- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Çok şaşırdım valla:)
Ben de 27 yaşındayım 2 yillik evliyim 2-3 aydir korunmayi biraktik ama bilinçli olarak bu ay denemistik olmadı kısmet değilmiş. ..
Ilk olacak inşallah. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım öncelikle kafan rahat olacak. İlişki zamanı rahat olmalı ve spermlerin mümkün mertebe içerde kalması lazım. İnşallah bu ay olur canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Inşallah bakalım. ..
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım. ..
Topiginiz hayırlı olsun canım insallah bu sefer olur da hasretimiz biter artik
Ohh gözünaydın canım inşallah bu ay güzel haberler alalım canım senden.
Kizlar aklima takılan bişey sorucam...
Bu ayki basarisizligimizin sebeplerini düşündüm ve şu olabilir mi acaba?
Benim bu ay biraz kuruluk-isteksizlik sorunu oldu bilmeden stres mi yaptim ne ?
Eşim de tam derine inmeden bosaldigini söyledi. ..
Acaba bunun etkisi olabilir mi ?
Ay ben bu doğal aşılamayı ilk defa duydum. Yapan varmı bunu cidden. Eşin mi yapacak bu aşılamayı :))Olabilir canım sende isteksizlik olursa tüplerin kendini kapatırmış. ilişkiyi bebek gibi düşünmemek lazım. sadece girsin boşalsın değil o anda bebeği unutacaksın ve bırakacaksın kendini gerekirse ön sevişmeni uzun tutacaksın ki tam adapte olasın canım. tam içeri boşalması için iyice derindeyken çok çıkmadan boşalmasında fayda var tatlım. İnşallah bu ay olur tatlım. Aslında bu ay ben enjeksiyon olayını deniycem olmazsa bakalım. Eşin tam boşalacağında temiz bi kaba boşalacak ve sende hemen enjeksıyonla içeri enjekte edeceksin tabi derine ve birden ve iğnesiz :) Bir nevi doğal aşılama :)
Ay ben bu doğal aşılamayı ilk defa duydum. Yapan varmı bunu cidden. Eşin mi yapacak bu aşılamayı :))Olabilir canım sende isteksizlik olursa tüplerin kendini kapatırmış. ilişkiyi bebek gibi düşünmemek lazım. sadece girsin boşalsın değil o anda bebeği unutacaksın ve bırakacaksın kendini gerekirse ön sevişmeni uzun tutacaksın ki tam adapte olasın canım. tam içeri boşalması için iyice derindeyken çok çıkmadan boşalmasında fayda var tatlım. İnşallah bu ay olur tatlım. Aslında bu ay ben enjeksiyon olayını deniycem olmazsa bakalım. Eşin tam boşalacağında temiz bi kaba boşalacak ve sende hemen enjeksıyonla içeri enjekte edeceksin tabi derine ve birden ve iğnesiz :) Bir nevi doğal aşılama :)
Bunu ilk defa duydum. Yapan varmı cidden. Eşinmi yapacak doğal aşılamayı :)) birde şırınganın boyu daha kısa nekadar derine gidecekki :)Olabilir canım sende isteksizlik olursa tüplerin kendini kapatırmış. ilişkiyi bebek gibi düşünmemek lazım. sadece girsin boşalsın değil o anda bebeği unutacaksın ve bırakacaksın kendini gerekirse ön sevişmeni uzun tutacaksın ki tam adapte olasın canım. tam içeri boşalması için iyice derindeyken çok çıkmadan boşalmasında fayda var tatlım. İnşallah bu ay olur tatlım. Aslında bu ay ben enjeksiyon olayını deniycem olmazsa bakalım. Eşin tam boşalacağında temiz bi kaba boşalacak ve sende hemen enjeksıyonla içeri enjekte edeceksin tabi derine ve birden ve iğnesiz :) Bir nevi doğal aşılama :)
Bunu ilk defa duydum. Yapan varmı cidden. Eşinmi yapacak doğal aşılamayı :)) birde şırınganın boyu daha kısa nekadar derine gidecekki :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Blackbarry heriki topiğede yetişiyorsun maşallah sana
Yok abi RTÜK'e şikayet edecem yaa...
Millet aylarca yıllarca uğraşıyor hamile kalamıyor, kadın tek ilişkiden hamile kaliyor ...
Bknz. Küçük Ağa - Başak
Çok sinir bozucu değil mi ya
Normal iğne şırıngadı cnm oonemlı olan ılerı ıttırmen sırıngayla. Valla cıden kuzen yapmış. Hemde hamıle kalmış.
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Ay ben bu doğal aşılamayı ilk defa duydum. Yapan varmı bunu cidden. Eşin mi yapacak bu aşılamayı :))
Bendemi denesem yaaaaa. Ama bunun için ovu testi yapmak gerek. günaşırı yapılmaz bu.
Adetin ikinci günü bugün. Minnacık kistim vardı adetle gider desi doktor. Tekrar kontole gidesim hiç yok. Sizce gitmelimiyim kist gitmişmi gitmemişmi bakılması için.