TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Kızlar adete 3-4 gün kala tekrar ıslaklık hissediliyo demi yani gene mi yok buay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhabalar öncelikle allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize size bişey sormak istiyorum bu ay 2.ayım kendimce takvim hesabı yaptım geçtim adamın karşısına hadi işimiz var diyip durdum eşim 30yaşında bende 25 ve evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyor 1yıldır ben küçücüküm diyip erteliyordum ee yakın arkadaşlarımızın 4ü de şuan hamiş teker teker cinsiyet falan öğreniyolar iş başa düştü kalktım doktora gittim hiç bi sıkıntı yok başladık folik asite fethiyedeyim havalarda aldı başını gidiyo malum oruç falan evde kaldım kendi başıma belirti arayıp duruyorum durmadan tabi.. bugün hamile bir arkadaşım geldi yanıma ve senin göğüslere nolmuş böyle dedi ee çokta minyonum haliyle ortada öyle göze çarpıcak bişeyde yok bi de kirpiklerimi devamlı tararım ben badem yağı sürüp sabah kalktığımda biri edirneye biri karsa bakıyor tarıyorum tarıyorum düzelmiyor ya ben evde kendimi çok dinliyorum ya da kafayı yiyorum küçük bi ihtimal de bebiş yerleşip beni karıştırıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar adete 4 gün kaldi hic bi belirtim yok ama gecen ay kendimi cok dinledim kesin hamileyim dedim bu ay rahattim hic stres yapmadigimi düşünüyorum. Kürtaj olmustum ocakta.gecen ay adet olmadan once sadece sag gogsum sisip ağrıdı ve adet oldum kurtajdan once hic bole bisey olmuodu ikiside ağrırdi.simdi yine oyle bunu cok taktım kafama ya.sag gogsum acıyor sadece sanki solda hic can yok hic acimio.boyle sadece bi göğsü agriyan veya aciyan varmi?? Biri bisey desin cok üzülüyorum:KK43:

Kizlar adete 4 gün kaldi hic bi belirtim yok ama gecen ay kendimi cok dinledim kesin hamileyim dedim bu ay rahattim hic stres yapmadigimi düşünüyorum. Kürtaj olmustum ocakta.gecen ay adet olmadan once sadece sag gogsum sisip ağrıdı ve adet oldum kurtajdan once hic bole bisey olmuodu ikiside ağrırdi.simdi yine oyle bunu cok taktım kafama ya.sag gogsum acıyor sadece sanki solda hic can yok hic acimio.boyle sadece bi göğsü agriyan veya aciyan varmi?? Biri bisey desin cok üzülüyorum:KK43:

Valla cnm hamilelikte tek taraflı ağrı olacağını sanmıyorum.en azından benim hamileliğimde her ikiside Reglime on gün kala hem şiştiler hemde acıdılar.ama hamileliğe ait de hiç belirti olmadı hatta hep regl olucam diye bekliyordum.anlayacağın her insan farklı oluyor.istersen kan testi yaptır istersen gününü bekle idrar testi yap

Vallahi kizlar sikintidayim gunume 1 gun kaldi sanirim hafif bas donmelerim oluyor oruc beni yoruyor sanirim ama derdim o degil akintim.yesilimsibsanki ayrica hamilelik isini oluruna biraktim cidden bu konuyla ilgili hic konusmuyorum bile avantajim kimse bilmiyor ailelerden heleki

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Valla cnm hamilelikte tek taraflı ağrı olacağını sanmıyorum.en azından benim hamileliğimde her ikiside Reglime on gün kala hem şiştiler hemde acıdılar.ama hamileliğe ait de hiç belirti olmadı hatta hep regl olucam diye bekliyordum.anlayacağın her insan farklı oluyor.istersen kan testi yaptır istersen gününü bekle idrar testi yap
Yok zaten bnde pek hamilelikten demiyorumda kurtajdan sonra böyle olunca hormonlarda felan biseymi var diye korktum bu kurtaj benim cok dengemi bozdu zaten.gecen ayda tek tarafli agridi adet oldum yine öyle olcak gibi gelio kendimi hu ay hic heveslendirmedim zaten
Hani normaldede adet zamani sadece bi gogsu aciyan fln varmi normalmi diye merak ediyorum:KK43: saol canm..

Canim benim bugun bat gogus kasik agrisi bacaga saplanmasi hatta gibi belirtilerim varbi de atesim yuksek devam ediyo ama regl agrisina yoruyorum ins supriz olur yaa

canım öncelikle haklısın tabi ki kan testi yaptır iki günde tekrarla değer artışın güzelse sıkıntı yok demektir. İnallah bir sorun yaşamayacaksın cnm kötü düşünme asla. Waysofmom da kimyasal sonu hamile kaldı ve pıtpıt bile duydu maşallah sana da nasip olsun korkma. Herşeyin hayırlısı olsun.

amin canım benim amin orucluyken kan verılır mı acaba veren arkadaslar varsa yazabılırmı lutfen etrafımda kımseye soramıyorum hayırdır ne oldu dıye meraklanacaklar dıye

Kızlar gunaydınnn ,Rabbım bu mubarek gunlerde gonlunuze gore versınnnnn hepımızınnn,

bat'a 6 gün kaldı,bakalım neler olacak :S

amin canım benim amin orucluyken kan verılır mı acaba veren arkadaslar varsa yazabılırmı lutfen etrafımda kımseye soramıyorum hayırdır ne oldu dıye meraklanacaklar dıye

Kan wermek orucu bozmaz diye biliyorum ama seni yanıltıp webal almak istemem 190 dan öğrenebilirsiniz alo fetva hattı

Hoşgeldin özlemcim , geçmiş olsun öncelikle, inşallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın, Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin... En azından hamileliği tatmışsın, yaşayan biri olarak adetten önce insan hamile olduğunu anlayabilir mi????

İnşallah :) evet anlarsın fakat bi tuhaflık var bende şeklinde anlarsın. Daha çok psikolojik olarak bi tuhaflık hissetmiştim ben ve tamda adet olmam gereken gün yaptım testi. pozitif çıkmıştı. tabiri caizse salak gibi hissediyorsun, aynı gün öğleden sonra doktora gittim kese görünmüştü. haa bi de fiziksel olarak aynı adet olacakmışsın gibi. bu arada BAT dediğiniz ovülasyon günü mü ?

günaydın arkadaşlar, dün hiç nete giremedim bi ara hızlıca baktım ama bişeyler yazamadım. bugün memlekete doğru yola çıkıyoruz. BAT 8 temmuz salı, çok az kaldı ve bende ki belirtiler sanki yok oldu. hayatımda hiç ağrımadığı kadar göğsüm ağrıdı iğnelendi ama şimdi sadece şişler kasık ağrısından uyuyamadım 2 gece önce şimdi o da yok sadece akıntım devam ediyor. kesik süt gibi mutlaka var akıntım. valiz hazırlarken kendimi çok yordum acaba ondan mı oldu? off aman varsa nasipte bir valiz hazırlamayla gitmez herhalde. arkadaşlar yolda ailelerimize uğraya uğraya gideceğiz tekrar nete giremeyebilirim hafta içine kadar. lütfen dualarınızı esirgemeyin. RABBİM bebek isteyen herkesin gönlündekini versin. umarım hayırlı haberlerle dönerim size :))

günaydın arkadaşlar, dün hiç nete giremedim bi ara hızlıca baktım ama bişeyler yazamadım. bugün memlekete doğru yola çıkıyoruz. BAT 8 temmuz salı, çok az kaldı ve bende ki belirtiler sanki yok oldu. hayatımda hiç ağrımadığı kadar göğsüm ağrıdı iğnelendi ama şimdi sadece şişler kasık ağrısından uyuyamadım 2 gece önce şimdi o da yok sadece akıntım devam ediyor. kesik süt gibi mutlaka var akıntım. valiz hazırlarken kendimi çok yordum acaba ondan mı oldu? off aman varsa nasipte bir valiz hazırlamayla gitmez herhalde. arkadaşlar yolda ailelerimize uğraya uğraya gideceğiz tekrar nete giremeyebilirim hafta içine kadar. lütfen dualarınızı esirgemeyin. RABBİM bebek isteyen herkesin gönlündekini versin. umarım hayırlı haberlerle dönerim size :))

canım kesık süt seklınde akıntın var ıse bu enfeksıyon olabılır netten bır arastırsada kesık süt seılınde akıntı dıye

Hadi bakalim allah bizimle beraber gerci ben bu ay hic umitli degilim baska sorunlarim var ama hayirlisi

Bendede kum var kum dokuyorum canım olmayabılırmıs oyuzden , ve ben yumurtlama donemı fln kacırmıyayım dıye gun asırı ılıskı oldu , kasıklarımda agrı var ozellıkle solda ama sanırım kumdan ,kendımı dınlememeye calısıyorum Rabbım ol derse olur canım sen umıdını yıtırme ,sorunlarınında ustesınden gelırsın ıns hayırlısı ıle arkadasım

inşallah canımmmmm.:) salı çarşamba test yaptırırm ancak tabi adet olmazsam

Maalesef olmadı bu ay. Akşam kahverengi lekelenme oldu. Yinede ümidimi kaybetmedim. Yerleşmedir belki dedim ama sabah kırmızı kartı gördüm. Ben burdan agustos topiğine doğru yol alayım bari. Sende durumlar ne??

Bendede kum var kum dokuyorum canım olmayabılırmıs oyuzden , ve ben yumurtlama donemı fln kacırmıyayım dıye gun asırı ılıskı oldu , kasıklarımda agrı var ozellıkle solda ama sanırım kumdan ,kendımı dınlememeye calısıyorum Rabbım ol derse olur canım sen umıdını yıtırme ,sorunlarınında ustesınden gelırsın ıns hayırlısı ıle arkadasım

Amin insallah ikimizde en kisa zamanda iyi haberler veririz bekliyorum bak ona gore. :)

X