-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.561
Canım bence kişiden kişiye değişir ama senin hiç böyle olmuyorsa ben senden yana ümitliyim. Benim hep böyle olur ama sendeki bebis olabilir:) insallah da öyledir. Şu mübarek iftar vaktinde dualarimdasin inş sen ve tüm bebis isteyen melek anne adaylari
Arkadaslar adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynidir. Tek fark idrarinizin bira gibi koyu kopuklu olmasj.yok gogsum acidi yok batma var bunlar hikaye.benim 7 aydir batma vardi bir tek bu ay yoktu bu ay hamileyim.Bulantiya gelince asla 1 hafta once baslamaz ancak 2 gun once falan. O da bulanti degil midede agirlik agizda pas tadi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak buna sevindim. Cunku bnde dogru duzgun belirti yok. Ama idrarim koyu. Kopuklu deil ama koyu :) mide bulantisina gelince oruclu oldugum icin hicbisey anlamiyorum :))
Ama umidim var. Bu ay icimden bises tuttu sanki diyo. Olmazsa da takdir-i ilahi artik napalim...
Arkadaslar adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynidir. Tek fark idrarinizin bira gibi koyu kopuklu olmasj.yok gogsum acidi yok batma var bunlar hikaye.benim 7 aydir batma vardi bir tek bu ay yoktu bu ay hamileyim.Bulantiya gelince asla 1 hafta once baslamaz ancak 2 gun once falan. O da bulanti degil midede agirlik agizda pas tadi.
Canim hic belli olmuyor inanki herkesde baska baska belirtiler var hic pas tadi yiktu agzimda ve hala mide bulantim yok benim bat 8 gun geçti ki hamileyim,ogrenmeden once batmalarim vardi cok ve regl zamano sismeyen goguslerim dolgunlasti bel agrisi cok cekiyordum,idrar rengi evet bira gibiydi . Ama arkadasim da hamile oldugunu ogrendi ve inda hic bise yok bulanti idrar rengi degismesi goguslerdeki olay hoc bise yoktu hemde halada ole ki buyudu artik onun. Sunun icin anlatiyorum belirti aramamak gerek aslinda herkesde farkli her bunye farkli tepki verio yada hic vermio en iisi adet gecikmesi en buyuk belirti
ben hala regl olmadımkan testim negatif
Bn adetim gecikti test yaptirdim 1,3 cikti sonra aradan 10gun gecti hamile degilim diye kadin doguma gittim bna adet sokturucu yapti progestan hamileysen tutunur degilsn sokermis bnde oldum meger hamileymisim gec dollenme tabi 18,hftafa kaybettim nasip olmadi oyuzden gec dollenme ihtimali herzamn var
43 cikti bhcg kizlarrrrr :44:
Kızlar adetimin üzerinden 13 gün geçti 3 gün önce kan testi negatif çıktı 0.5 ; ( hala hiçbir adet belirtim yok. Sadece 1 haftadır idrarim çok sarı bi sağ bi sol kasıklarım ara ara ağrıyor. Bide arada göğüs uclarim kasiniyor bukadar sizce hamile olabilir miyim yoksa neden hala adet olamıyorum benim durumum da olan var mı?
Kizlaaaaarrr bat im yarindi dayanamadim adet olacakmisim gibi agrim vardi aman dedim yapayim test varsa en azindan silik cikar veeee sonuç
Rabbim tum isteyen kardeslerime en yakin zamanda hayirli saglikli vr imanlisindan versin :)) bu arada esimden once sizinle paylasmak istedim..
Arkadaslar gebelikte ne kadar du icerseniz icin gun icinde idrarinjz hep sari. Hamilelikteki idrar rengi parlak oluyor piriltili bira gibi mat olmuyor
Benimki aynen soylediginiz gibi az once baktim dikkatlice:) parlak ve pırıltılı. Bide du lekelenmem olmasa...beklemeye devamm
İnşallah canımmmm hadi bakalım yerleşme kanaması dır belki