TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Martta Allah izin verirse kediler gibi hepimiz pırtlatıcaz bebişlerimizi 😊
Hadi inşallah senden de alalım güzel bir haber ben miratech erken gebelik testiyle bata 4gün kala öğrenmiş oldum 😊
İnşallah bebişte benim kadar sabırsız olmaz hayatı boyunca da beklemeyi bilir ben anne karnındaykende çok sabırsızmışım 8aylıkken ceee demişim 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirlisi canim inşallah allah büyük ben 9 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldim birde kimyasal gebelik gecirdim ondan smdi aklım cikiyo erkenden yapamıyorum test mecbur bekliyorum bakalım bikaç gün gecsin bende güzel haberler veririm inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adetin gecikirse direk kan ver canım snde bu sefer şansa birakma.bende yarın ogrenecem. Kısmet artık

Adetin gecikirse direk kan ver canım snde bu sefer şansa birakma.bende yarın ogrenecem. Kısmet artık

Banami dedin canim:) sen ver bakalim ne cikacak tesstte ina bebiain awninledir ben evde yaptım erken gosyeren o testlerde hiçbişey çıkmadı hayirliai artik bat 10 temuz bakalim nolcak

İnşallah canım allah gönlüne göre versin inşallah 😊
Daha önceki kayıpların içinde çok üzüldüm 😔
Ama onlar senin şefaatcilerin
Bende merak ettim şimdi inşallah hep beraber alırız güzel haberleri 😊

Zambakcım yeni gördüm aynı gün öğrenmişiz seninde bebişin hayırlı uğurlu,sağlıkla gelsin

Caniimmm Allah isteyen herkese nasip etsin ama hep bir korku var ben gecen ay da boyleydim bir sabah kalktim kanlar icindeyim meger kimyasalmis

Canim oyle dusunme benim 3 gun kala kac saat sonra silik cikti bugun 1 gun kala kop koyu bir de gec dollenme olursa daha gec cikabiliyor

Sana dedim guzelim inşallah canım yarin olsun biran önce.

Arkadaslar belirtiler adete benziyor adet olacagim diye umutsuzlanmayin ama inanin benim bir cocugum var 1 dusuk 1 de kimyasal gecirdim en erken belirti idrar rengi mesela benim ilk cocugumda goguslerim cok acirdi ama bunda goguslerim sonuk az bir aci var ama hepsinde idrar rengim koyu parlak sari

Sana dedim guzelim inşallah canım yarin olsun biran önce.

Haberlerini bekliyorum canım senin ilk yaptığın test ile sonraki yaotigin test markaları farklimiydi

Dayanamadim ve kantesti yaptirdim iki saat sonra bakicam nette n sonuca bakalim nolcak

hayırlı uğurlu olsun cnm allah bir avazda kurtarsın inş :) benim kardeşim iki çocuğunda da öyle oldu sende öyle deyince kesin hamiledir dedim nezaman yazacak diye takip ediyordum ben bu sabah erken testlerden yaptım da cnm tek çizgi yine adetime 3 gün var biraz bozuldum ama napalım ağustosta inş rabbim nasip ederse :))) tekrardan tebrikler :))))

Yazılarınızı boş vakit buldukça okudum kızlar hüzünler mutluluklar hepsi var. Şu güzel mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine Allah im hepinizin gönlünden geceni en kısa zamanda nasip eder insallah hepiniz de kalbi yüreği temiz insanlarsiniz gonlunuzu ferah tutun olur istedikleriniz umarım kulun kula duası geçer bu kıymetli zamanları değerlendirelim

Dayanamadim ve kantesti yaptirdim iki saat sonra bakicam nette n sonuca bakalim nolcak

Canım kan tahlilini merak ettim bize de pazartesi kan tahlili yapalım rahim duvarı kalınlaşmış dedi bugün erken gebelik testinde 2.çizgiyi gördük 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…