TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Hakkında hayırlısı olsun tez vakitte gelsin bitanem bebişin. Bir arkadaşımda da aynı oldu tutunması için bir ilaç verdi. Bazı vücutlar kabul etmiyor yabancı diye tutundurmuyor atıyor. İnşallah öyle değildir de tez vakitte kavuşursun bebişine bitanem.

Banada progestan werdi geçen ay tutunmayı kolaylaştırır demişti ama kısmet değilmiş demekki

Saol bıtanem allah razı olsun darısı basınıza ınsallah, evet canım sogan kuru akıntı yapıyorve akntıyla temızlıyo ıcını kotu bırsey değil cnm rahmı temızlıyor. Endıselenme şifa olsun ınsallah.

Gel bebeğim göbüşüne gel :)

Canim cok soru sorup mutlu anini oyalamak istemem ama yani bu icini temizlemek icin gecici bi akinti mi? Surekli surucek bisey degil dogru mu anladim:)

Canim cok soru sorup mutlu anini oyalamak istemem ama yani bu icini temizlemek icin gecici bi akinti mi? Surekli surucek bisey degil dogru mu anladim:)

soğan kürü bitince 4-5 gün daha sürüyormuş sonra geçiyormuş diye biliyorum canım yapanlardan öyle duydum. Ne demek bitanem ya amaç herşeyi paylaşmak burda. destek olmak birbirimize mutlu günde de mutsuz günde de.

Canım 30 yaşındayım. bir oğlum var 4 yaşında. 9 aydır olmuyordu. Bu ay çörekotu kürünü denedim ve eşime de sabahları ve akşamları keçiboynuzu özü verdim bi kaşık. Yumurtlama gününde ve diğer her günde ilişki sonrası ayaklarımı tavana kaldırdım ve yarım saat bi saat bekledim. Yumurtlama zamanımdan beri hafif ağrılarım oğluyordu bazen bel bazen kasık ağrım. Rabbim sizlere de nasip etsin tez tez zamanda canım.

Ayyyyyyyyyyyy cooooookkkk sevindimmmmmmmmmm ayyyy ciglik atasim varrrvtebrikler insallah bendede vardorr

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ayyyyyyyyyyyy cooooookkkk sevindimmmmmmmmmm ayyyy ciglik atasim varrrvtebrikler insallah bendede vardorr

Teşekkürler bitanem inşallah senden de güzel haber alırız tatlım. İçini ferah tut. İnşallah gelecek güzel haber seninde meleğin göbüşüne gelmiştir.

Teşekkürler bitanem inşallah senden de güzel haber alırız tatlım. İçini ferah tut. İnşallah gelecek güzel haber seninde meleğin göbüşüne gelmiştir.

Ovulasyon yaptim negatif acaba erken gebelik alsammiki

Fotosu

Eklentiler

• $1401879580886.jpg
    $1401879580886.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar yapar yapmaz size foto yollamistim simdi ikinci cizgi ciktiiiiii hamilemiyim yaniii

Kizlar yapar yapmaz size foto yollamistim simdi ikinci cizgi ciktiiiiii hamilemiyim yaniii

Hayırlısıyla öyle görünüyor evet. İki tane çizgi demek hamilesin demek. Ama sen yinede işini sağlama al derim ben :KK52:

Cnm muhtemel hamilesin inşallah kan testi yaptırabilir misin hadi gözün aydin saglikla kucagina alirsin inşallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Genelde ovi de çizgi cikanlar hamile oluyor cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar 5 dk icinde ikinci ciGi ciktiii

Blackberry

Eklentiler

• $1401881599871.jpg
    $1401881599871.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 39
Kistin adetle gitmedimiki ilaç kullandın. Bende de varmış ama adetle gider ilaç vermiycem dedi doktor.

Canım dr adetle atılır dedıyse bunlar adet ıle atılır merak etme ,bendede vardı dr onemsız bu kıstler adetle atılır demıstı ve atıldı 2-3 kere oldu hatta ve o donem regl afedersın parca parca pıhtılasma olarak gelıodu sonmra kontrole gıttım hıcbıse kalmamıstı :KK66:

X