TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

herkesde farklı belırtıler oluyor canım , ılk kan testınıne zaman yaptırdın adete ne akdar vardı yada ne kadar gectı?degerın kac?ve kacyasındasın=)) cok soru sordummm=)))

Olk kan testini bat imdan bes gun once yaptırdım 1.20 batima iki gun kala yaptirdim 8.05 (sonucu az once maille aldim) batimdan bir gun oncede idrar testi yaptim orda ikinci cizgiyi gordum 28 yasindayim :)))

Bugün icin randevu aldim gidicem ins 12 de randevum heralde kan testi tekrar ister en sonuncunun ustunden uc gun gecti senin yas kac canim senin degerlerin nasil cikmisti?

İster canım tekrar tahlıl hayırlı haberlerle gel ıns yaz mutlaka :KK66: ben regl 2 gun kala yaptırmıstım 21,02 cıktı 4 gun sonra tekrar yaptırdım 178 cıktı kı ogun dr yaptırmıstı keseyı gormek ıcın de bu cars cagırdı , degerın kac oldugu degil 2 gunde 1 2 katı artıyormu o onemlı doktorlar bunu onemsıyorlar benım dr umda bole solemıstı.ben 26 yasındayım canım

Bisey sorca sana senin kasık agrin devam ediyor mu bide oruc tutuyor musun? Doktorun bu konuda bisey soyledimi

Kasık agrım devam edıyor canım , batmalarda oluyor arada , oruc tutuyordum doktora gıttıgım gun tutma dedı cunku daha kese olusacak ve bol su ıc susuz kalma dedı , ilk 3 ay cok onemlı dedı.

İster canım tekrar tahlıl hayırlı haberlerle gel ıns yaz mutlaka :KK66: ben regl 2 gun kala yaptırmıstım 21,02 cıktı 4 gun sonra tekrar yaptırdım 178 cıktı kı ogun dr yaptırmıstı keseyı gormek ıcın de bu cars cagırdı , degerın kac oldugu degil 2 gunde 1 2 katı artıyormu o onemlı doktorlar bunu onemsıyorlar benım dr umda bole solemıstı.ben 26 yasındayım canım

Sali günü 1.20 üç gun sonra 8.05 artmis oluyo dimi? Hemde iki katindan fazla :) deger düşük tabi daha ama en son tahlilde reglime iki gun kala sabah yapirmistim

Kasık agrım devam edıyor canım , batmalarda oluyor arada , oruc tutuyordum doktora gıttıgım gun tutma dedı cunku daha kese olusacak ve bol su ıc susuz kalma dedı , ilk 3 ay cok onemlı dedı.

Dun arastirma yaptim ufak capli bende oyle oldugunu ogrendim dun tuttum ama bugun daha niyet etmedim doktora sorayim diyordum hesaplamam dogruysa 5+1 bugün

Mrhb bende bu ay umut besleyenler denim :KK66: inşallah gelmicek olan bat im 28 temmuz :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar gunaydın bnm bugün normalde bat tarihim ama gelen giden yok ayrıca ben bu ay geç yum.dım 1 hafta oldu yum olalı geç yumurtlamam adet tarihimi ileri atarmı kIzlar eğer atarsa bugün beklemiyim hiç :-) bu arada 1 hafta oldu yum olallı eğer gebelik varsa nezamn belli olurki cumartesi kanda baktırdım negatifti doktrda dedi daha erken çıkmaz dedi ama yinede yaptrdım kaç gün sonra çıkarki acaba 2gündr kasık ağrım var hafif hafif bide bel ağrım var adet olacakmısım gibi ama adet olcam zaman daha şiddetli aağrıyo bilmiyorum kızlar hiç böyle olmadım daha önce hissediyorum sanki allhım hislerimi boşa çıkarmaz inş.

kızlar gunaydın bnm bugün normalde bat tarihim ama gelen giden yok ayrıca ben bu ay geç yum.dım 1 hafta oldu yum olalı geç yumurtlamam adet tarihimi ileri atarmı kIzlar eğer atarsa bugün beklemiyim hiç :-) bu arada 1 hafta oldu yum olallı eğer gebelik varsa nezamn belli olurki cumartesi kanda baktırdım negatifti doktrda dedi daha erken çıkmaz dedi ama yinede yaptrdım kaç gün sonra çıkarki acaba 2gündr kasık ağrım var hafif hafif bide bel ağrım var adet olacakmısım gibi ama adet olcam zaman daha şiddetli aağrıyo bilmiyorum kızlar hiç böyle olmadım daha önce hissediyorum sanki allhım hislerimi boşa çıkarmaz inş.

Normal tarihinden ne kadar gec yumurtladiysan bat ina o ladar gun ekle :KK66:

bugün 9,günüm cumartesi kan verdim çıkmadı bugn idrarda baksam çıkma ihtimali olurmuki :)

Ben en azindan yedi sekiz tane tahlil bitirdim ve hep sonu husran oldu ne zamanki "agir bi sekilde"regl zamanimdaki agriyi cekmeye basladim ondan bir gun sonra yaptim oyle cikti :KK66: emin ol seni anliyorum zaman gecmez bi turlu bu arada benin normal testte degil erken gebelik anlama testi varya prediktor un onda cikti biraz pahali digerlerine gore 15 tl fiyati ister bunu al bir iki gun once ogren istersen sabret (ben asiri sabirsizim) zamaninda normal testle ogren

X