- 23 Mayıs 2014
- 189
- 0
- Konu Sahibi Whiteandblue
canım benide listeye eklermisin malesef kırmızı kartı gördüm 9 temmuz yeni bat
Aaa senle bat tarihllerimiz aynı :)
Bebiş beklerken no stres :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benide listeye eklermisin malesef kırmızı kartı gördüm 9 temmuz yeni bat
Aaa senle bat tarihllerimiz aynı :)
Bebiş beklerken no stres :)
Nasıl gidiyor çalışmalar kızlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım seni çok iyi anlıyorum. Stes olduğun zaman görevinmiş gibi oluyor ve o zamanda bebek için bir ortam olmuyor aslında. En güzeli ne yapacaksın biliyor musun? Hoş bir müzik loş ışıklar veya mum ve biraz açık olacak ama ön sevişmeyi mümkün mertebe uzun tutacaksınız ki olayın fikrinden uzaklaşın. ve romantik ortam her zaman görev imajından daha uzak tutar olayı.
Yeni katilanlar hosgeldiniz kizlar sol yum.agriyo.reglimin 7.gunu bugun ovulasyon yaptim negatif tabisiii hergun yapayimmi sizce elimde 55tane fln varda
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Saol bitanem sana da hayirli kandiller hepiniz dualarimdasiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BlackBerrycim Naber tatlm napiosn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Temmuz topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah... Rabbim bu ay daha çok hamiş haberi almayı nasip etsin.
foruma yeni üye oldum öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.ben 3 yıllık evliyim 6 ay bebek sahibi olmaya karar verdik ve korunmayı bıraktık fakat maalesef karar vermekle olmuyormuş ben biraz evhamlı olduğum için 4 ayın sonunda doktora gittim bir sorun olmadığını söyledi bu ay adetim 6 gün gecikti ve ben inanılmaz ümitlendim veeee sonuç hüsran.sanırım kendi kafama taktığım için adetim gecikti.benim durumumda olupta kafayı takmamayı başaran varsa bana yardımcı olabilirmi çok zor durumdayım
Ama yenilere hosgeldin diyip cevap bile vermiyorlar beni uzuyor..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
hoşgeldiiinnn
Hosbulduk sagol :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
nezamandır bebek düşünüyorsun ilk mi :)