- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.541
Bazen sinir ediyorlar ya ama vardır bi hayır ınş canını sıkma biz tam.koyu olduğu gün yapmadık öncesi ve sonrasinda oldu. Bakalım ne olacak. Cnm ovulasuon gününden sonraki ilişkiden 2 gün sonra batmalarim başladı ve devam ediyor. Var midir birşeyler sence. Bugün gebelik testi yaptim. Ilk başta bakmayı unuttm sonra
3 cizgi gordum bu nedir sence
Amim canim ins..benim bat 21temmuz. 3gun kaldi yani :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım, benim karın ağrım başladıhiç belirtim yok yani bebişe dair. Seninki göbişindedir insallah. Güzel haberlerini bekliyorum
Amim canim ins..benim bat 21temmuz. 3gun kaldi yani :))
Amim canim ins ya3gunum kaldi bnimde ama sanki yok gibi. Bu kadar belirtisiz nasil olabilir bilmiyrm ( dun cok belim agridi. Bugun tik yok. Ne kasik ne bel agrim yok bugun
Aynen ben de canim düne kadar tık yoktu;( dün iftardan önce biraz kasiklarim ağrıdı bugün de karnim;( aynı olacakmisim gibison 3 günümüz. Allah büyük.netten baktim da ki varsa bebis su an üç haftalık falan.diyo ki anne adayi hamilelige dair hicbir belirti hissetmez:) anca 4.hafta başlar kasık ağrısı vs. O zaman da adet gecikmiş oluyo zaten pazartesi büyük gün:) gerçi benim gecikmeler oldu bazen de. Seninki inş gelmez.
Canım bence kişiden kişiye değişir ama senin hiç böyle olmuyorsa ben senden yana ümitliyim. Benim hep böyle olur ama sendeki bebis olabilir:) insallah da öyledir. Şu mübarek iftar vaktinde dualarimdasin inş sen ve tüm bebis isteyen melek anne adaylariAy simdi de belim kopuyo benim. Sabahtan beri de kasiklarimin ikisi birden agrio. Adet olmadan once hic boyle olmazdim ben. Nie bole oldum anlamiyrm. Hamilelige dair bise hissetmiosak o zmn bunlar adet belirtisi mi(
Canım insallah oylesindir. Ben de hiç olmadı ama duymuştum şeffaf akıntı oluyor diye.insallah bebisin seninledirArkadaşlarr şimdi benim göğüslerimde ağrı ve beyaz su gibi akıntım var bunlar hamilelik belirtileri mi adete 4gün varr çokkk stresliyim yardımcı olun
benim bugün de gelmedi ama ağrılar devam. idrarda bişey çıkmıyo
43 cikti bhcg kizlarrrrr
Canım insallah oylesindir. Ben de hiç olmadı ama duymuştum şeffaf akıntı oluyor diye.insallah bebisin seninledir
43 cikti bhcg kizlarrrrr
Canim çok mutlu oldum masallah. Gün geçtikçe kat ve kat artar inş. Kac gün gecikmistin?43 cikti bhcg kizlarrrrr
Kizlarr bata 2gun var dun aksam erken gebelik testi yptim 5dk fln bekledm bsy yoktu sonra bakmadim bidaha buaksam isten gelince test elime gecti bi baktimki ikinci vizgi silik cikmis hatta baya belirgin resim atamiyrm hata veriyo bole nsy yasayan varmi kizlar olqblirmi szce bide buaksam tekrar yaptim bsy cikmadi
Canim çok mutlu oldum masallah. Gün geçtikçe kat ve kat artar inş. Kac gün gecikmistin?