TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Selam kizlar msjlarimi burda goren varmi yoksa ben kendi kendime mi yaziyorum buraya? Adetim bugun iki gun oldu gecikeli test negatif hatta ilk cizgisi bile solgun kirmizi yani testlermi bozuk bendemi sorun var anlayamadim.kasiklarda agri var sol bacak aramda baya agrim agrim belim hafif agriyor.midebulantim yok orucluyum etkisi vardir belki.tez tez idrar geliyor gecen hafta yuzum baya sivilcelenmisdi cok sukur uzerine duserek temizlettim.suan az az sivilce var.meme uclarim dokunmak mumkun digil agridan.ama delircem ben hamile olmak istiyorum artik bes yil az digilki 😢

Canım bence kişiden kişiye değişir ama senin hiç böyle olmuyorsa ben senden yana ümitliyim. Benim hep böyle olur ama sendeki bebis olabilir:) insallah da öyledir. Şu mübarek iftar vaktinde dualarimdasin inş sen ve tüm bebis isteyen melek anne adaylari:KK66:

Ay canim benim allah razi olsun. Ins vardir bende.
Sendr de vardir ins. Allahim gonlundekini hakkinda hayirli eylesin. Bayram sana cifte bayram olsun ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2gundur ovulasyonum pozotif dunu degerlendiremedik ama.bugun tamamdir...yarin annemler bende pazarida degerlendirirsek insallah tutar bi bebiskoo

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Buarada ovulasyon testini %100 oneriyorum...cunku buay 11.gun catlama gerceklesti ki normlde 18lerde fln catlama gerceklesiyordu bende yada ben.o tarihe yakin yaptigim.icin dogru zamani yakalamiyordum.ki dr kontrollude bakildiginda hep 17den snr catlama gerceklesmisti..

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Arkadaslar adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynidir. Tek fark idrarinizin bira gibi koyu kopuklu olmasj.yok gogsum acidi yok batma var bunlar hikaye.benim 7 aydir batma vardi bir tek bu ay yoktu bu ay hamileyim.Bulantiya gelince asla 1 hafta once baslamaz ancak 2 gun once falan. O da bulanti degil midede agirlik agizda pas tadi.

Arkadaslar adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynidir. Tek fark idrarinizin bira gibi koyu kopuklu olmasj.yok gogsum acidi yok batma var bunlar hikaye.benim 7 aydir batma vardi bir tek bu ay yoktu bu ay hamileyim.Bulantiya gelince asla 1 hafta once baslamaz ancak 2 gun once falan. O da bulanti degil midede agirlik agizda pas tadi.

Bak buna sevindim. Cunku bnde dogru duzgun belirti yok. Ama idrarim koyu. Kopuklu deil ama koyu :) mide bulantisina gelince oruclu oldugum icin hicbisey anlamiyorum :))
Ama umidim var. Bu ay icimden bises tuttu sanki diyo. Olmazsa da takdir-i ilahi artik napalim... :KK43:

Bak buna sevindim. Cunku bnde dogru duzgun belirti yok. Ama idrarim koyu. Kopuklu deil ama koyu :) mide bulantisina gelince oruclu oldugum icin hicbisey anlamiyorum :))
Ama umidim var. Bu ay icimden bises tuttu sanki diyo. Olmazsa da takdir-i ilahi artik napalim... :KK43:

Hayirlisi olsun guzel haberlerini bekliyoruz

Canim hic belli olmuyor inanki herkesde baska baska belirtiler var hic pas tadi yiktu agzimda ve hala mide bulantim yok benim bat 8 gun geçti ki hamileyim,ogrenmeden once batmalarim vardi cok ve regl zamano sismeyen goguslerim dolgunlasti bel agrisi cok cekiyordum,idrar rengi evet bira gibiydi . Ama arkadasim da hamile oldugunu ogrendi ve inda hic bise yok bulanti idrar rengi degismesi goguslerdeki olay hoc bise yoktu hemde halada ole ki buyudu artik onun. Sunun icin anlatiyorum belirti aramamak gerek aslinda herkesde farkli her bunye farkli tepki verio yada hic vermio en iisi adet gecikmesi en buyuk belirti:KK66:

Kizlaaaaarrr bat im yarindi dayanamadim adet olacakmisim gibi agrim vardi aman dedim yapayim test varsa en azindan silik cikar veeee sonuç
Rabbim tum isteyen kardeslerime en yakin zamanda hayirli saglikli vr imanlisindan versin :)) bu arada esimden once sizinle paylasmak istedim..

Eklentiler

• $1405771853417.jpg
    $1405771853417.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 50
Canim hic belli olmuyor inanki herkesde baska baska belirtiler var hic pas tadi yiktu agzimda ve hala mide bulantim yok benim bat 8 gun geçti ki hamileyim,ogrenmeden once batmalarim vardi cok ve regl zamano sismeyen goguslerim dolgunlasti bel agrisi cok cekiyordum,idrar rengi evet bira gibiydi . Ama arkadasim da hamile oldugunu ogrendi ve inda hic bise yok bulanti idrar rengi degismesi goguslerdeki olay hoc bise yoktu hemde halada ole ki buyudu artik onun. Sunun icin anlatiyorum belirti aramamak gerek aslinda herkesde farkli her bunye farkli tepki verio yada hic vermio en iisi adet gecikmesi en buyuk belirti:KK66:

Iste bende de birsey varsa eger ayni arkadasin gibi olucam galiba. Sifir belirtiyle devam ediyrm gunlerime :) 2gun kaldi say say geciremedim ya :KK43: ama bu ay birsey cikmazsa; onumuzdeki ay oluruna birakicam artik...

Kızlar adetimin üzerinden 13 gün geçti 3 gün önce kan testi negatif çıktı 0.5 ; ( hala hiçbir adet belirtim yok. Sadece 1 haftadır idrarim çok sarı bi sağ bi sol kasıklarım ara ara ağrıyor. Bide arada göğüs uclarim kasiniyor bukadar sizce hamile olabilir miyim yoksa neden hala adet olamıyorum benim durumum da olan var mı?

ben hala regl olmadım :KK43: kan testim negatif :KK43::KK43::KK43:

Bn adetim gecikti test yaptirdim 1,3 cikti sonra aradan 10gun gecti hamile degilim diye kadin doguma gittim bna adet sokturucu yapti progestan hamileysen tutunur degilsn sokermis bnde oldum meger hamileymisim gec dollenme tabi 18,hftafa kaybettim nasip olmadi oyuzden gec dollenme ihtimali herzamn var

öyleymiş canım bugün bi doktor söyledi. birkaç gün sonra tekrar yaptır dedi.

43 cikti bhcg kizlarrrrr :44:

Allah tamamına erdirsin canım. gözün aydın :KK9::KK9:

bende de tam tersine ne hamilelik ne regl belirtisi var. menopoza mı giricem yavv :KK52::KK52:

Kızlar adetimin üzerinden 13 gün geçti 3 gün önce kan testi negatif çıktı 0.5 ; ( hala hiçbir adet belirtim yok. Sadece 1 haftadır idrarim çok sarı bi sağ bi sol kasıklarım ara ara ağrıyor. Bide arada göğüs uclarim kasiniyor bukadar sizce hamile olabilir miyim yoksa neden hala adet olamıyorum benim durumum da olan var mı?

canım benim de adetim 5 gün geçti. 2 gün önce kan testi yaptım. 0,164 çıktı. bugün bi doktor tanıdığımızı gördüm. ona söyledim. negatif olması için 0,dan sonra 0 ile devam etmeli mesela 0,05 gibi veya 0,100 olması lazım seninkinde bi hareket var gibi, birkaç gün sonra yinele dedi. istersen sen de öyle yap. :KK53::KK53:

Son düzenleme:
Kizlaaaaarrr bat im yarindi dayanamadim adet olacakmisim gibi agrim vardi aman dedim yapayim test varsa en azindan silik cikar veeee sonuç
Rabbim tum isteyen kardeslerime en yakin zamanda hayirli saglikli vr imanlisindan versin :)) bu arada esimden once sizinle paylasmak istedim..

Hayırlı olsun canımm darısı biz istryenlerin başına

Adetime çok az kaldı ama gögüs uclarımda ağrı kasıklarımda deilde vajina içimde bi kramp gibi adet olacakmış gibi ağrı var ani eğilmelerdr bel batması var sabahları kalktığomda koyu sarı köpüklü idrarım varrr amaaa test yaptım negatif 3güb var adete ümit lenme k istemiyorum ama çol belirgin ağrılarım mide bulantısı yok yardımcı olan arkadaş varsa sevinirim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin rabbim

Canım sabahları ve çol sıvı tüketmwsiğim zaman idrarım bahsettiğin gibi aşıro su içince fazla sarı olmuo sence sıvı tüketimi ilemi alakalı adete 3gün var test negatif çıktı kısmet diorum

Arkadaslar gebelikte ne kadar du icerseniz icin gun icinde idrarinjz hep sari. Hamilelikteki idrar rengi parlak oluyor piriltili bira gibi mat olmuyor

Arkadaslar gebelikte ne kadar du icerseniz icin gun icinde idrarinjz hep sari. Hamilelikteki idrar rengi parlak oluyor piriltili bira gibi mat olmuyor

Benimki aynen soylediginiz gibi az once baktim dikkatlice :KK70: :) parlak ve pırıltılı. Bide du lekelenmem olmasa...beklemeye devamm

Benimki aynen soylediginiz gibi az once baktim dikkatlice :KK70: :) parlak ve pırıltılı. Bide du lekelenmem olmasa...beklemeye devamm

İnşallah canımmmm hadi bakalım yerleşme kanaması dır belki

İnşallah canımmmm hadi bakalım yerleşme kanaması dır belki

Belkide cnm... sağolasın :)
Bat bugündü ama 4 gündür koyukahve lekelenme oluyo. Ara ara ve az. Pztye kadar olmazsam adet test yapicam. Hepimiz icin hayırlısı olsun

Merhaba kızlar sabah uyandığımda bulantı sancim vardı bende batim 26 olmasına rağmen hamileyim sandım meğer ne imiş biliyor musunuz afedersiniz ishal oldum orucumu zorla tuttum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
X