TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

canımm gözün aydın çok sevindim. inş çok sağlıklı olur bebişin. hemen bize bütün deneyimlerini anlat bakalım. ne yaptın nasıl yaptın. belirtiler nelerdi :))
ay nolur bnim içinde dua et olur mu. bat a 4gün kaldı. test yapmıyrm. gecikene kdr da yapmicam... inş bnde de vardır bişi :))

Yokhayir cnm ara ara batma oluyor 5 gündür. Nefesi.tutunca sağda tam birşeyler var hissediyorum ya.batma olmadığı zamanda sağda birşey var gibi tatlı acı var tarif edemiyorum

o his bnde de var canım. sanki oraya 1-2gramlık ağırlık bağlamışım gibi. eğilip kalkarken orda bişi hissediyrum.
sağ kasığımda sızı biraz daha şiddetle devam ediyor. artık uykum esnasında bile hissediyorum o ağrıyı.
vücut ısım bi düşüyo bi yükseliyo ama genelde 36 civarlarında seyrediyo. bugün 36.7 mesela. onceden 35.4gibiydi. yani yüksek hala.
uyku halim çok az var öle şiddetli değil. bulantı desen tam anlayamıyrm oruç olduğum için ma arada bulanıo çok az, snra geçio.
kabızlık desen çok fena var. ama hala emin olamıyrm bişi var mı yok mu die.
allahım inş bişey vardır inş inş :))
hamile kalanlar dio ki, hamile olduğunu hissediyorsun, anlıyorsun. bana henüz öle bi hissiyat gelmedi ama bakalım

Benm akıntm flan yok işte ama belirtilerim çokk galiba ben de adet olcm yaa ://

💕✨

Kızlar dün gece çatlatma iğnesini oldum. Yarın Allah kısmet ederse aşılamam yapılacak. Yanlız ben idrar yollarımı üşütmüşüm sanırım ya da iltihaplanma olmuş. İdrarımı yaparken ve sonrasında kasılarımda ağrı oluyo. Bu aşılamanın tutmasında bi engel teşkil eder mi?
İlaç kullanayım mı sizce ? Purinol falan gibi? Bu kdr emek boşa gidecek diye çok korkuyorum

günaydın canım. sorunu yeni gördüm. canım benim sağ kasığımda ve belimde ağrı oluyordu. özellikle sabah uyandığımda. ilk idrarımı yaparkende kasıklarımda ağrı olup geçiyordu. batmalar oluyordu. doktor gebelik aşırı bel ağrısı yapmaz dedi. benimde senin gibi başka belirtim yoktu. ilaç verdi kullanıyorum. yalnız idrarımda yanma yok. bana tuhaf geldi. normalde olması gerekir diye düşünüyorum. adetime 2 gün var. bir belirtide yok. bence sende bir dahiliye git idrar testi yap. hatta sağlık ocağındada yaptırabilirsin. varsa önlemini al. oda sıkıntı oluyormuş.

canım benim kasıklarımda batma ara ara ağrı oluyordu. dayanamadım kadın doğuma gittim. idrar yollarında enfeksiyon varmış dedi ve ilaç verdi. bence önlemini al. gebe kalırsan bile bebeği etkiliyor. tabi önce bir doktorunada sormanı tavsiye ederim. benim arkadaşım anne karnında zatüre ile doğdu. sebebide annenin gebelikde grip olması. o yüzden ihmal etme derim.

ben sana dramatize ediyorsun demedim onu esra demişti. bebeğine çok üzüldüm kendi bebeğimi kaybetmiş gibi. ve senin için ben ve anneannem yasin okuduk. inş allah gönlüne göre verir. gerçekten çok üzüldüm.

bende de oyle bişey çıkıcak galiba. idrarımı yaparken yanma yada ağrım yok. bel ağrısı da yok bnde. neyse bat a 4 gün kaldı. bakalım gidicem hasta olursam... saol canım bu arada

bende de oyle bişey çıkıcak galiba. idrarımı yaparken yanma yada ağrım yok. bel ağrısı da yok bnde. neyse bat a 4 gün kaldı. bakalım gidicem hasta olursam... saol canım bu arada

rica ederim canım. inş. bunlar bebeğin belirtileridir. az kalmış hayırlısı olsun. kendine dikkat et. benimde 2 günüm kaldı. ama test negatifdi. o yüzden üstüne pek düşmüyorum. birde kafam karışık. kayınvalidem ameliyat oldu. yarın yanına gidicem bayrama kadar ona bakıcam. artık hergün der dua et bebeğin olsun diye. iyice psikolojim bozulacak gibi.

Allah seninde gonlune gore versin :'( cok kirginim size karsi.dedigim gibi insallah dilerim Allah'tan ikizleriniz olsun saglikli olsun.

Allah seninde gonlune gore versin :'( cok kirginim size karsi.dedigim gibi insallah dilerim Allah'tan ikizleriniz olsun saglikli olsun.

benim olacağına dahil bir umudum kalmadı. artık bir bekleyiş içinde de değilim. demekki böylesi hayırlısıymış diyorum.

Son düzenleme:

inş bebek belirtileridir
sana da allah kolaylık versin canım. hasta bakmak çok zor.
inş tez zamanda sağlığına kavuşur

canım çok saol. doktorumu aradım. monurol diye bi şase verdi. gece yatmadan içip sabaha kdr idrara çıkmayacakmışım. İnşallah tutunmasını engelleyecek bi durum olmaz

canım çok saol. doktorumu aradım. monurol diye bi şase verdi. gece yatmadan içip sabaha kdr idrara çıkmayacakmışım. İnşallah tutunmasını engelleyecek bi durum olmaz

canım banada aynı ilacı verdi. yatmadan önce son idrarından sonra içip yatıyorsun 3-4 saat idrara çıkmıyorsun. korkma bir sıkıntı olmaz inş.

Hayırlı uğurlu olsun canım benim 😊 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim canım. Hala inanamıyorum. Gece gerinirken bile uyandım tedirginlikten :)) Aslında beni şaşırtan evde 4 tur attıran da hiç belirti olmamasıydı.

Özel bir kür uygulamadım folik asit olarak inofolic kullandım bu ay (geçen sene de 2 ay bunu kullanmıştım) yumurta güçlendirici etkisi olduğunu söylemişti doktorum.

3 aydır ovulasyon testlerindeki günleri değerlendiriyorduk. mayısta kimyasal yaşamıştım. Bu ay ovulasyonda hiç koyu çizgi yakalamadım. Tamamen doğalına gelişti her şey. Ovulasyon döneminde bazen her gün bazen de günaşırı ilişki vardı. Ayaklarımı bile nadiren diktim. Sadece hemen kalkmadım.

Önceki aylardan tek farkı göğüslerimin acımasıydı. Hiç acımazdı bu ay yumurtlama döneminden beri ufak bi sızı. İnanın psikolojik olduğunu bile düşündüm.

Adetten 1 hafta önce 4 gün süren lekelenme bazen de siyah kanama boyutuna gelebilen kanamam vardı. Ki bu son 6 aydır hep oluyor. Sadece bu ay kesildi. Diğer aylarda adete kadar devam ederdi.

Önceki gece rüyamda tatlı yedim. Adet olcam diye canım çekiyo bile dedim eşime. O kadar yani...

Allah'ıma binlerce kez hamdolsun. Demek ki gerçekten ol deyince oluyormuş. Ben bu ay mevlüt temizliği, toprak işi (ağaca bile çıktım yani) vs. birsürü iş yaptım.

Allah'ım en hayırlı zamanda vermiştir inşallah meleğimi. İnşallah sizlere de en hayırlı zamanda verir. İyi ki varsınız...

Amin canım teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına olsun inşallah. Hep böyle güzel haberlerde buluşalım inşallah

Canım isteyen herkesin başına bende hamişim cumartesi kesemizi görmeye gidicez 😊 Allah nerde ne kadar evlat özlemi çeken anne baba varsa hepsine tattırsın sağlıkla sıhhatle inşallah 🙌

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamilelerin duasi kabul olurmus. Bnim icinde dua eder misin canim. Cok cok umitliyim ama bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahim ins ins ins :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…