- 4 Haziran 2014
- 167
- 7
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.641
artmıs gozukuyor canım bence bı sorun yok gıbı ama dr daha ıyı bılır tabı
Dun arastirma yaptim ufak capli bende oyle oldugunu ogrendim dun tuttum ama bugun daha niyet etmedim doktora sorayim diyordum hesaplamam dogruysa 5+1 bugün
Ben en azindan yedi sekiz tane tahlil bitirdim ve hep sonu husran oldu ne zamanki "agir bi sekilde"regl zamanimdaki agriyi cekmeye basladim ondan bir gun sonra yaptim oyle ciktiemin ol seni anliyorum zaman gecmez bi turlu bu arada benin normal testte degil erken gebelik anlama testi varya prediktor un onda cikti biraz pahali digerlerine gore 15 tl fiyati ister bunu al bir iki gun once ogren istersen sabret (ben asiri sabirsizim) zamaninda normal testle ogren
Ben en azindan yedi sekiz tane tahlil bitirdim ve hep sonu husran oldu ne zamanki "agir bi sekilde"regl zamanimdaki agriyi cekmeye basladim ondan bir gun sonra yaptim oyle ciktiemin ol seni anliyorum zaman gecmez bi turlu bu arada benin normal testte degil erken gebelik anlama testi varya prediktor un onda cikti biraz pahali digerlerine gore 15 tl fiyati ister bunu al bir iki gun once ogren istersen sabret (ben asiri sabirsizim) zamaninda normal testle ogren
canım bndede erken gbelk testi var zaten son 2 tane kaldı elimde internetten almıştım .bnmde ağrılarım dün başladı kasık ağrısı bel ağrısı acaba bu aksam tekrar yapsammı yoksa beklesemmikiiii :)
Canım bende yarın bat gözüküo ama gebelik testinde bişi çıkmadı erken gebelik Testi ayrı mı veee normal testte ne zaman çıkar senin adına sevindim inşş iyi olur herşeyyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir gun sonrada idrar testinde cikti zaten silik cizgi testin min algilamasi 12.50 ml di ama yinede insan acaba demeden yapamiyo :)
acabalar ne yazıkkı bıtmıyor canım ama bugun doktor daha ıyı acıklayacaktır sana inş degerın normal artıs gostermıstırsonra sıra keseyı goremye gelecek
canım bndede erken gbelk testi var zaten son 2 tane kaldı elimde internetten almıştım .bnmde ağrılarım dün başladı kasık ağrısı bel ağrısı acaba bu aksam tekrar yapsammı yoksa beklesemmikiiii :)
Kese ne zaman görülür? :) ay ben cok sabirsizim gecmiyo günler
beta hcg degerı 1500-2000 kusurlu oldugu zamanlar sanırım cunku doktorum ona gore hesap yapmıstı ve bu deger aralıgını soledı ama ben gectıgımız cuma rahatsızlandım ve dr gıttım kese gozuktu ,kan degerımde degerımde 3730 cıktı . bu carsamba hersey netlesecek inş
Ayy hadi bakalim cok heyecanli zamanlar bunlar ya :) darisi basima heralde o degerleri bulmasi en az iki haftayi alir ne yapalim beklicez baska care yok :)
Kese ne zaman görülür? :) ay ben cok sabirsizim gecmiyo günler
bı bakmıssın yukselıo canım sabırlı olmak gerek , bende bastırıyorum sabırsızlıgımı , kalp atısını duydukmu dah arahat gececek emınım
Agrin regl agrisi gibimi sadece kasık agrisindan bahsetmiyorum yanlis anlama sakin kasık agrisi bende yumurtlamadan iki gun sonra baslamisti cunku bahsettigim baya baya regl olacakmissin gibi olan agri eger bunu hissediyorsan bir gun bekle oyle yap
bu arada ne zamandır ıstıyorsun canım bebeık? ılk dımı?
Aynen ya katiliyorum sana Rabbim hepimizin evlatlarimizi hayirli ve saglikli bi sekilde kucagimiza almayo nasip etsin olmayanlarada en yakin zamanda hamilelik nasip etsin ins
adetten 3 gun once yaptım erken gebelık testı produktor cıkmadı , ama uyduruk bı testle yapmıstım bır gun oncesı cıkmıstı , erken gebelık testlerıne cok guvenmıyrum , en ıyısı adetı beklemek canım ya
tabiki en garanti sonuç beklemek ama ahh bekleyebilsem çok sabırsızım allhım inş bayramda yüzümü güldrür allhım isteyen herkese bu mübarek ayda nasp etsn inş.