TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Olabilir tabiki her ay ayni zamanda yumurtlamiyormusuz zaten bazen erken bazen gec olabiliyormus istersen bir iki gun bekleyip test yap benim sali gunu kan degerim 1.20 ydi cumartesi oglen test yaptim ikinci cizgiyi gordum

Ay inşallah canım Rabbim bizimde yüzümüzü güldüruŕ inşallah. Ama Arefe gününe kadar yapmicam test varsa çifte bayram yaşarım inş

Ay inşallah canım Rabbim bizimde yüzümüzü güldüruŕ inşallah. Ama Arefe gününe kadar yapmicam test varsa çifte bayram yaşarım inş

Hadi bakalim ins hayirli sonuclarini bizimlede paylas ben cok sabirsiz biriyim beklemenin ne kadar zor oldugunu bilirim Allah sabrini arttirsi

Kizlar malesef bende bugun hasta oldum ( neden olmuyor bilmiyorum. Yanlis yaptigim ne var. Neyi denemem gerek bilmiyorum biter bitmez calismalara baslicaz elbet ama ne yapmamiz gerekiyor hic bilmiyorum (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlqr bsy sormak istiyrm bu ay ilk ovu.testiyle takip yaptm adetimin 21.gunu yum.oldu normlde bat tarihim yarin yumurtlamanin gec olmasi adetimi etkilermi yarn beklemeliyim adeti yoksa gecmi olurum bilemedim

Cnm üzülme moralinide bozma. vardır bunda da bi hayir. Önümüzdeki ay olur

Aranizda havuc-incir kuru uygulayan var mi? Ona ne zaman basliyoruz? Adet gunu baslasam sorun olmaz degil mi?

Sonuna kadar okudum her cumleni ve benmi yazdimda unuttum acaba dedim,gercekten ayni seyleri yasamisuz agrinin yumurtlamadan sonra baslamasi ve acile gidisim bendeki tek asiri kum döküyoraun desi doktor kan testimde 0.100 cikmisti daha sonra acil diilde urolojiye gittim kum varya rahim ters dedi sonra ogrensimki k.dogum doktoeuma gidi p hafid egrilik var onemsiz biseymis ama ilk defa duydum ve regl 9 gun kala bi test daha yapildi 0.100 sonuç yine yok ama icimdeki o guclu his Rabbim hissi verdi işte ve o ruyalar hergun hergun,ve regl 4 gun kala idrar testi yaptim silik cizgi sinrasi hep negatif ve inatla var diorum ve kan testi hamileyim gogus uçlarım koyulasti idrar sari parlak kasik agrisi ozellille solda ve idrarimdaki tortularrr :)) Allah saglikla kucagina almak nasip etsin baslangicimiz aybi ama ya vok sasirdim :)

1 gun iliski 1 gun ara ve yine iliski bidahaki adet zamanina kadar ve sakin jel kullanma sakin tukuruk olmasin spermleri olduruyor esinde keci boynuzu yesin tatlim sende beslenmeni duzenle Rabbim nasip edecektir elbet.yumurtlama kiti ile dahi yumurtlamayi kaciran arkadaslar var yada test silik cikio halbuki yumurtlama var kacirmamak icin sadece iliskiye bir yada iki gun aradan fazla ara olmasin kacirmazsiniz

benim bi gogusler oyunbozanlik yapti hergun hergun aynaya bakiyordum accik dolgunlassin diye hiiic orali olmadi

Bu ay tam da dediklerini yaptik canim. Ovulasyon testi kullandim 10tane. Yumurtlamayi yakaladim. Adet biter bitmez basladik calismalara. Yumurtlamanin ertesi gunune kadar denedik. Ama sanirim obur adete kadar calismamiz lazim. Yumurtlama oldu die birakmamak lazim galiba. Esim bir kavanoz keciboynuzu pekmezi bitirdi. Findiklar, turk kahveleri de cabasi. Sigara ickimiz ztn yok. Sabaha kadar ayaklarimi kaldirip yattim. Altima yastik koydum. Wc gitmedim. Bnde incir yedim, ceviz yedim. Yok yok yok. Simdi esim sipermogram testine gidicek bakalim. Ins bisey yoktur. Allahim buyuk bu ay da calismalara devam.
Sadece sunu merak ediyorum. Yumurtlamadan sonra da iliskiye devam ettiniz mi siz?

bu baslik basindaki kurleri okudum fakat tam olarak hangisini kullanmam gerekiyor bilemedim .
Adet Duzensizligim vardi tahliller sonucu Yetersiz yumurtam varmis kist yok cok sukur. simdi Incir kurunu uygulayayim diyorum fakat hangi gun kullanilmali yazmiyor. corek otu kurunu uygulayayim dedim 6-8 ay uygulanmasi gerekiyor diyor sanirim 6-8 ay kullaninca sonuc aliniyor cok uzun geldi ve corek otu yetersiz yumurta sorununa iyi geliyor mu ki lutfen banada yardimci olup bir akil verebilir misiniz?

Ettim canim adette yakinda yumurtluyorum sanırım ben , adetten 4 gun incesineöncesine kadar devam ettik yani ogrenene kadar .stres cok onemli

Evettt benim kırmızılarda 2gun rotarlıda olsa teşrif ettiler. Etmeselerdi iyiydi ama vardır bunda da bi hayir deyip yolumuza devam edicez Agustosa umut yeşertelim bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…