TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Lekelnme degil.ama herzamnkinede benzemiodu..pazartesi aksam oldm dun aksamdan beri yok..gogus uclarm ara ara sizlio baska bissi yok ama anlamadm valla

Tatlim ben önceki hamileligimde yasadim.adet günü az bir lekelenme daha sonra yok.git bir tane test al.aklinda soru kalmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bun stresten nasil vazgeccez acaba :)

bende öğütememiştim tatlım bütün bütün zor oluyo ama suyla gideri var inşallah şifa olur bebiş gelir tatlım..

Ya bun stresten nasil vazgeccez acaba :)

hayatım farklı uğraşlar edinerek vazgeçicez. mesela keçeden birşeyler yap evdeki parça kumaşlardan veya el örgüsü ile uğraş. olmadı nette oyun oyna. aklına geldikçe ondan kaçman lazım ve ilişkiye girerken kesinlikle bebek için değil istediğin için birlikte olman lazım.

Çalışıyorum zaten öğretmenim aksam gelincede ev işi ama stres olmaya basladm olmadkca ilk hamile kaldigimda hemen ilk ay olmustu kurtajdan sonra olmuyor biseymi var diye stres yapıyorum busefer iliskide görev gibi oldu

Black canım maşallah herikitarafada yetişiyorsun. Nasıl geçiyor ilk günler. Keseyi gördünüz mü?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yapayım tatlım yetişmeye çalışıyorum. iki taraf diyom şubat 2015 topiği de bana devretti kazen saolsun 3 liste takibi var biraz zor oluyor ama idare ediyorum çok şükür.
Kesemizi inşallah cumartesi göreceğiz canım. Oğlumu da götürcem sabırsızlanıyor kardeşini görmek için. Pedagoğumuz götürün görsün dedi. Kıskançlığını azaltmak için elimizden gelein yapacağız inşallah faydası olur.

Cismalara bu gun start vericemmmn jeci boynuzunada basliycam

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Hayırlısı iolsun inşallah bu ay güzel haberler ver tatlım bize.

O bebekler bu gobislere gelecek!!!iste o kadar!!!tabiii Allahin izniyle

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Aynen tatlım inşallah hepinizi hamiş edeceğiz hayırlısı ile.

canım seni çok iyi anlıyorum. Stes olduğun zaman görevinmiş gibi oluyor ve o zamanda bebek için bir ortam olmuyor aslında. En güzeli ne yapacaksın biliyor musun? Hoş bir müzik loş ışıklar veya mum ve biraz açık olacak ama ön sevişmeyi mümkün mertebe uzun tutacaksınız ki olayın fikrinden uzaklaşın. ve romantik ortam her zaman görev imajından daha uzak tutar olayı.

herkese merhaba ben de buraya transfer oldum artık ben bat 6 temmuz. bakalım yaz tatili iyi gelir belki yazın gelir bebiş

Aynen ya o bende de hic yok :)) hic aklima gelmiyo boyle seyler yapmak lazimya rahatlamak lazım

Allah bazen elinden oyuncagini alir;daha. İyisini vereceği için.sen dert etme can,O seni senden daha çok düşünür...kİzlar kandiliniz mübarek olsun

Kızlar marifetname diye bişi var cinsel öğütler var içinde google da da yazıyor bir okuyun derim ben ;-)

Aynen ya o bende de hic yok :)) hic aklima gelmiyo boyle seyler yapmak lazimya rahatlamak lazım

Öyle yaptogim ay oldu cnm yoksa kural gibi vazife gibi oluyordu sikilmistik

Beraat Kandiliniz mübarek olsun bayanlar. Dualarınızda bizleride unutmayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…