- 11 Haziran 2014
- 61
- 6
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.421
Tebriklerr kizlar süper buay güzel haberler alıyoruz :) benimde bat dundu sanki peceteyle silince cok açık kahverengilik geliyo gibi arada ama cozemıyorum acaba bisey varmıdır yoksa hamile olabilirmiyim diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Martta Allah izin verirse kediler gibi hepimiz pırtlatıcaz bebişlerimizi 😊
Hadi inşallah senden de alalım güzel bir haber ben miratech erken gebelik testiyle bata 4gün kala öğrenmiş oldum 😊
İnşallah bebişte benim kadar sabırsız olmaz hayatı boyunca da beklemeyi bilir ben anne karnındaykende çok sabırsızmışım 8aylıkken ceee demişim 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adetin gecikirse direk kan ver canım snde bu sefer şansa birakma.bende yarın ogrenecem. Kısmet artık
Hayirlisi canim inşallah allah büyük ben 9 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldim birde kimyasal gebelik gecirdim ondan smdi aklım cikiyo erkenden yapamıyorum test mecbur bekliyorum bakalım bikaç gün gecsin bende güzel haberler veririm inşallah
Zambakcım yeni gördüm aynı gün öğrenmişiz seninde bebişin hayırlı uğurlu,sağlıkla gelsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaptim canim aynı testten alip silik bile cikmadi 10 temmuz adetim dunki yaptigim o iki test yanlis sonuc verdi demekki
Ama ben 20 dk.bekledim.oyle silik.cikmays basladi aksam da resimdeki gibi oldu
Kizlar ben 4 gun once sonuc veren o testten aldim ve once ciksaydi bise kan vermeye gidecektim silik bile cikmadi getek gormedim kan testi yapip bidaha uzulmeye beklicem adetimi ki olurum saglik olsun..
Ama ben 20 dk.bekledim.oyle silik.cikmays basladi aksam da resimdeki gibi oldu
Yok canım ya bende bisi cikmadi kagittada 15 dkdan sonrası ni dikkate alma y in yaziyor
Sana dedim guzelim inşallah canım yarin olsun biran önce.
Dun bel agrim vardi bayadir kasık agrimda var ama bende kum oldugu icin kumdan zannesiyordum bugun bel agrim cok artti ve kesin adet olvam ben dedim ki 10 temmuz adet gunum dayanamadim test yaptim cok silik çıktı ikinci cizgi umudum yok demistim en son sizde umudunuzu kaybetmeyinnn
Dayanamadim ve kantesti yaptirdim iki saat sonra bakicam nette n sonuca bakalim nolcak
Dayanamadim ve kantesti yaptirdim iki saat sonra bakicam nette n sonuca bakalim nolcak