TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Arkadasim 4 ay oldu ölü doğum yaptim. 5 buçuk aylikti.yasasaudi ayin 13 un de yani cuma dogacakti.neyse 4 ay bekledim tabi hergun agliyorum.Dr. um bana bu ay deneyelim dedi serophen DİE ilaç verdi.yumurtaları olgunlaştı diyormuş.yumi Lee öyle büyüdü ki catlamadi kist yapti.dun de 7 gün vardi adetime erkenden adet oldum.yani kalbim cook kirik ...ölen bebrgime de yaniyorum ama elden gelen birşey yok. kisaca iste yasadiklarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun cnm üzülme rabbim daha çok sevmiş meleğini. ben havuç suyu yumurtaların çatlamasına yardımcı oluyor diye duymuştum ama hiç uygulamadım kist su kistiyse hiç üzülme bence çikolatasıdan var bende o daha kötü

Ben aslında bal coreotu kuru ysptim.ilacimi içerken heralde o yüzden büyüdü.

Ben aslında bal coreotu kuru ysptim.ilacimi içerken heralde o yüzden büyüdü.

olabilir cnm benim kuzenimde yaptı onu da ilaç kullanırken dr sen ilacı fazla mı içtin yumurtan çok büyümüş ama çatlamamış demiş kuzenime oda çörek otu bal deyince inanmamış dr ama demek ki olabiliyor

Son düzenleme:
Tamam canim saolasin senin nasil gidiyor hamilelik

Çok şükür simdilik arada bel agrisi dişinda silinti yok gibi tatlim. Hakkimizda hayirlisi. Ama oglum biraz huysuz 2-3 gündür hissetti sanirim. Zor uyuttum valla

cnm erken hamilelik belirtilerin varmıydı farklı birşey hisettin mi ?

Aa anladm canim kiyamam ya kac yaşınday oğlun

Tatlim bu corekotu karisimi hakkında ne düşünüyorsun

Blackcim ahududum ....,benim bat 9 temmuz oldu.listeye yazarsan sevinirim

Tatlim bu corekotu karisimi hakkında ne düşünüyorsun

Valla bana çok iyi geldi hem masrafsiz hem de bana acayip enerji veriyordu. TSH var olduğu için cabuk yorulurdum. Bu kütle enerji doldum 14 gün...

Aa anladm canim kiyamam ya kac yaşınday oğlun

Canim 2010 ağustosta doğdu. 4 biticek inşallah. Normalde çok uysal ve laf dinler. Ama hamile olduğumdan beri daha huysuz çok değil ama arada tutuyor iste. Belki benden kaynaklı bilmiyorum hic kisitlamam evde ama bilmeden biraz fazla bagiriyorum galiba huysuzlastim birax.. Bende ters oldu hamilelik hic duygusalligim yok. Huysuzlugum var.

Anladm canm benim inşallah cok güzel gecsin hamileliğin darısı başımıza saglikla hayirlisiyla inşallah

Kizlar bisey sormak istoyorum ilk defa oluyo bu.reglimn 3. Gunundeyim gogus uclarm cok sizliyo.sanki birisi skıyo gibi yanio resmen.daha once hic boyle bisi yasamasm..acaba ustune gorms olablrmym.? Boyle bisey yasayan oldumu hic?

Selam kızlar.
Eşim keçinoynuzu ben çörekotu kürünü uygulayarak dün akşam çalışmalara start verdik. Bakalım bu ay bizi neler bekliyor. Gün aşırı son güne kadar devam etmeyi düşünüyorum. İnşallah bekletmeden sağlıklı bebişlerimiz gelir bu ay.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…