TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Basliga bayildimmm topigin hayirli olsun canim...benim bata 3 gun var belirtilerde var sanki ama hissetmiyorum hamile yani hayirlisi bskalim herkese rabbim gonlundekini versin insallah

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Basliga bayildimmm topigin hayirli olsun canim...benim bata 3 gun var belirtilerde var sanki ama hissetmiyorum hamile yani hayirlisi bskalim herkese rabbim gonlundekini versin insallah

Ya canım bende debelirtiler var ama böyle uyuşuk gibi takmıyo gibi aman zaten yok der gibi bi değişik duygu var neden bilmem inşallah temmuza geçmeden haziranda hamiş oluruz tatlım.:KK48:

eşim geldi canlar ben kaçar. cümleten hayırlı geceler. Yumurtlama zamanında olan arkadaşlara da hayırlı işler bol güneşler

Evet canım hormon testleri de yaptırcam adet olursam hemen randevu alıcam. zaten ertesi güne rahat randevu bulunuyor allahtan canım. Evet bizi bizden baka eşlerimiz bile anlamıyor. Ben eşime hiç bişşey demiyorum etkilenmesin diye. ilk zamanlar olmadı çok üzüldü bu sefer sadcee ayaklarımı dikiyorum hep dikiyorum ki çok fazla takılmasın hep kalkması lazım diyorum benim rahmim ters o yüzden diyorum ses etmiyor. erkeklerin stresi bizimkinden daha fena. mesela ben bugün çok stres oldum valla temizlik yemek derken vakit geçti unuttum stresi rahatladım. ama onlarda öyle olmuyor işte canım ya. onları rahat ettirmek lazım stresten uzak tutmak lazım canım. İnşallah bebişlerimiz çok bekletmeden gelir.

Eşin gittimi doktora ?

Ya canım bende debelirtiler var ama böyle uyuşuk gibi takmıyo gibi aman zaten yok der gibi bi değişik duygu var neden bilmem inşallah temmuza geçmeden haziranda hamiş oluruz tatlım.:KK48:

Ahhh insallahhhh kuzum son 2 benim ama icimdeki ses yok diyor...bende de yorgunluk ve uyku hali var ya psikolojik yada havalardan bana acaba dedirten tek sey akintim

eşim geldi canlar ben kaçar. cümleten hayırlı geceler. Yumurtlama zamanında olan arkadaşlara da hayırlı işler bol güneşler

Tatlim yas 27 2.bebek bekleniyor Allahin izniyle saglikli bir kizim bar rabbim bir evlat daha.nasip etsin jnsallah

Merhaba canım uğur getirsin inşallah. Listemize ekledim. Ne zamandır bebiş istiyorsun tatlım biraz kendinden bahseder misin?:KK54:

Teşekkür ler canım:)
3 yıllık evli yim 1 yıldır bebek istiyoruz 2 kere klomen we çatlama iğnesi kullandım 3. Ye Başlıycam inşallah bu ay eşim de de bendede bi sorun görünmüyor ama tutunma olmuyor bir türlü:KK43: korkarım bu ay rahim filmi çektirmem gerekecek

inşallah canım sen neden hazirandan umutsuzsun ki benm eşim cuma amelıyat olcak varıkoselden hayırlısıyla dua edin nolur cok stres oldum

Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun benim arkadaşım eşide varikosel ameliyatı oldu sonrasında hemen hamile kaldı darısı sana olsun inşallah

Adetin ikinci günü bugün. Minnacık kistim vardı adetle gider desi doktor. Tekrar kontole gidesim hiç yok. Sizce gitmelimiyim kist gitmişmi gitmemişmi bakılması için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım git bence geçen ay bendede oldu soğan kürü yaptım hemen eridi kontrolü ne git geçmediyse soğan kürü yap bence çok faydalı

Ahhh insallahhhh kuzum son 2 benim ama icimdeki ses yok diyor...bende de yorgunluk ve uyku hali var ya psikolojik yada havalardan bana acaba dedirten tek sey akintim

İnşallah hamilesindir tatlım Rabbim yüzümüzü güldürsün.

Teşekkür ler canım:)
3 yıllık evli yim 1 yıldır bebek istiyoruz 2 kere klomen we çatlama iğnesi kullandım 3. Ye Başlıycam inşallah bu ay eşim de de bendede bi sorun görünmüyor ama tutunma olmuyor bir türlü:KK43: korkarım bu ay rahim filmi çektirmem gerekecek

Hakkında hayırlısı olsun tez vakitte gelsin bitanem bebişin. Bir arkadaşımda da aynı oldu tutunması için bir ilaç verdi. Bazı vücutlar kabul etmiyor yabancı diye tutundurmuyor atıyor. İnşallah öyle değildir de tez vakitte kavuşursun bebişine bitanem.

Cnm kish ihmale gelmez gıt bence. Bi de soğan kuru kıstlere cok ıyı denedın mı cnm

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Soğan kürünü hiç denemedim. Yapamam gibi geliyor. Ozaman gitmem gerek doktora. Adetliyken doktora gidince yerin dibine giriyorum utancımdan :KK43:

Canım git bence geçen ay bendede oldu soğan kürü yaptım hemen eridi kontrolü ne git geçmediyse soğan kürü yap bence çok faydalı
Soğan suyunu içemem gibi geliyor. Deneme teşebbüsünde bile Bulunmadım.

Soğan kürünü hiç denemedim. Yapamam gibi geliyor. Ozaman gitmem gerek doktora. Adetliyken doktora gidince yerin dibine giriyorum utancımdan :KK43:

Ya canım ne var utanacak ya. ee yarın öbür gün doğum yapacaksın o doktorun elinde o nasıl olacak? Yani bende utanırdım önceden aaa düşündüm ya beni bu adam doğurtacak rahmimin en kötü anını görecek ve bana en mutlu anı yaşatacak neden utanayım ki ondan? doğru mu? utanma ne kadar sakin olursan o kadar kolay bir muayene olur emin ol. hiçbirşey sağlığından daha değerli değil cnm sen sağğlıklı ol ki bebişin e sağlıklı ve huzurlu olsun canım.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin. Tez zamanda bebeklerinizin haberini alın inşallah...

Aşağıdaki yazımı başka bir başlıkta daha paylaşmıştım ama benimle aynı sıkıntıyı yaşayan birini arıyorum. Benim gibi kafasında türlü sorular olan biri derdime azda olsa çare olabilir mi?

Benim sıkıntım şu şekilde;
Ergenliğimden beri düzensiz regl dönemlerim oldu ve kistlerim beni hiç yalnız bırakmadı. Şuan 32 yaşındayım. Yıllarca reglim düzene girsin diye doğum kontrol hapları kullandım. Evleneli 1 yıl oldu. Evlendiğimizden beri korunmuyoruz. (Eşimde bir sıkıntı yok) Çok doktor kapıları aşındırdım. Rahim film i çekildi laporoskopi yapıldı (bir tüpüm tıkalı) şimdi aşılama için iğne kullanıyorum. İlk 5 gün 37,5 cc, sonraki 4 gün 75 cc, sonraki 3 gün 112,5 cc, şimdide 3 gün 150 cc gonal-f kullanıyorum. Toplamda 15 gün olacak ve hala yumurtalarda gelişme yok :KK43: bu nasıl bir sıkıntı doğurur bilemiyorum. Herkes en fazla 13 gün iğne vurulmuş. Ben hala vurulup duruyorum :KK43: çok çaresizim benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Canim o doktor her hangi biri degil utanma onunla kurdugun bagin saglikli olmasi lazimki sahane bir dogum.yapabil

X