- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.521
Bugun adet gunum bakalim aksama test yapicam cikarmi varsa sizce?😢
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o his bnde de var canım. sanki oraya 1-2gramlık ağırlık bağlamışım gibi. eğilip kalkarken orda bişi hissediyrum.
sağ kasığımda sızı biraz daha şiddetle devam ediyor. artık uykum esnasında bile hissediyorum o ağrıyı.
vücut ısım bi düşüyo bi yükseliyo ama genelde 36 civarlarında seyrediyo. bugün 36.7 mesela. onceden 35.4gibiydi. yani yüksek hala.
uyku halim çok az var öle şiddetli değil. bulantı desen tam anlayamıyrm oruç olduğum için ma arada bulanıo çok az, snra geçio.
kabızlık desen çok fena var. ama hala emin olamıyrm bişi var mı yok mu die.
allahım inş bişey vardır inş inş :))
hamile kalanlar dio ki, hamile olduğunu hissediyorsun, anlıyorsun. bana henüz öle bi hissiyat gelmedi ama bakalım
Allah tez vakitte mucizeni göndersin insallah.bende bu ay ilk defa kullandim. Erken yumurtluyormusum meğer iyiki yaptim. Haftaya neticeyi gorcez inşaallah olumlu olur dua edin lutfenKizlar selam.herkese....ovulasyon testine basladim 4gundur ki normalde bugun baslamam gerekmekteydi cift cizgiyi hemde bayagi koyu olarak yakaladim.insallah calismaya basliycam...esime birsey soylemeyecegim baski altinda hissediyormus olmuyor sonra bisey dua edin noolur
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Allah tez vakitte mucizeni göndersin insallah.bende bu ay ilk defa kullandim. Erken yumurtluyormusum meğer iyiki yaptim. Haftaya neticeyi gorcez inşaallah olumlu olur dua edin lutfen
Canim.inşallah sevgili kocam.malesef uyuyor soyledim yinede cik uyuyor delirecegim...Insallah haftaa gzl haberini aliriz
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Tamam canım eşim keçiboynuzu özü kullanıyor zaten bende çörekotu başlayayım Teşekkürler
Hamilelerin duasi kabul olurmus. Bnim icinde dua eder misin canim. Cok cok umitliyim ama bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım isteyen herkesin başına bende hamişim cumartesi kesemizi görmeye gidicez 😊 Allah nerde ne kadar evlat özlemi çeken anne baba varsa hepsine tattırsın sağlıkla sıhhatle inşallah 🙌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar. Sabah süprizi ile uyandım. adetim geldi
Gunaydin cnm. Hadi yaa
Ayniydi sanirim günümüz 19 u. Bendede bikac gündür kahverengi lekelenme oluyo
Gelcek benimkilerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlısı olsun canım. demekki bundada bir hayır var. inş. önümüzdeki aylarda sağlıklı bir gebelik şeker bebeklerimiz olur.
Allah'ım sana da bu güzel haberleri almayı nasip etsin. Sağlıkla, hayırla kucağımıza alalım inşallah... Bat ne zamandı canım?
Merhaba şu çörek otunun tarifini rica etsem bende alabilirmiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım banada aynı ilacı verdi. yatmadan önce son idrarından sonra içip yatıyorsun 3-4 saat idrara çıkmıyorsun. korkma bir sıkıntı olmaz inş.
canım maalesef ilaç bana fayda etmedi. sabah çok daha kötüydüm ve acıdan ağladım. Purinol ve ağrı kesici biraz hafifletti ama keşke
tek sorun bu olsaydı... maalesef yumurtam çatlamamış aşılamam iptal oldu