bazilari akintiyi arttirdigini soylemis benim cok akintim var azalmasini istiyorum