TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Dun arastirma yaptim ufak capli bende oyle oldugunu ogrendim dun tuttum ama bugun daha niyet etmedim doktora sorayim diyordum hesaplamam dogruysa 5+1 bugün

benımde 5+3 dıyor programlardan flnda baktıgıma gore , ama dr un soledıgı farklı oluyor canım ultrason farklı hafta soleyebılır, yumurtlamaya gore hesap yapıolar

canım bndede erken gbelk testi var zaten son 2 tane kaldı elimde internetten almıştım .bnmde ağrılarım dün başladı kasık ağrısı bel ağrısı acaba bu aksam tekrar yapsammı yoksa beklesemmikiiii :)

Canım bende yarın bat gözüküo ama gebelik testinde bişi çıkmadı erken gebelik Testi ayrı mı veee normal testte ne zaman çıkar senin adına sevindim inşş iyi olur herşeyyy

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bat a birgün var ama normal testte bişi çıkmadı kaç defa yaptım hemde normal testte ne zaman çıkar benim adet 25günde bir oluo adet bitiminden sonra 15güngibi bir süre oluo kısa mı acaba belli olmaz mı ki dahaa senin adına sevindim artar değerin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Agrin regl agrisi gibimi sadece kasık agrisindan bahsetmiyorum yanlis anlama sakin kasık agrisi bende yumurtlamadan iki gun sonra baslamisti cunku bahsettigim baya baya regl olacakmissin gibi olan agri eger bunu hissediyorsan bir gun bekle oyle yap

Evet canim farkli normal testlerde hassasiyet 20 ml ve ustu erken gebelik testinde 12.50 ml ve ustu olan degerleri okuyo

Bir gun sonrada idrar testinde cikti zaten silik cizgi testin min algilamasi 12.50 ml di ama yinede insan acaba demeden yapamiyo :)

acabalar ne yazıkkı bıtmıyor canım ama bugun doktor daha ıyı acıklayacaktır sana inş degerın normal artıs gostermıstır sonra sıra keseyı goremye gelecek

adetten 3 gun once yaptım erken gebelık testı produktor cıkmadı , ama uyduruk bı testle yapmıstım bır gun oncesı cıkmıstı , erken gebelık testlerıne cok guvenmıyrum , en ıyısı adetı beklemek canım ya

Kese ne zaman görülür? :) ay ben cok sabirsizim gecmiyo günler

beta hcg degerı 1500-2000 kusurlu oldugu zamanlar sanırım cunku doktorum ona gore hesap yapmıstı ve bu deger aralıgını soledı ama ben gectıgımız cuma rahatsızlandım ve dr gıttım kese gozuktu ,kan degerımde degerımde 3730 cıktı . bu carsamba hersey netlesecek inş

Ayy hadi bakalim cok heyecanli zamanlar bunlar ya :) darisi basima heralde o degerleri bulmasi en az iki haftayi alir ne yapalim beklicez baska care yok :)

Ayy hadi bakalim cok heyecanli zamanlar bunlar ya :) darisi basima heralde o degerleri bulmasi en az iki haftayi alir ne yapalim beklicez baska care yok :)

bı bakmıssın yukselıo canım sabırlı olmak gerek , bende bastırıyorum sabırsızlıgımı , kalp atısını duydukmu dah arahat gececek emınım

bı bakmıssın yukselıo canım sabırlı olmak gerek , bende bastırıyorum sabırsızlıgımı , kalp atısını duydukmu dah arahat gececek emınım

Aynen ya katiliyorum sana Rabbim hepimizin evlatlarimizi hayirli ve saglikli bi sekilde kucagimiza almayo nasip etsin olmayanlarada en yakin zamanda hamilelik nasip etsin ins

ewet canm edet olacakmışım gbi belim ağrıyor normlde boyle belim ağrıdığı zamn o gun adet olurum muhakkak ama dünden beri ağrıyo geln giden yok bide sağ kasığımda arada batma oluyor bakalım yarın tekrar bi yaparım :)

tabiki en garanti sonuç beklemek ama ahh bekleyebilsem çok sabırsızım allhım inş bayramda yüzümü güldrür allhım isteyen herkese bu mübarek ayda nasp etsn inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…