TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

mrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum.bütün sayfaları biraz atlayarak da olsa okudum .bizde 10 aydır korunmuyoruz doktora gittim muayene etti hormon testleri falan her şeyin normal dedi 12 ayını doldur olmazsa rahim filmi çekeriz dedi.acaba simdi çektirmeliyim yoksa doktorun dediği gibi beklemeli miyim karar veremedim.soğan kürüne başladım .1 haziran da regl oldum. 28 nde tekrar regl değil hamile olurum inşallah.Hamileyim yazanların yazılarını okurken bile ne kadar hecanlandım bilemezsiniz.rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlık bir şekilde evlatlarını kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH.
haziran a yazmıstım temmuzu şimdi gördüm aynısını kopyaladım yapıştırdım:::)))) :) 28 haziran regl tarhm benide listeye ekler misinizzz:

Son düzenleme:
Selam bayanlar Ben yeniyim almanyadan katiliyorum Insallah temmuzda benimde gobusum dolsun dilegi ile
4 yildir evliyim 2 dusuk yaptim bundan 3 yil once sonrasinda korunmadim ama Dikkat ettik hamile kalmamak icin simdi hemsirelik okuyorum 27 yasindayim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Yarim kaldi özür

Esimle hep gecimimiz olmadi ama artik oturdu evliligimiz cok sukur.
Son 10 aydir cok istekliyim cocuk icin ama erkeginde istekliyim demesi gerektigini hem anladim hem ogrendim. O Ben Suan hazir degilim dedikce hamile kalmadim her ay 5-10 Adet gebelik testi aldim cok para harcadim ona dair ama bisey olmadi Suan esim gercekten hazir ve artik Insallah gobusun dolsun diyor. Allahin izniyle tabiki Insallah.
Ama aksilik kist varmis ki Suan patladi simdiki adetimle Doktor yardimci oldu. Arti bu kist 2 aydir 27 gunluk siklusumu 33-32 cikardi
Insallah dogru iliski ve yumurtlama tarihlerinde artik Insallah olsun diye dua ediyorum Eger hamisler varsa aramizda okuyan nolur bol bol dua edin bizim icin saygilar emn

Nasıl gidiyor çalışmalar kızlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl gidiyor çalışmalar kızlar.

Bebeğim ben daha başlamadı iki gün sonra başlıycaz kür falan yapmıycam çünkü ailede şeker var bende de çıkabilir bakalım salıdan itibaren başlıycaz :-D

Bebiş beklerken no stres :)

Blackberry iyi akşamlar canım, ben bugün adet oldum 2 gün gecikmeli olarak, yeni bat 15 Temmuz listeye ekler misin canım

Yeni katilanlar hosgeldiniz kizlar sol yum.agriyo.reglimin 7.gunu bugun ovulasyon yaptim negatif tabisiii hergun yapayimmi sizce elimde 55tane fln varda

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

nbr sekercım nasılsın :) sende kecıboynuzuna basladın sanırım. bende kecıboynuzu pekmezı aldım.sabah 1yk esıme yedırıyorum. benım de yemem gerekır mı bılgın war mı ?

Kizlarr bende bu topigi yeni gordum hazirandaydim bende. Benide eklermisiniz yeni bat 10 temmuzz inşallah bu ay bol bol hamis haberleri alirizz içinde bizde olalimmm :)

nasil da mecburmusuz sabretmeye ☆★☆

foruma yeni üye oldum öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.ben 3 yıllık evliyim 6 ay bebek sahibi olmaya karar verdik ve korunmayı bıraktık fakat maalesef karar vermekle olmuyormuş ben biraz evhamlı olduğum için 4 ayın sonunda doktora gittim bir sorun olmadığını söyledi bu ay adetim 6 gün gecikti ve ben inanılmaz ümitlendim veeee sonuç hüsran.sanırım kendi kafama taktığım için adetim gecikti.benim durumumda olupta kafayı takmamayı başaran varsa bana yardımcı olabilirmi çok zor durumdayım

Bende yeniyim evham stres yapma :) derim
Biz 3 senedir deniyoruz arada tabi ki biraktik Ben cok yiprandim ama Suan tekrar basladik Insallah Gelecek aya umitliyiz bir sorun bizde Yok umarim hepimiz Gelecek aya gobusu doldururuz

Ama yenilere hosgeldin diyip cevap bile vermiyorlar beni uzuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…