TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Canim benim bat yarin ama hic sasmaz sukur buna da. Buyuk ihtimal adet olucam sancilarim basladi rabbimden hayirlisi. Kasiklarim fena.

Benimde hiç şaşmaz. Agrılarım vardı birkaç gündür ama bu sabah kesildi. Bakalım ileriki saatler ne gösterecek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Test yapsana canım, varsa çıkar idrarda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçen ay test almaya giderken yolda adet oldum.haliyle almadan geri döndüm. Hevesle çıkmıştım evden hüzünle geri döndüm. Hatta yolda planlar yapıyordum. Bir tanede emzik alayım. Eğer pozitif çıkarsa hediye paketi yapıp eşime vereyim diye. Sonuç hüsran tabi. Sanki aynısını yasayacakmis gibiyim. Yarını beklesem daha iyi gibi.

Geçen ay test almaya giderken yolda adet oldum.haliyle almadan geri döndüm. Hevesle çıkmıştım evden hüzünle geri döndüm. Hatta yolda planlar yapıyordum. Bir tanede emzik alayım. Eğer pozitif çıkarsa hediye paketi yapıp eşime vereyim diye. Sonuç hüsran tabi. Sanki aynısını yasayacakmis gibiyim. Yarını beklesem daha iyi gibi.

Canim ben tek deneme o da zamaninda degil o yuzden adet bekliyorum. Senin umudun olsun tabi heyecanlanicaksin ama cok kaptirma ki surpriz olsun sonuc dusunme bence bi sure. Boyle hayal kirikligi yasayinca kafaya takip strese girersin mazallah. Ben bu ay degerlendiremedik temmuz ramazan agustos tatil yil sonuna kadar olur elbet diye avutuyorum kendimi. Bekle ki stresten uzaklas cnm bnm:)

Canim ben tek deneme o da zamaninda degil o yuzden adet bekliyorum. Senin umudun olsun tabi heyecanlanicaksin ama cok kaptirma ki surpriz olsun sonuc dusunme bence bi sure. Boyle hayal kirikligi yasayinca kafaya takip strese girersin mazallah. Ben bu ay degerlendiremedik temmuz ramazan agustos tatil yil sonuna kadar olur elbet diye avutuyorum kendimi. Bekle ki stresten uzaklas cnm bnm:)

Haklısın canım düşünmemeye çalışıyorum ama strestenmidir yoksa çokmu dinliyorum kendimi bilmiyorum ama aşırı akıntım var. Haliyle adet oldum sanıp koşuyorum lavaboya. Olmadığı mı görünce mutluluk tavan tabi. Ama yoksa bile sabahtan beri iç çamaşırıma her baktığımda yaşadığım sevinç baya bi yeter bana galiba. Sende umudunu kaybetme.

kızlarrr kritik günlerin ilkini atlattım adet olmadan :) bugün 28.günüm sabah kalkınca adet oluyorum sandım benim adetim bel ağrısı ve büyük abdestimle beraber gelir afedersiniz.aynen öle oldu ama gelen giden yok.28-30 günde oluyorum.yarını ve haftasonunuda atlatırsam Allahın izniyle umut başlar.:KK52: ve 9 temmuz bizim 3.evlilik yıl dönümümüz ogün gidip test yaptıracam :)

Merhaba kızlar bu gün bat günüm. Heyecan dorukta. Bu gün benim gibi lavaboya defalarca kontrol etmek için yüz kere gidenler ve her seferinde umutlananlar burda mı? ?

aynen canım benimde bugün kritik gün 28.günüm 28-30 günde olurum.benim bel ve büyük abdestle gelir adetim afedersiniz busabah kalıkınca aynen koştum wc ye ama gelen giden yok :)inşallah gelmezler.yarını ve haftasonunuda atlatırsam umut var demektir.kasıklarımda ara ara rahatsız etmeyen batmalar var.:KK52:

aynen canım benimde bugün kritik gün 28.günüm 28-30 günde olurum.benim bel ve büyük abdestle gelir adetim afedersiniz busabah kalıkınca aynen koştum wc ye ama gelen giden yok :)inşallah gelmezler.yarını ve haftasonunuda atlatırsam umut var demektir.kasıklarımda ara ara rahatsız etmeyen batmalar var.:KK52:

Hadi inşallah canım. Hayırlı haberleri verelim senle inşallah. :KK66:

Dualarım seninle bende önemli mevzuları bir müddet kendime saklarım, büyüsü bozulmasın ,nazar değmesin diye inşallah Güzel Allah'ım gönlüne göre verir... İnşallah

amin canım ALLAH razı olsun senındegonlundekı neyse onu versın rabbım sana opuyorum ıyı aksamlar...:KK54:

gerçi burda biyerde okumuştum dr a sormuş bi arkadaş yüksek çıkması gebeliğimi gösterir diye dr da hayır demiş sadece yumurtlamaı gösterir demiş.eşinde ki sıkıntı ne canım ?

Morfoloji 2
4 yillik evliyiz biz artik pisikolejimiz bozuldu esimde varikosel var amelyat gerekiyor ama esim eylulu bekliyor ozelde olmak istiyor benim yasim 35 senin durum nedir

Morfoloji 2
4 yillik evliyiz biz artik pisikolejimiz bozuldu esimde varikosel var amelyat gerekiyor ama esim eylulu bekliyor ozelde olmak istiyor benim yasim 35 senin durum nedir

canım benim eşimdede ileri derece varikosel vardı gecen sene mart ayında ameliyat oldu.dr ameliyat olmasanda çocuğun olur ama geç olur dedi.3 senelik evliyiz 31 yaşımdayım.ileri hareketi 0 dı ileri yavaş hareket %53 falan dı.sayısı da normaldi.çeşitli vitamin ilaçları içti ameliyattan sonra.keçiboynuzu kürü içirdim.ameliyattan 10 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.bende sorun yok çok şükür herşeye bakıldı bendede.ama boş gebelikten kürtaj oldum 4 ay önce.hamile kaldığım ay eşim yeniden test yaptırmıştı ve sonuçları çok ii çıktı.morfolojisi %8 şimdi 7-8 dr la görüştüm hamile kalmanıza engel hiç bir durum yok dedi.hatta kürtajı yapan dr boş yere ilaç içmişsiniz içmeyin dedi.6 ay doğal haline bırakın olmazsa ozaman tedaviye başlayın dedi.kürtaj sonrası bu 2.denememiz.kür uyguladınız mı hiç canım eşine?

canım benim eşimdede ileri derece varikosel vardı gecen sene mart ayında ameliyat oldu.dr ameliyat olmasanda çocuğun olur ama geç olur dedi.3 senelik evliyiz 31 yaşımdayım.ileri hareketi 0 dı ileri yavaş hareket %53 falan dı.sayısı da normaldi.çeşitli vitamin ilaçları içti ameliyattan sonra.keçiboynuzu kürü içirdim.ameliyattan 10 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.bende sorun yok çok şükür herşeye bakıldı bendede.ama boş gebelikten kürtaj oldum 4 ay önce.hamile kaldığım ay eşim yeniden test yaptırmıştı ve sonuçları çok ii çıktı.morfolojisi %8 şimdi 7-8 dr la görüştüm hamile kalmanıza engel hiç bir durum yok dedi.hatta kürtajı yapan dr boş yere ilaç içmişsiniz içmeyin dedi.6 ay doğal haline bırakın olmazsa ozaman tedaviye başlayın dedi.kürtaj sonrası bu 2.denememiz.kür uyguladınız mı hiç canım eşine?

Canim cok uzuldum insallh en kisa zamanda allh bebek nasip eder son 2 aydir keci bounuzu pekmezi iciuor bakalim hayirlisi benim sonuclarda sorun yok cok sukur simdilik sorumumuz morfoloji :KK43:(

X