- 25 Mart 2014
- 412
- 133
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Hakkında hayırlısı olsun tez vakitte gelsin bitanem bebişin. Bir arkadaşımda da aynı oldu tutunması için bir ilaç verdi. Bazı vücutlar kabul etmiyor yabancı diye tutundurmuyor atıyor. İnşallah öyle değildir de tez vakitte kavuşursun bebişine bitanem.
Saol bıtanem allah razı olsun darısı basınıza ınsallah, evet canım sogan kuru akıntı yapıyorve akntıyla temızlıyo ıcını kotu bırsey değil cnm rahmı temızlıyor. Endıselenme şifa olsun ınsallah.
Gel bebeğim göbüşüne gel :)
kızlar sanırım hamileyim sizinle de paylaşmak istiyorum. İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Tez tez vakitte sizlere de nasip etsin bu duyguyu.
Canim cok soru sorup mutlu anini oyalamak istemem ama yani bu icini temizlemek icin gecici bi akinti mi? Surekli surucek bisey degil dogru mu anladim:)
Canım hayırlı olsun böyle haberler umut oluyor bizedarısı bizlere temmuz topiği hamiş lerle dolsun inşalllah
amin canım inşallah hepimiz hamiş olalım bebişlerimiz tombik resimlerini paylaşalım inşallahhh....
Amin canım inşallah hepimiz hamiş olalım bebişlerimiz tombik resimlerini paylaşalım
Ayyyyyy inşallah yarabimmm buraya hamileyim yazmak istiyorummmm
Canım 30 yaşındayım. bir oğlum var 4 yaşında. 9 aydır olmuyordu. Bu ay çörekotu kürünü denedim ve eşime de sabahları ve akşamları keçiboynuzu özü verdim bi kaşık. Yumurtlama gününde ve diğer her günde ilişki sonrası ayaklarımı tavana kaldırdım ve yarım saat bi saat bekledim. Yumurtlama zamanımdan beri hafif ağrılarım oğluyordu bazen bel bazen kasık ağrım. Rabbim sizlere de nasip etsin tez tez zamanda canım.
Ayyyyyyyyyyyy cooooookkkk sevindimmmmmmmmmm ayyyy ciglik atasim varrrvtebrikler insallah bendede vardorr
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Teşekkürler bitanem inşallah senden de güzel haber alırız tatlım. İçini ferah tut. İnşallah gelecek güzel haber seninde meleğin göbüşüne gelmiştir.
Kizlar yapar yapmaz size foto yollamistim simdi ikinci cizgi ciktiiiiii hamilemiyim yaniii
Kizlar yapar yapmaz size foto yollamistim simdi ikinci cizgi ciktiiiiii hamilemiyim yaniii
Kistin adetle gitmedimiki ilaç kullandın. Bende de varmış ama adetle gider ilaç vermiycem dedi doktor.
Canım dr adetle atılır dedıyse bunlar adet ıle atılır merak etme ,bendede vardı dr onemsız bu kıstler adetle atılır demıstı ve atıldı 2-3 kere oldu hatta ve o donem regl afedersın parca parca pıhtılasma olarak gelıodu sonmra kontrole gıttım hıcbıse kalmamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?