TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Hepinizin kandili mübarek olsun canlar. Rabbim dualarimizi kabul etsin hayirli beratlarimiz olsun hepimizin. İnşallah hepimizin beratlarinda hayirli evlatları vardır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tüm mahlukatın sesini bile duyan RAbbin senin sesini mi duymayacak saniyorsun....ALlah ümidini kesmeyenlerle birliktedir....ALlah hepinizi n dualarini kabul etsin kizlar.r...ANne adaylarimiz saglikla bebeklerin izi kucaginiza alin inşallah AMİİİN........

Kızlar marifetname diye bişi var cinsel öğütler var içinde google da da yazıyor bir okuyun derim ben ;-)

Valla şöyle bir baktım ama çok saçma geldi bana...
300 yıl önce yazılmış bişey zaten bir sürü batıl inanç var içinde. ..

Aminnn Rabbim o kadar büyük ki acilan elleri asla geri çevirmez. Bu gece edilen but n dualarin kabul olması dileğiyle..
Valla şöyle bir baktım ama çok saçma geldi bana...
300 yıl önce yazılmış bişey zaten bir sürü batıl inanç var içinde. ..

Merak ettim ya bende hakim bi :)

Sevgili anne adayları, bu mübarek gecede dilerim tüm kalbimizle istediğimiz evlatlarimiza kavusuruz. Bende yeni gebis bir anne olarak bir kaç ay denedikten ve hemen stres yapmaya basladiktan sonra, mart ayında gebis kaldım, sizlerle çok net olanları paylaşmak istiyorum;
Yumurtlama takibi yaptığım için o ay yumurtlamadan 1 ve 2 gün önce ilişki olduğunu ama yumurtlama günü ve sonrasında olmadığına eminim. Yani yumurtalama günü ve öncesini asla es gecmeyin. Ben tam gününü bekliyordum oysa ki.
O iki gece de sabaha kdr uyudum ve hiç kalkmadim.

Herkese hayirli evlatlar nasip etsin Allah'ım.

sabah dr a gidecem yine adetimin beşinci günü bakalım klomen mi verecek yine. gitmeyecektim nerdeyse ama gitmeliyim kendimi ikna ettin. nerdeyse yarın klomeni alıp kafama göre beş gün kullanacaktım ama vazgeçtim. offf stres bastı beni yeminle yine gece gece. hadi yine kimyasal olursa

Canim iyi geceler kafana takma. İnşallah Dr la guzel bi buluşma olur. Rabbim tez vakitte gondersin bebisi inşallah.

Kadana gore icmemen daha iyi belki başka bir önerisi olacak Dr un. İnşallah güzel geçsin

Canim yumurta catladiktan oncesinde kiz bebek sansi yuksek diyorlar. Cinsiyeti bildir bize olur mu ? :)

Canim iyi geceler kafana takma. İnşallah Dr la guzel bi buluşma olur. Rabbim tez vakitte gondersin bebisi inşallah.

canım bu sefer başka dr a gittim arkadaşımın ebe olduğu hastanede onun tavsiye ettiği dr. yapacak bi şey yok şimd,, ded, prl düşük çıktı bu sefer de ama o sorun değil galiba. adetinin 10. günü yine gel dedi. iyi mi kötü mü anlamadm. klomen kullandığımı söyledim geçen ay bu ay verecek misiniz dedim hayır dedi.

Blacberrycimmmmm bat 20temmuz temmuza kaldım bu ayda es geçtimmmmm yazarsan sevinirim

Ablacımm yaş 24 bat 20 temmuzzz yazar mısın haziran ı boş Geçiyorummm...sen nasılsınnn herşey iyi mi

BlackBerry beni de temmuza at yeni topik yeni umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…