TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Bende buraya geldim haziranı kapadım bat 8 Temmuz'da :KK43: umudum az ama verende Rabbim alanda...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni katilanlar hosgeldiniz kizlar sol yum.agriyo.reglimin 7.gunu bugun ovulasyon yaptim negatif tabisiii hergun yapayimmi sizce elimde 55tane fln varda

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kizlar bende geldim batim 11 temmuzda yarin doktora gidicem hormon testi yaptiricam ve yarin çörek otu bal tarcina basliyorum

Kızlar bende hormon testi yaptırmak istiyorum devlette ücretsiz yapılır demi ?

Ben medicalparka gidiyorum orda pek bi ücreti yok arkadaşlar abartiyor bence

mavikelimecimmm inş hayırlısı ıle bebısın gelır cok cok mutlu olursun ıns bende sana bakınıyordum goremedım ne zamandır sevındım gorunvce=)
Canım benim çok sağol. İnşallah duaların dönüp seni bulur. Malum haziran olmadı. Temmuza adapte olmaya çalışıyorum. Çalıştığım için çok yazamıyorum. Gün aşırı çalışmalara devam ediyoruz. Bakalım bu ay kısmet olacakmı. Sende durumlar nasıl.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim çok sağol. İnşallah duaların dönüp seni bulur. Malum haziran olmadı. Temmuza adapte olmaya çalışıyorum. Çalıştığım için çok yazamıyorum. Gün aşırı çalışmalara devam ediyoruz. Bakalım bu ay kısmet olacakmı. Sende durumlar nasıl.

amin canım hepımızın gonlunce olsun hersey.valla burada okuyorum goruyorum uzulen arkadaslarımız oluyor Allah ım dıyorum elımde bır sıhırlı degmegım olsada herkese dokundursam herkesın bebekler ıle dolsa kucakları..
bu ay ınsallah bebısın gelır İNŞALLAH arkadasım.bende durumlar ayın 14 unde yanı bu cumartesı regl olacagım ıns beklıyorum regl bıtıncede calısmalarıma baslayacagım bende sızler gıbı bebısımın gelmesını bekleyecegım hayırlısı ile

Ne kadar oduyosun cnm?

Cnm tam olarak hatirlamiyorum ama hic ücret talep etmemişlerdi diye hatirliyorum sadece rahim kanseri var mi diye ankaraya bi test göndermişti onun için 50 TL odedim o kadar 2ay oldu FSH lh hormonundan yuksek olunca hamile kalman zor demişti simdi diğer doktora gidip tekrar test yaptiricam

Kizlar adetm 6 gun filan surer..2.5 gun surdu ve bitti..ustune gorms olablrmym? Boyle bisey yasayan varmi.??

Kizlar adetm 6 gun filan surer..2.5 gun surdu ve bitti..ustune gorms olablrmym? Boyle bisey yasayan varmi.??

Canım sadece lekelenme gibi mi yoğun muydu

Bende agridan kivranirdim bu kez hic agrim yok ama bizimki boşa ümit bildiğin adet oldum

X