- 23 Mart 2014
- 481
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
Allahım yardım etsin
diyecek bişey bulamadım
O muhakkak ki en doğrusunu bilir
Sağol canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım yardım etsin
diyecek bişey bulamadım
O muhakkak ki en doğrusunu bilir
haklısın zaten tam anlamıyla yapamıorumki... benide düşün bak.. yumurtalarım büyümüorr ve rezerv az o yuzden incirr, fsh yuksek o yuzdende hayıtla aslan pençesi,, birde pco var ama soğan kürü yapmıorum... Allahımmmm en iyisini bilir ama benimm 9 ay oncesine kkadar pco'm yoktu...
Canim senin yasin kaç.bir de FSH kac.PCO için mutlaka soğan kuru yap.
benim yaşım 28 .. fsh 9.88
SORU
Aynı anda 1 den fazla kür uygulayabilir miyim?
CEVAP
Bir kür uygulanırken, farklı bir amaç için 2. kür uygulanamaz. Eğer, uygulanacak olan 2.kür oral (içme) değil ise, 2. kür rahatlıkla aynı gün içerisinde uygulanabilir. Örneğin, romatizma kürü uygulanırken sinüzit kürü eş zamanlı olarak uygulanabilir. Çünkü, romatizma bitkisel kürü içilerek uygulanırken, sinüzit bitkisel kürü sadece dıştan uygulanmaktadır. Eğer, sinüzit kürü de içme olarak uygulama gerektirse idi, bu taktirde uygulanmaması gerekirdi. İki kürden bir tanesine öncelik tanıyarak uygulamak gerekir.
Kısaca, eğer farklı iki rahatsızlık söz konusu ise ve her iki kür de bitkisel çay içimi şeklinde önerilmiş ise, aynı zamanda iki kür uygulanamaz.
Ben de fsh 9 10 ile hamile kaldim.simdi de 10 üzülme biraz olsun rahatla
Canım bnimde dün yaptım 12.gündü mesela t çizgisi gene silik.aynen akıntı mevcur bnde de.merhaba kızlar benim döngümün 10. cu günü söylemesi ayıptır akıntım şeffaf iki gündür ama ovu testi yapıyorum tek çizgi çıkıyor yumurtluyormuyum yoksa yumurtlamıyormuyum anlamadım bilgisi olan varmı :44: yardımcı olun kızlar:44:
olur canım öyle şeyler takılma yumurtlama günlerin değişebilir regl günlerinde değişebilir o kadar oynamalar olabilir önemli değil
Canım bnimde dün yaptım 12.gündü mesela t çizgisi gene silik.aynen akıntı mevcur bnde de.
ama snde c çıkıp t hiç çıkmıyorsa da aynı şey negatif cnm.bugün 13.de bidaha yapacam haber veririm.
cnm bir şey sorabilirmiyim fsh nezaman ve nasıl yapılıyor benim de 8 aydır olmuyor ama bana dr bişey söylemedi nezaman yaptırmam gerekiyor :) cnm şimdi netten okudum ben reglimin 3 günü gitmiştim hormon testi ypmışlar o herhalde sonuçlar normal dedi dr ama senin ki de normal cnm 10 ve altı normalmiş öyle yazıyor okuduğum sayfada üzülme :) böyle yazıyor :)
Adetin 3. gününde bakılan FSH hormonu değerinin 10 ve altında olması normal kabul edilir. Adetin diğer zamanlarında bakılırsa daha yüksek çıkabilir ve sonuç yanıltıcı olabilir bu nedenle özellikle foliküler fazın başlangıcında yani adetin ilk günlerinde ölçüm yapılmalıdır.
tatlım adetin 2. gunu gitmiştim.. fsh yuksek dedi.. bu senin kaderinn.. kaderim diyip kabulleneceksin bende sana çocuk olması için yardım edecem dedi yumurta frezervim az demekmiş yuksek fsh... onların lab. sonuçlarında ust deger 9.00 oldugu için benm degerim de HİGH yani yuksek yazaıyordu... normal yolla 4 ay denedim (fshımın yuksek oldugunu bilmeden) sonra doktora gttim fsh yuksek dedi 2 ay klomen kullandım sonuç.. negatif... bu ay tedavi istemiorum bıktımmm demekki olmuyor dedim... o da biraz seni dinlendireölim bi rahim filmi çekelim dedi.. sonra 2 ay seni kendi haline bırakacam dedi.. 30 haziranda hsg yapılcak umutt edebilmek bile zorrr kendini umutlandırmak.. ne bileyim...
cnm olumsuz düşünme allahtan ümit kesilmez hayıt tohumu iyi geliyormuş diye duydum hormonları düzenliyormuş yanında da incir kürü yap bakmışsın tutar ümidini kesme rabbim çok büyük 1 yumurta olsun yeter rabbim isterse :) bende açık yumurtalık ameliyatı oldum benim de çikolata kistim var olmuyor 8 aydır hormondan mı kistten mi bende bilmiyorum :44:
yumurtalıklardaki kistler içinmi amliyat oldun anlamadım .. ço kgeçmiş olsun canımm yaa...
evet cnm 3 yıl önce ikitane çikolata kistim vardı onları aldılar ozaman bekardım hemşire demişti ki 2 yıl içinde evlenip hamile kalmazsan yine gelirsin buraya inanmamıştım ozaman 8 aydır evliyim kist yine çıktı sol tarafta 5 cm ameliyat diyorlar yine anlayacağın ne rezerv kaldı ne yumurta ama yinede diyorum ya allahtan ümit kesilmez bizim de olucak inş :)
evet cnm 3 yıl önce ikitane çikolata kistim vardı onları aldılar ozaman bekardım hemşire demişti ki 2 yıl içinde evlenip hamile kalmazsan yine gelirsin buraya inanmamıştım ozaman 8 aydır evliyim kist yine çıktı sol tarafta 5 cm ameliyat diyorlar yine anlayacağın ne rezerv kaldı ne yumurta ama yinede diyorum ya allahtan ümit kesilmez bizim de olucak inş :)
Allahım sana şifanı versin inşallahhhhhhh.. sen moralni yuksek tut olurmuuu