TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Yaslarimiz ayni canim bizde ilk bebek icin calismalari baslatiyoruz bu ay:)

canim sen ortak noktalarla sohpet etmeye baslarsan kimse cevap vermemezlik etmez. Yanlis anlamissindir sen yavas yavas anlarsin herkesin ne sicakkanli oldugunu:)

Canim ctesi bi calisma oldu persembe ovulasyon gunum bakalim firsat bekliyorum:)

hayırlısı kızlar inş temuzda göbüşler dolar:KK1:

Blackberry iyi akşamlar canım, ben bugün adet oldum 2 gün gecikmeli olarak, yeni bat 15 Temmuz listeye ekler misin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ekliyorum cnm uğur getirsin inşallah.

BlackBerrycim Naber tatlm napiosn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba tatlım düğün felan vardı babannem bendeydi giremedim. bugün de hiç keyfim yok. sanırım klimalar çarptı biraz ateş basması da olunca kemiklerim ağrıyor bugün zoruna yemekle felan uğraştım. siler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor çalışmalar bakalım?:KK54:

Bende yeniyim evham stres yapma :) derim
Biz 3 senedir deniyoruz arada tabi ki biraktik Ben cok yiprandim ama Suan tekrar basladik Insallah Gelecek aya umitliyiz bir sorun bizde Yok umarim hepimiz Gelecek aya gobusu doldururuz

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

inşallah inşallah seni çok iyi anlıyorum evet yıpranmışsındır burda birbirimize moral vermeliyiz bence her şey psikolojik biliyomusun yani her şey bizde bitiyor nasıl bir yol bulmalı da kafaya takmamalı ve adet günü yaklaştığında gün saymamalı onun çözümünü bulmalıyız bence :) evet forumda bize neden kimse yazmıyor :KK43:

Cnm spor yap sabah kalkinca aynanin karsina gec bugun ne kadar guzelsin fistik de yanagindan makas bak gunun nasil guzel positif gececek :KK66:
Demesi kolay ama uygulamasida kolay inan Bana kitab oku dolasmaya cik esine guzel gorun oda fark edecek el isi yap arkadas akraba ziyareti yap dusunmemeye calis Ben oyle yapiyorum artik esim degisimin farkinda beni mutlu gorunce adamin beni daha cok sevesi gelmis :KK66:

Bende yeniyim evham stres yapma :) derim
Biz 3 senedir deniyoruz arada tabi ki biraktik Ben cok yiprandim ama Suan tekrar basladik Insallah Gelecek aya umitliyiz bir sorun bizde Yok umarim hepimiz Gelecek aya gobusu doldururuz

inşallah inşallah. Cevap yazdım ama görünmüyor daha çözemedim forumu :) öncelikle hoşgeldik :)çoğu arkadaşım böyle durumların psikolojik olduğunu söylüyor yani kafaya takmamamız gerekiyor ama işte nasıl ? sorun orda

Hosbulduk :) bende cozmeye calisiyorum ay sirk kurulmus evimin dibine aslan fillerin sesi geliyor :)

Dediklerimi uygula bak nasil rahat olursun

Cnm spor yap sabah kalkinca aynanin karsina gec bugun ne kadar guzelsin fistik de yanagindan makas bak gunun nasil guzel positif gececek :KK66:
Demesi kolay ama uygulamasida kolay inan Bana kitab oku dolasmaya cik esine guzel gorun oda fark edecek el isi yap arkadas akraba ziyareti yap dusunmemeye calis Ben oyle yapiyorum artik esim degisimin farkinda beni mutlu gorunce adamin beni daha cok sevesi gelmis :KK66:

evet haklısın pozitif düşünmek lazım ki güzel sonuçlar alalım elimden geleni yapıcam bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız :)

Kızlar neler yapıyorsunuz.. Reglın gecıkmenın 2. Günündeyım. Bugün öğlen karamel rengınde sarı akıntı geldı. Zaten bırkac gündür sarı akıntı gelıyor ama bugünkü yoğun kıvamdaydı. Dünkü ovulasyon testım pozıtıf belırgın hafıf silik. Erken gebelık testınıde bugün yapmayı düşünüyorum. Bırkac gün öncede sümüksü akıntı gördüm beyaz bırkere. Hafif batmalarım oluyor e yorgunluk.
Kızlar sizce ben hamilemıyım... Ovulasyon neden regl günü pozıtıf cıksın? Ve bu sarı azda olsa akıntılar.. Bilen veya böyle yaşayan bırı varsa yardımcı olabilirmi cok merak edıyorum kızlaar ya ????
Kızlar az önce kahverengı akıntım geldı normel adet gıbı sızce adetmı oldum ??

:18:
Kızlar neler yapıyorsunuz.. Reglın gecıkmenın 2. Günündeyım. Bugün öğlen karamel rengınde sarı akıntı geldı. Zaten bırkac gündür sarı akıntı gelıyor ama bugünkü yoğun kıvamdaydı. Dünkü ovulasyon testım pozıtıf belırgın hafıf silik. Erken gebelık testınıde bugün yapmayı düşünüyorum. Bırkac gün öncede sümüksü akıntı gördüm beyaz bırkere. Hafif batmalarım oluyor e yorgunluk.
Kızlar sizce ben hamilemıyım... Ovulasyon neden regl günü pozıtıf cıksın? Ve bu sarı azda olsa akıntılar.. Bilen veya böyle yaşayan bırı varsa yardımcı olabilirmi cok merak edıyorum kızlaar ya ????
Kızlar az önce kahverengı akıntım geldı normel adet gıbı sızce adetmı oldum ??

cnm inşallah bebeğin gelmiştir ...

Kızlar nolur yardım edın iki hün önce test yaptım 6.27di bu gun yaptın 14.97 cıktı ama adet oluyorum ben doktor progestan iğne verdi düşük mü yapıyorum ki acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben iki kere düşük yaptım ama böyle birşeyi yaşadım aynı günümde kahfe rengi geldi bir iki damla sonra kesildi ...

canım cok gecmıs olsun Rabbim bırdaha yasatmasın. Benımkı akıntı seklınde geldı oyüzden rreglmı dıye düsünüyorum ıns gelmez devamı test yapıcam

X