- Konu Sahibi Whiteandblue
benim hem akıntım arttı hemde adet sancım başladı heralde akşama kadar gelir benim kırmızılar gelmezse gece acile giderim belkide
Yaz buradan bana merak ederim. Bakalım bende ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hem akıntım arttı hemde adet sancım başladı heralde akşama kadar gelir benim kırmızılar gelmezse gece acile giderim belkide
Yaz buradan bana merak ederim. Bakalım bende ne olacak
umutlarım azalıyo çünkü ağrım arttı iyice
Ne olursa olsun umudunu yitirme. Mevlam zamanını bekliyor zamanı gelince elbet olacak hepimizin
Ben medicalparka gidiyorum orda pek bi ücreti yok arkadaşlar abartiyor bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim çok sağol. İnşallah duaların dönüp seni bulur. Malum haziran olmadı. Temmuza adapte olmaya çalışıyorum. Çalıştığım için çok yazamıyorum. Gün aşırı çalışmalara devam ediyoruz. Bakalım bu ay kısmet olacakmı. Sende durumlar nasıl.mavikelimecimmm inş hayırlısı ıle bebısın gelır cok cok mutlu olursun ıns bende sana bakınıyordum goremedım ne zamandır sevındım gorunvce=)
Canım benim çok sağol. İnşallah duaların dönüp seni bulur. Malum haziran olmadı. Temmuza adapte olmaya çalışıyorum. Çalıştığım için çok yazamıyorum. Gün aşırı çalışmalara devam ediyoruz. Bakalım bu ay kısmet olacakmı. Sende durumlar nasıl.
amin canım hepımızın gonlunce olsun hersey.valla burada okuyorum goruyorum uzulen arkadaslarımız oluyor Allah ım dıyorum elımde bır sıhırlı degmegım olsada herkese dokundursam herkesın bebekler ıle dolsa kucakları..
bu ay ınsallah bebısın gelır İNŞALLAH arkadasım.bende durumlar ayın 14 unde yanı bu cumartesı regl olacagım ıns beklıyorum regl bıtıncede calısmalarıma baslayacagım bende sızler gıbı bebısımın gelmesını bekleyecegım hayırlısı ile
Ne kadar oduyosun cnm?
Kizlar adetm 6 gun filan surer..2.5 gun surdu ve bitti..ustune gorms olablrmym? Boyle bisey yasayan varmi.??
Kızlar corekotu bal karisimini kullanip hamile kalan duydunuzmu yada suan deneyeniniz varmi
Canım sadece lekelenme gibi mi yoğun muydu
Kızlar bende hormon testi yaptırmak istiyorum devlette ücretsiz yapılır demi ?
Lekelnme degil.ama herzamnkinede benzemiodu..pazartesi aksam oldm dun aksamdan beri yok..gogus uclarm ara ara sizlio baska bissi yok ama anlamadm valla