- 23 Mart 2014
- 481
- 53
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Arkadasim 4 ay oldu ölü doğum yaptim. 5 buçuk aylikti.yasasaudi ayin 13 un de yani cuma dogacakti.neyse 4 ay bekledim tabi hergun agliyorum.Dr. um bana bu ay deneyelim dedi serophen DİE ilaç verdi.yumurtaları olgunlaştı diyormuş.yumi Lee öyle büyüdü ki catlamadi kist yapti.dun de 7 gün vardi adetime erkenden adet oldum.yani kalbim cook kirik ...ölen bebrgime de yaniyorum ama elden gelen birşey yok. kisaca iste yasadiklarim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok geçmiş olsun cnm üzülme rabbim daha çok sevmiş meleğini. ben havuç suyu yumurtaların çatlamasına yardımcı oluyor diye duymuştum ama hiç uygulamadım kist su kistiyse hiç üzülme bence çikolatasıdan var bende o daha kötü
Ben aslında bal coreotu kuru ysptim.ilacimi içerken heralde o yüzden büyüdü.
ekledim tatlım uğur getirsin inşallah. diğer tarafta da ekledim bilgin olsun. Bzı arkadaşlar orda devam etmek istedi temmuz oraya da ekledim.
Tamam canim saolasin senin nasil gidiyor hamilelik
Çok şükür simdilik arada bel agrisi dişinda silinti yok gibi tatlim. Hakkimizda hayirlisi. Ama oglum biraz huysuz 2-3 gündür hissetti sanirim. Zor uyuttum valla
Çok şükür simdilik arada bel agrisi dişinda silinti yok gibi tatlim. Hakkimizda hayirlisi. Ama oglum biraz huysuz 2-3 gündür hissetti sanirim. Zor uyuttum valla
Blackcim ahududum ....,benim bat 9 temmuz oldu.listeye yazarsan sevinirim
Tatlim bu corekotu karisimi hakkında ne düşünüyorsun
cnm erken hamilelik belirtilerin varmıydı farklı birşey hisettin mi ?
Aa anladm canim kiyamam ya kac yaşınday oğlun
Canim 2010 ağustosta doğdu. 4 biticek inşallah. Normalde çok uysal ve laf dinler. Ama hamile olduğumdan beri daha huysuz çok değil ama arada tutuyor iste. Belki benden kaynaklı bilmiyorum hic kisitlamam evde ama bilmeden biraz fazla bagiriyorum galiba huysuzlastim birax.. Bende ters oldu hamilelik hic duygusalligim yok. Huysuzlugum var.
Valla ne ararsan cinsten klasik batmasi agrisi bel agrisi vardi. Halsizlik felan olmadi. Çok şükür arada bel agrim oluyor.