TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

tatlım adetin 2. gunu gitmiştim.. fsh yuksek dedi.. bu senin kaderinn.. kaderim diyip kabulleneceksin bende sana çocuk olması için yardım edecem dedi:KK43: yumurta frezervim az demekmiş yuksek fsh... onların lab. sonuçlarında ust deger 9.00 oldugu için benm degerim de HİGH yani yuksek yazaıyordu... normal yolla 4 ay denedim (fshımın yuksek oldugunu bilmeden) sonra doktora gttim fsh yuksek dedi 2 ay klomen kullandım sonuç.. negatif... bu ay tedavi istemiorum bıktımmm demekki olmuyor dedim... o da biraz seni dinlendireölim bi rahim filmi çekelim dedi.. sonra 2 ay seni kendi haline bırakacam dedi.. 30 haziranda hsg yapılcak umutt edebilmek bile zorrr kendini umutlandırmak.. ne bileyim...

canım normal yolla 4 ay denedikten sonra mı dr a gittin? fsh için falan?

arkadaşlar benim bat 28 hazirandı..bugün kahverengi leke geldi..gerisi gelir artık...:KK43:çok üzgünüm ya..ne olur kendiliğinden olsa..aşılama yaptırmam lazım yine.bu iğne,ulturason,hastane uğraşmak çok zooorrrrr..ramazan sonu 2.aşılama olucak inş.bu ay normal denedik ama yine hüsran..:KK53:

inş canım ya daha yolun en basındayım , daha yenı basladık calısmalara en kısa zamanda hepımıze nasıp olsun İNŞALLAH

sizin adetlerınız fln duzenlımı ?kac yasındasınız pekı?

benim adetim düzenli ama yine de tahlillerde yumurta rezervimde azalma varmış, yaşım 35..eşimde varikosel var.yaşı 37 o sebeple tüp bebeğe karar verdik

Ben genel kontrol icin gitmiştim. Dedim 3aydir gebelik olmadı alttan muayene etti anatomik olarak bişey yok adetin 3.gunu gel hormonlaina bakalım dedi.gecen ay sakladım gitmedim.bu ayda 3.gunu pazar gününe geliyo. 4.gunu veya 2.gunu gitsem sorun olur mu kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben genel kontrol icin gitmiştim. Dedim 3aydir gebelik olmadı alttan muayene etti anatomik olarak bişey yok adetin 3.gunu gel hormonlaina bakalım dedi.gecen ay sakladım gitmedim.bu ayda 3.gunu pazar gününe geliyo. 4.gunu veya 2.gunu gitsem sorun olur mu kızlar

ben 2. gunde oluyor dıye bılıyorum canım ama arayıp bılgı alma ımkanın varsa bı ara hastaneyı

32 günde bir adet oluyorum genelde adetten sonra 12.gün korunmasız ilişki yaşadık .üstünden 6 gün geçti kasıklarım ağrıyo ve çok az pambelik geldi adetime daha 13 gün kadar var sizce??????

Canım devlete gittim telefonu bile açmaz bunlar :-D

Canım 28 gunde bir benim. Bu 2 gun takvimde denk geliyo ama şimdi yaptım gene silik. Yarın 14. gun bakalım. Ben 3 aydır uğraşıyorum tatlım. Sen ne zamandır?

benimde 27-28 günde bir oluyor bugün 12.ci günün benimde silik çıktı cnm bende 28 yaşındayım 8 aydır uğraşıyorum ama daha gelen giden yok :KK15: dr gittim iki gün önce yaz sonuna kadar hamile kalamazsan gel dedi 3 ay kendi halimize bıraktı bizi :KK1:

Son düzenleme:
32 günde bir adet oluyorum genelde adetten sonra 12.gün korunmasız ilişki yaşadık .üstünden 6 gün geçti kasıklarım ağrıyo ve çok az pambelik geldi adetime daha 13 gün kadar var sizce??????

cnm pembe genelde ya yumurtlama belirtisi yada yerleşme belirtisi ama ben senin yerinde olsam bugünü de değerlendirirdim yastık kalçada şeklinde :KK34:

cnm pembe genelde ya yumurtlama belirtisi yada yerleşme belirtisi ama ben senin yerinde olsam bugünü de değerlendirirdim yastık kalçada şeklinde :KK34:

daha önce hiç yumurtlama belirtisi olmazdı ama ben yine de bugünü değerlendiriyorum öyleyse hem korku hem istek :KK20::21:

benimde 27-28 günde bir oluyor bugün 12.ci günün benimde silik çıktı cnm bende 28 yaşındayım 8 aydır uğraşıyorum ama daha gelen giden yok :KK15: dr gittim iki gün önce yaz sonuna kadar hamile kalamazsan gel dedi 3 ay kendi halimize bıraktı bizi :KK1:

çok kafaya takıyorum ya takmamayı başaran var mı acaba.
spora yürüyüşe falan başladım kafa dağatmak için.iş yerinde bile hiçbişeye konsantre olamıyorum.
ben 22 yaşındayım.sandımki hemen kalacam poff:KK50:

X