- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.601
Olabilir tabiki her ay ayni zamanda yumurtlamiyormusuz zaten bazen erken bazen gec olabiliyormus istersen bir iki gun bekleyip test yap benim sali gunu kan degerim 1.20 ydi cumartesi oglen test yaptim ikinci cizgiyi gordum
Ay inşallah canım Rabbim bizimde yüzümüzü güldüruŕ inşallah. Ama Arefe gününe kadar yapmicam test varsa çifte bayram yaşarım inş
Hadi bakalim ins hayirli sonuclarini bizimlede paylas ben cok sabirsiz biriyim beklemenin ne kadar zor oldugunu bilirim Allah sabrini arttirsi
Kizlar malesef bende bugun hasta oldum( neden olmuyor bilmiyorum. Yanlis yaptigim ne var. Neyi denemem gerek bilmiyorum biter bitmez calismalara baslicaz elbet ama ne yapmamiz gerekiyor hic bilmiyorum (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm üzülme moralinide bozma. vardır bunda da bi hayir. Önümüzdeki ay olur
Kizlar bende artik belirtilerle ilgili bilgi verebilirim :) benim belirtiler biraz erken basladi yumurtlamadan sonra sol kasigimda bor agri basladi ve yaklasik on gun sürdü (halada hafif var) sali sahurda dayanilmicak bi hal alinca apar topar doktora gittik acile tabi hic bisi cikmadi kan yahlilimde 1.20 cikti ordakiler poliklinige gidin detayli bakilsin dedi neyse diger gun gittim kaba bir doktor muayene etti alttan ultrasonla bakildi ben bi umit bebek bekliyorum tabi hala doktor demesinmi rahmin ters agri ondan iki yikim birden yasadim bebek olmadiginami yanayim hayatimda ilk kez duydugum rahim tersliginemi tabi ben iki goz iki cesme evin yolunu tuttum ama icimden bi ses hamile oldugumu söylüyordu dedim bu doktor gotememistir ozele gideyim ordaki doktor cok ilgiliydi Allah razi olsun oda bakti sadece hafif egrilik var hiç bişeye engel degil hamile kalabilirsi korkma dedi neyse uzatmayayim ama oda sol kasigimdaki agri ve batmanin nedenini bulamadi döndüm eve bu seferde ek olarak adet agrisi cekmeye basladim normalde bugun olmam lazimdi baktim gozbebeklerim genişlemiş dedim en iyisi bi kocakari yontemiyle hamilelik testi yapayimhani su idrar ustune camasir suyu olayi varya onu yaptim tabi bu arada onu dokmeden once baktimki idrarim tortulu iyice umutlandim tabi sonra dayanamadim diger gun sabahtan kan tahlili yaptırdım sonuç daha aciklanmadi dunde idrar testi aldim evde yaptim vee ikinci cizgi :) ama su kesinlikle dogru Allah hamileyseniz size o hissi veriyo ayrica ruyamdada defalarca hamile oldugumu görmüştüm...cok uzun yazdim sanirim helal edin hakkinizi toparlarsak yaklasik bir hafta once belirtiler basladi: migde bulantisi
Hafif basim donuyordu
Atesim hep yuksekti yumurtlama sonrasi basladi ve hala devam ediyo
Kasiklarda batma ve bel agrisi
Goz bebeklerimde genisleme
Goguslerim de hic bi belirti olmadi en cok onu istiyordum zaten kucuk biraz dolgunlassa diyordum ama hiiic orali olmadi
Kizlar malesef bende bugun hasta oldum( neden olmuyor bilmiyorum. Yanlis yaptigim ne var. Neyi denemem gerek bilmiyorum biter bitmez calismalara baslicaz elbet ama ne yapmamiz gerekiyor hic bilmiyorum (
Sonuna kadar okudum her cumleni ve benmi yazdimda unuttum acaba dedim,gercekten ayni seyleri yasamisuz agrinin yumurtlamadan sonra baslamasi ve acile gidisim bendeki tek asiri kum döküyoraun desi doktor kan testimde 0.100 cikmisti daha sonra acil diilde urolojiye gittim kum varya rahim ters dedi sonra ogrensimki k.dogum doktoeuma gidi p hafid egrilik var onemsiz biseymis ama ilk defa duydum ve regl 9 gun kala bi test daha yapildi 0.100 sonuç yine yok ama icimdeki o guclu his Rabbim hissi verdi işte ve o ruyalar hergun hergun,ve regl 4 gun kala idrar testi yaptim silik cizgi sinrasi hep negatif ve inatla var diorum ve kan testi hamileyimgogus uçlarım koyulasti idrar sari parlak kasik agrisi ozellille solda ve idrarimdaki tortularrr :)) Allah saglikla kucagina almak nasip etsin baslangicimiz aybi ama ya vok sasirdim :)
1 gun iliski 1 gun ara ve yine iliski bidahaki adet zamanina kadar ve sakin jel kullanma sakin tukuruk olmasin spermleri olduruyor esinde keci boynuzu yesin tatlim sende beslenmeni duzenle Rabbim nasip edecektir elbet.yumurtlama kiti ile dahi yumurtlamayi kaciran arkadaslar var yada test silik cikio halbuki yumurtlama var kacirmamak icin sadece iliskiye bir yada iki gun aradan fazla ara olmasin kacirmazsiniz
Bu ay tam da dediklerini yaptik canim. Ovulasyon testi kullandim 10tane. Yumurtlamayi yakaladim. Adet biter bitmez basladik calismalara. Yumurtlamanin ertesi gunune kadar denedik. Ama sanirim obur adete kadar calismamiz lazim. Yumurtlama oldu die birakmamak lazim galiba. Esim bir kavanoz keciboynuzu pekmezi bitirdi. Findiklar, turk kahveleri de cabasi. Sigara ickimiz ztn yok. Sabaha kadar ayaklarimi kaldirip yattim. Altima yastik koydum. Wc gitmedim. Bnde incir yedim, ceviz yedim. Yok yok yok. Simdi esim sipermogram testine gidicek bakalim. Ins bisey yoktur. Allahim buyuk bu ay da calismalara devam.
Sadece sunu merak ediyorum. Yumurtlamadan sonra da iliskiye devam ettiniz mi siz?
Kazı çalışmalarına devam umudumuz agustos
benim bi gogusler oyunbozanlik yapti hergun hergun aynaya bakiyordum accik dolgunlassin diye hiiic orali olmadi
bosver canım bısı olamsın zaman ılerledıkce dolgunlasır , benım ole dolgunluk fln yok cok ama uclar fecı can yakıo sızlıo
Oda yok İşte regl zamani agrirdi o bile olmadi :s