TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

merhaba canım :) bence moralini bozma hiç cnm sonuçta yumoş var sperm de var elbet bizde tuttururuz bir gün :) bende test yaptırdıım dayanamayıp senin gibi ve sonuç 0.100 ama yapmasaydım hamile sanırdım kendimi çok ümitlenirdim biyandan iyi oldu sızım geçti ve hala adet yok :) böyle giderse benimki de 17 sine kadar anca gelecek ağustosta takip edelim yumoşları beraber :KK1:

inş canım benim.. Ama bu aydan ben hala umutluyum :)

Hastaligima 2 gun kaldi inat ettim test almiycam bakalim ins ruzgar gelir :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay kozlar bisey sordum konu ne kadar derinlere inmiş bu kadar olay yaratacagini bilseydim kesinlikle sormazdim bu kadar çelişki varsa bi gün önceye ayarlariz olur biter kismetse o zamanda olur zaten Allah hepimize saglikli eli ayagi düzgün evlatlar nasip etsin

amin canım cümlemizin

Günaydın arkadaşlar, hemen hepinizin bat dönemi yada bir kaç gün kaldı. güzel haberlerinizi bekliyorum. bende umut yok sizin haberlerinizle mutlu olayım

Günaydın.
Niye umutsuzluğa kapıldın ki şimdi. ..

adetim ayın 19 da ve yaklaşık 5 gündür ağrı batma göğüslerde şiş akıntı var. her ay umutlanıyorum hayal kırıklığına uğruyorum. o yüzden pek umudum kalmadı benim.

adetim ayın 19 da ve yaklaşık 5 gündür ağrı batma göğüslerde şiş akıntı var. her ay umutlanıyorum hayal kırıklığına uğruyorum. o yüzden pek umudum kalmadı benim.

Moral bozmak yok emily... batlarimiz aynı
Bendede suan belimden vuran bi ağrı var. Ama umutsuz degilim. Hayırlısı :KK66::)

Moral bozmak yok emily... batlarimiz aynı
Bendede suan belimden vuran bi ağrı var. Ama umutsuz degilim. Hayırlısı :KK66::)

hayırlısı olsun canım. haftasonu sabahları bel ve kasık ağrısı ile uyandım. düne göre ağrı bugün daha az.

:KK66::thumbup:

Eklentiler

• $1405317153848.jpg
    $1405317153848.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 59
X