- Konu Sahibi Whiteandblue
inşallahhh gülümmmm inşallahhhh burdaki butun arkadaşlarım butun kızlardan Allah razı olsun.. hepimizin yuzu gulsun inşallhh
amin cnm inş bizde buralara hamileyiz diye yazıcaz bir gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahhh gülümmmm inşallahhhh burdaki butun arkadaşlarım butun kızlardan Allah razı olsun.. hepimizin yuzu gulsun inşallhh
tatlım adetin 2. gunu gitmiştim.. fsh yuksek dedi.. bu senin kaderinn.. kaderim diyip kabulleneceksin bende sana çocuk olması için yardım edecem dedi yumurta frezervim az demekmiş yuksek fsh... onların lab. sonuçlarında ust deger 9.00 oldugu için benm degerim de HİGH yani yuksek yazaıyordu... normal yolla 4 ay denedim (fshımın yuksek oldugunu bilmeden) sonra doktora gttim fsh yuksek dedi 2 ay klomen kullandım sonuç.. negatif... bu ay tedavi istemiorum bıktımmm demekki olmuyor dedim... o da biraz seni dinlendireölim bi rahim filmi çekelim dedi.. sonra 2 ay seni kendi haline bırakacam dedi.. 30 haziranda hsg yapılcak umutt edebilmek bile zorrr kendini umutlandırmak.. ne bileyim...
canım normal yolla 4 ay denedikten sonra mı dr a gittin? fsh için falan?
evet normal yolla 4 ay kadar ugraştık olmayınca neden olmuyo acaba diye doktora gittik adetşmşn 2. gunu çağırdı kan testi veee fsh yuksek çıktııı...
1 yıl hiçbir şey yapmıyorlar diye biliyorum
inş canım ya daha yolun en basındayım , daha yenı basladık calısmalara en kısa zamanda hepımıze nasıp olsun İNŞALLAH
sizin adetlerınız fln duzenlımı ?kac yasındasınız pekı?
beni kandırmışlar
benim adetim düzenli ama yine de tahlillerde yumurta rezervimde azalma varmış, yaşım 35..eşimde varikosel var.yaşı 37 o sebeple tüp bebeğe karar verdik
Ben genel kontrol icin gitmiştim. Dedim 3aydir gebelik olmadı alttan muayene etti anatomik olarak bişey yok adetin 3.gunu gel hormonlaina bakalım dedi.gecen ay sakladım gitmedim.bu ayda 3.gunu pazar gününe geliyo. 4.gunu veya 2.gunu gitsem sorun olur mu kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım 28 gunde bir benim. Bu 2 gun takvimde denk geliyo ama şimdi yaptım gene silik. Yarın 14. gun bakalım. Ben 3 aydır uğraşıyorum tatlım. Sen ne zamandır?
32 günde bir adet oluyorum genelde adetten sonra 12.gün korunmasız ilişki yaşadık .üstünden 6 gün geçti kasıklarım ağrıyo ve çok az pambelik geldi adetime daha 13 gün kadar var sizce??????
Canım devlete gittim telefonu bile açmaz bunlar :-D
cnm oluyormuş ikinci günü de 4cü gün de oluyormuş ama iki daha iyi bence
cnm pembe genelde ya yumurtlama belirtisi yada yerleşme belirtisi ama ben senin yerinde olsam bugünü de değerlendirirdim yastık kalçada şeklinde
benimde 27-28 günde bir oluyor bugün 12.ci günün benimde silik çıktı cnm bende 28 yaşındayım 8 aydır uğraşıyorum ama daha gelen giden yok dr gittim iki gün önce yaz sonuna kadar hamile kalamazsan gel dedi 3 ay kendi halimize bıraktı bizi