- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.581
Bildiğim kadarıyla değilim ama.ınş olurum:))))hamilemisin şuan.
Yok cnm dedim ya kimyasal gebelik gecirdim.düştü adetle iki hafta olmadı daha. bat 25 temmuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla değilim ama.ınş olurum:))))hamilemisin şuan.
Bildiğim kadarıyla değilim ama.ınş olurum:))))
Yok cnm dedim ya kimyasal gebelik gecirdim.düştü adetle iki hafta olmadı daha. bat 25 temmuz.
2 gun bekle tekrar yaptir onemli olan 2 kati artmasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen oyle yapacagım canım hayırlısı
Allah hayırlı sağlık bir evlat nasip etsin
Allah kabul etsin herkesin orucunu namazını ınş
Canim ates adete kadar yuksek kalir zaten sen yumurtlamayi yakalamissin stres yapmayin adet gunu atesin duser eger hamileysen hic dusmez hadi hayirlisi
Insan ayni kaderi paylasan ayni, duygulari paylasan insanlari bulunca ne kadar huzura eriyormus ya. Bugun hic stres yapmadim, kafama takmadim, suan cok pozitif ve cok mutluyum :)) :))
Aynen canim ya. Kimseye anlatamıyor insan. Bebek istedigimjzi aileler bile bilmiyor baskı yapmasınlar diye söylemiyoruz birşey. Hayırlısi diyip kapatıyoruz. Ama içimizde yanginlaarr
Aynen canim ya. Kimseye anlatamıyor insan. Bebek istedigimjzi aileler bile bilmiyor baskı yapmasınlar diye söylemiyoruz birşey. Hayırlısi diyip kapatıyoruz. Ama içimizde yanginlaarr
Insanın içini bilmeden konuşuyorlar.hic takma. Bizimki ilk 3 ay rüyamda gördüm falan diye ağız arıyor yegenlerin nasıl diye sorup duruyordu. Şimdi konuyu acmiyo pek. Bizde isteriz ama nasibi olan doguyor ne yapalım yanibenim kayıvalidem yapıyor. her fırsatta söylüyor. moralim bozuluyor
benim kayıvalidem yapıyor. her fırsatta söylüyor. moralim bozuluyor
Insanın içini bilmeden konuşuyorlar.hic takma. Bizimki ilk 3 ay rüyamda gördüm falan diye ağız arıyor yegenlerin nasıl diye sorup duruyordu. Şimdi konuyu acmiyo pek. Bizde isteriz ama nasibi olan doguyor ne yapalım yani
Varya ayniyiz bizde. Bir allahin kuluna bile soylemedik. Tutmadi mi noldu bu ay da mi yok demesinler diye. Herkes bizim yapmak istemedigimizi dusunuyo. Ama icimizde firtinalar kopuyo tutsa tutsa diye. Esimi ozendirmek icin bebekleri kucagina veriyolar, nasil icimiz gidiyo amlatamam
sanki aynı kalıp bu kayınvalideler yyaaa benimkide kız yeleği başladı.heveslendircek sözde. Heves zaten var ama bilen yok ki. Allah nasip etsin tez zamandaBizimkide ayni. Yok ruyamda gordum diyo, yok fal baktirdim falda cikti diyo. Hatta bizimki daha bebek lafi yokken battaniyesini bile ordu. Belki ozenir yaparsiniz diye :))
Insanın içini bilmeden konuşuyorlar.hic takma. Bizimki ilk 3 ay rüyamda gördüm falan diye ağız arıyor yegenlerin nasıl diye sorup duruyordu. Şimdi konuyu acmiyo pek. Bizde isteriz ama nasibi olan doguyor ne yapalım yani
Ah ah ayni herkes. Eşimin arkadaşları boş durmayın oğlana gelin bekliyoruz mu demediler. Çocuğu kucagina vermeler. Insanın içi gidiyo. Benimde yeni doğan yeğenim var. Onu alıp severken içim gidiyor. Allahim bjzede nasip et diye oturuyorum.eksik eksik hep eksik gibiyiz ama olacak ınş. Gelin isteyenlere inat Rabbim nur topu gibi bi oğlan versin hayırlısıyla inşallah.. :)))
benden 1 yıl sonra evlenen eltim 4 aylık hamile. Herkese benden beklerken eltimden haberi aldığını söylüyor. Geçen annemi aramış bu ayda dua etsinler bebekleri olsun demiş. Sanki o söylemese ben etmicem. Benim içimi bilemez. Bana her lafında gözyaşlarım içime dökülüyor. En son bana doktora gidip hormonlarına baktırdınmı dedi. Evet baktırdım bundan 5 ay önce hiçbir sıkıntı yok çok güzel bir hamilelik geçireceksin dedi. Eşininde sperm ölçümü yaptırması gerek dedi ama eşim istemiyor yaptırmak. Bide üstüne lafı ben yiyiyorum sanki sorunum varmış gibi((
benden 1 yıl sonra evlenen eltim 4 aylık hamile. herkese benden beklerken eltimden haberi aldığını söylüyor. geçen annemi aramış bu ayda dua etsinler bebekleri olsun demiş. sanki o söylemese ben etmicem. benim içimi bilemez. bana her lafında gözyaşlarım içime dökülüyor. en son bana doktora gidip hormonlarına baktırdınmı dedi. evet baktırdım bundan 5 ay önce hiçbir sıkıntı yok çok güzel bir hamilelik geçireceksin dedi. eşininde sperm ölçümü yaptırması gerek dedi ama eşim istemiyor yaptırmak. bide üstüne lafı ben yiyiyorum sanki sorunum varmış gibi((