TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Off az önce tuvalette peceteye kahverengi akıntı geldi moralim bozuldu adet olcam heralda daha 4 gün vardı yaa :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yerlesme kanamasi olabilir. Moralini yuksek tut ki vucudunun direnci dusmesin

Amin ins su topikteki herkes en gec agustos ta iyi haberlerini alir :)
Sende durumlar nedir canim?
Hamile misin beklemede misin?

Yerleşme kanaması olabilir biraz bekleyin

Yerlesme kanamasi olabilir. Moralini yuksek tut ki vucudunun direnci dusmesin

Insallah öyledir. Sagolun kızlar :KK66:

Kızlar mecitefendi Hayıt suyunu deneyeniniz var mı.

Bende bu ay adet bitimi hemen basladim calismalara. Adetim 5gun surdu. 6.gunden itibaren 15-20gun, kah gun asiri kah 2gun ust uste yumurtlama gunune kadar yaptim.
Yumurtlama gununden 1gun snra biraktim.
Ama hic belirtim yok. Sag kasigimdaki 5gundur minnnik sizi disinda...
Fikirlerin nedir??? Tecrubelisin bana bisi de su 6gun hemen gecsin :))

benim ilk belitim kasıgımda ki igne batmasıydı hadi inşallah:KK70:

kızlar herkeze iyi akşamlar
bende sizin gibiydim sizleri nasıl anlıyorum bilemezsiniz 4 sene sonra bebeğe karar verip herseyi yapıp hatta fazlasıyla yapıp olmaması kadar berbat bişey olamaz suanda 5 haftalık hamileyim yani çok yeniyim ama bu aydan hiç ümidim yoktu eşime bile dedim olmıycak diye beklemiyodum yani geçen aylar daha ümitliydim olmuyodu yine aynı şeyleri yaşamaktanda korkar olmuştum bende çok araştırdım onu yaptık bunu yaptık pek alakası yok size tavsiyem stres asla ama asla yapmayın ve kesinlikle onu düşünmeyim sigara alakası yok bende eşimde içiyoruz alkol ben karar verince biraktım eşim 2 ay içmedi yinede olmadı sonra devam etti oldu çay kahve ben ve eşim hepsini kestik olmadı başladım oldu yani onlara pek takılmayın biz buay arı sütü bal polen kullandı eşim belkide onla bir alakası vardır onu bilemem ama yumurtlama günlerine de çok takılmayın derim haftada 2 kere banko olsun biz neleri denedik olmadı ve en önemlisi bu sanırım görev gibi değil olması gereken gibi ilişkiye girin derim gerçekten bu çok önemli bide ben bacaklarımı kaldırmıştım diğerinide denedim sağa döndüm sola döndüm olmadı umarım biraz rahatlarsınız he bu arada benim eşim stressten zona döktü düşünün yani :emir_bebek:

Gunaydıınnnn :)
Rüyamda güya hamileymişimde bunu bi arkadaşıma söylüyordum... üstüm açık uyudum sanirim :KK70: :)

Rüyamda güya hamileymişimde bunu bi arkadaşıma söylüyordum... üstüm açık uyudum sanirim :KK70: :)

Eger cok düşmekten bilincaltina yerlesmediyse hamole olabilirsin benim etrafımdaki bir sürü kisi hamile olduğunu ilk ruyasinda ogrenmisti :KK66: hatta bende gordum hemde kac kez :)) şimdi pazar gununu bekliyorum test yapmak için

Günaydın kizlar benim bu az once acik pembe cok az bi kananam oldu bakalim ya adet olarak gelisir yada yerlesme kanamasidir bakalim ilerleyen saatlerde yada bi iki gune belli olur herseyin hayırlısı olsun ins uzulmek yok :)

Günaydın kizlar benim bu az once acik pembe cok az bi kananam oldu bakalim ya adet olarak gelisir yada yerlesme kanamasidir bakalim ilerleyen saatlerde yada bi iki gune belli olur herseyin hayırlısı olsun ins uzulmek yok :)

Meraba canim adetin yakinmi peki ne zaman zaman var

Iki gun gecmisti dun aksamda cok az kahverengi bi leke geldi sabahta boyle oldu kafamda deli sorular

Simdi tekrar baktim kahverengi olmus birazcik hic boyle olmazdi bide hic agrim yok cok rahatim alla alla:eek:

Simdi tekrar baktim kahverengi olmus birazcik hic boyle olmazdi bide hic agrim yok cok rahatim alla alla:eek:

benim de eşim sabah gözünü açtı rüyamda bana hamileyim diyodun dedi. hay dedim ağzın bal yesin. akşama bi güzellik lazım :KK16::KK54:

X